Mikkeli

ma 9.30–12 ja 16–19
ti 16–19
ke 9.30–12 ja 16–19
to 16–19
pe 9.30–12
Avainkortilla päivittäin 5–23

JUOKSU – poikkeusaikojen juoksukoulu

Muokkasimme juoksukouluvalmennusta poikkeusolosuhteisiin sopivaksi, tänä keväänä juoksukoulu toteutuu nimittäin etänä ja ulkona! Juoksukouluun voi lähteä mukaan kuka vaan, vasta-alkaja joka haluaisi oppia juoksemaan tai konkari, joka haluaa kehittää juoksukuntoaan entistä paremmaksi ja saada uusia vinkkejä harjoitteluun. Tapaamisten teemoina on kaikkea juoksutekniikasta, juoksijan ravitsemukseen ja oheisharjoitteluun, tapaamiset toteutetaan verkossa etänä tai ulkona pienenä ryhmänä (alle 5 hlö). Voit toteuttaa juoksukoulun sinulle parhaiten sopivalla aikataululla valmentajan tuella.

 • alkaa tiistaina 19.5.2020 klo 17
  • mukaan voit lähteä 19.6.2020 saakka sillon kun sinulle sopii
  • tapaamisten ajankohdat sovitaan kerta kerralta ryhmän toiveiden mukaisesti
 • kesto 3 kk
 • 12 tapaamista
 • hinta 79 €/kk/hlö
 • enimmäisosallistujamäärä 5 henkilöä
 • valmentaja Iina Hämäläinen
 • lisätiedot iina.tynkkynen@ladyline.fi / 0400 740 005

Personal training on henkilökohtaista valmennusta, joka pohjautuu asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Yhdessä personal trainerin kanssa tehdyn ammattitaitoisen ja motivoivan harjoitusohjelman avulla harjoittelustasi tulee tavoitteellista ja päämäärätietoista.

Terveys, hyvinvointi ja tyytyväisyys itseen ovat uskomaton voimavara. Niiden saavuttamisessa ja ylläpitämisessä personal trainer voi parhaimmillaan olla korvaamaton apu. Haluamme, että ihmiset voivat hyvin, saavuttavat tavoitteensa ja jaksavat hymyillä arjessa vahvoina ja tyytyväisinä.

Tilaa etävalmennus

LadyLine personal trainerit tarjoavat monipuolisia etävalmennuspalveluita. Etävalmennus soveltuu henkilöille, jotka haluavat edistää terveyttään ja kuntoaan omatoimisesti, mutta kaipaavat valmennustukea harjoitteluun ja/tai ruokailuun.

Tilaa etävalmennus


Saavuta tuloksia personal trainingin avulla

Me emme halua laittaa ihmisiä yhteen muottiin, vaan me haluamme palvella Sinua ja sinun tavoitteitasi. Tämän johdosta tarjoamme sinulle veloituksettoman liikuntaneuvonnan LadyLine personal trainerin kanssa. Tapaamisessa käydään läpi lähtötilanteesi, tarpeesi ja tavoitteesi jotta personal trainerimme voi räätälöidä Sinulle yksilöllisen liikuntasuunnitelman ja samalla pääset tutustumaan kasvotusten personal traineriisi ennen varsinaisen yhteistyönne aloittamista.

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme veloituksettoman liikuntaneuvonnan.

Varaa liikuntaneuvonta


Tutustu LadyLinen personal trainereihin

Löydä juuri sinun tarpeitasi parhaiten vastaava valmentaja.

Lue lisää


Palvelut ja hinnasto

Kiinnostaako sinua yksilö- vai pienryhmävalmennus?

Lue lisää


Pienryhmävalmennukset

Harjoittelu pienryhmässä on hauskaa, inspiroivaa ja siinä korostuu yhdessä tekemisen parhaat puolet.

Ilmoittaudu mukaan