Mikkeli

ma–to 9.30–12 ja 16–19
pe–la 9.30–12
Avainkortilla päivittäin 5–23

JUOKSU

Juoksukoulu on ryhmä sinulle, joka haluat aloittaa juoksuharjoittelun tai vastaavasti saada vinkkejä ja eväitä kehittää juoksukuntoasi paremmaksi. Oli tavoitteenasi sitten siirtyminen kävelystä hölkkään, treenata kesän juoksutapahtumia varten tai kehittää juoksutekniikkaa niin olet juuri sopiva tähän ryhmään. Juoksukoulussa opit oikean juoksutekniikan, saat monipuoliset ohjeet juoksuharjoitteluun sekä myös juoksua tukevaan lihaskunto- ja liikkuvuusharjoitteluun, ravitsemusta unohtamatta. Harjoitteita tehdään oman kunnon ja osaamisen mukaan. Juoksukoulu sopii myös vuorotyöläisille, kerrat sovitaan viikko viikolta ryhmän aikataulujen mukaisesti.

  • tiistaisin 7.5.2019 alkaen klo 18–19
  • kesto 3 kk
  • 12 tapaamista
  • hinta 79 €/kk/hlö
  • enimmäisosallistujamäärä 10 henkilöä
  • valmentaja Iina Hämäläinen
  • lisätiedot iina.hamalainen@ladyline.fi / 0400 740 005

Personal training on henkilökohtaista valmennusta, joka pohjautuu asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Yhdessä personal trainerin kanssa tehdyn ammattitaitoisen ja motivoivan harjoitusohjelman avulla harjoittelustasi tulee tavoitteellista ja päämäärätietoista.

Terveys, hyvinvointi ja tyytyväisyys itseen ovat uskomaton voimavara. Niiden saavuttamisessa ja ylläpitämisessä personal trainer voi parhaimmillaan olla korvaamaton apu. Haluamme, että ihmiset voivat hyvin, saavuttavat tavoitteensa ja jaksavat hymyillä arjessa vahvoina ja tyytyväisinä.


Saavuta tuloksia personal trainingin avulla

Me emme halua laittaa ihmisiä yhteen muottiin, vaan me haluamme palvella Sinua ja sinun tavoitteitasi. Tämän johdosta tarjoamme sinulle veloituksettoman liikuntaneuvonnan LadyLine personal trainerin kanssa. Tapaamisessa käydään läpi lähtötilanteesi, tarpeesi ja tavoitteesi jotta personal trainerimme voi räätälöidä Sinulle yksilöllisen liikuntasuunnitelman ja samalla pääset tutustumaan kasvotusten personal traineriisi ennen varsinaisen yhteistyönne aloittamista.

Varaa liikuntaneuvonta


Tutustu LadyLinen personal trainereihin

Löydä juuri sinun tarpeitasi parhaiten vastaava valmentaja.

Lue lisää


Palvelut ja hinnasto

Kiinnostaako sinua yksilö- vai pienryhmävalmennus?

Lue lisää


Pienryhmävalmennukset

Harjoittelu pienryhmässä on hauskaa, inspiroivaa ja siinä korostuu yhdessä tekemisen parhaat puolet.

Ilmoittaudu mukaan