Mikkeli

ma–to 9.30–12 ja 16–19
pe–la 9.30–12
Avainkortilla päivittäin 5–23

PAINONHALLINTA

Valmennuksessa pudotat painoasi, edistät hyvinvointiasi ja muutat elintapojasi pysyvästi paremmaksi. Jos kaipaat apua painonpudotukseen, aktiivisemman elämäntavan löytämiseen tai parempien liikunta- tai ruokailutottumuksien löytämiseen on tämä ryhmä sinua varten. Personal trainerin ja pienryhmän tuella onnistut varmasti.

  • keskiviikkoisin 28.8.2019 alkaen klo 18–19
    • tapaamisajankohdat sovitaan yhdessä ryhmän kanssa ensimmäisen tapaamisen jälkeen, joten sopii hyvin myös vuorotyöläisille
  • kesto 3 kk
  • 12 tapaamista
  • hinta 79 €/kk/hlö
  • enimmäisosallistujamäärä 10 henkilöä
  • valmentaja Iina Hämäläinen
  • lisätiedot iina.hamalainen@ladyline.fi / 0400 740 005

Personal training on henkilökohtaista valmennusta, joka pohjautuu asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Yhdessä personal trainerin kanssa tehdyn ammattitaitoisen ja motivoivan harjoitusohjelman avulla harjoittelustasi tulee tavoitteellista ja päämäärätietoista.

Terveys, hyvinvointi ja tyytyväisyys itseen ovat uskomaton voimavara. Niiden saavuttamisessa ja ylläpitämisessä personal trainer voi parhaimmillaan olla korvaamaton apu. Haluamme, että ihmiset voivat hyvin, saavuttavat tavoitteensa ja jaksavat hymyillä arjessa vahvoina ja tyytyväisinä.


Saavuta tuloksia personal trainingin avulla

Me emme halua laittaa ihmisiä yhteen muottiin, vaan me haluamme palvella Sinua ja sinun tavoitteitasi. Tämän johdosta tarjoamme sinulle veloituksettoman liikuntaneuvonnan LadyLine personal trainerin kanssa. Tapaamisessa käydään läpi lähtötilanteesi, tarpeesi ja tavoitteesi jotta personal trainerimme voi räätälöidä Sinulle yksilöllisen liikuntasuunnitelman ja samalla pääset tutustumaan kasvotusten personal traineriisi ennen varsinaisen yhteistyönne aloittamista.

Varaa liikuntaneuvonta


Tutustu LadyLinen personal trainereihin

Löydä juuri sinun tarpeitasi parhaiten vastaava valmentaja.

Lue lisää


Palvelut ja hinnasto

Kiinnostaako sinua yksilö- vai pienryhmävalmennus?

Lue lisää


Pienryhmävalmennukset

Harjoittelu pienryhmässä on hauskaa, inspiroivaa ja siinä korostuu yhdessä tekemisen parhaat puolet.

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittaudu kilpailuun!