Mikkeli

ma 16–19
ti–ke 16–18
ma–pe 9.30–12
Kulkuavaimella päivittäin klo 5–23

Tiedote ajankohtaisista koronarajoituksista

19.12.2021 11:16

Itä-Suomen aluehallintovirasto (AVI) tiedotti perjantaina 17.12.2021 Essoten alueelle määrätyistä uusista koronaan liittyvistä rajoitteista sekä rajoitteisiin liittyvistä toimintaohjeista. Uudet rajoitukset ja toimintaohjeet astuvat voimaan maanantaina 20.12.2021.

AVI:n uusissa toimintaohjeissa kuntosalitilojen haltijat määrätään järjestämään tilojen käyttö siten, että asiakkaiden ja henkilökunnan lähikontaktien aiheuttamaa koronatartunnan riskiä voidaan ehkäistä. AVI ei asettanut kuntosaleille henkilömäärärajoituksia, ja tästä syystä johtuen emme tällä hetkellä ota koronapassia käyttöön, vaan panostamme yhdessä asiakkaidemme kanssa AVI:n toimintaohjeissa vaadittuihin ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin.

Edellytämme LadyLine Mikkelin tiloissa treenaavilta asiakkailtamme seuraavia toimenpiteitä:

Treenaa vain terveenä!

 • Pysy kotona, jos tunnet olosi kipeäksi: Jos olet terve ja hyvinvoiva, tervetuloa treenaamaan! Mikäli sinulla on edes pieniä sairauden oireita, niin älä tule kuntosalille.

Käytä maskia!

 • Käytä kasvomaskia yleisissä tiloissa, kuten aulassa, asiakaspalvelussa ja pukutiloissa.
 • Treenatessa kasvomaskia ei tarvitse käyttää, mutta huolehdithan silloin erityisen tarkasti riittävien etäisyyksien pitämisestä.

Rekisteröidy!

 • Muistathan aina rekisteröityä kosketusnäytölle, kun tulet salille. Meidän on kyettävä tunnistamaan salillamme vierailleet asiakkaat.

Pidä turvavälit!

 • Jos asiakaspalvelussa on jonoa, niin odotathan vuoroasi eteisessä tai ulkona.
 • Vältäthän lähikontaktia pukuhuonetiloissa. Jos tämä ei ole mahdollista, niin odota ulkopuolella ja mene pukuhuonetiloihin vasta silloin, kun tarvittava etäisyys on mahdollista pitää. Osa pukukaapeista on otettu pois käytöstä ja toivomme asiakkaidemme vähentävän pukuhuone- ja pesutilojen käyttöä mahdollisuuksien mukaan.
 • Ajoita osa harjoittelustasi mahdollisuuksien mukaan keskuksen hiljaisempiin ajankohtiin, kuten aamuihin, aamupäiviin sekä loppuviikkoon. Lisätietoja näistä hiljaisista ajoista saat keskuksen asiakaspalvelusta.
 • Pidä riittävää etäisyyttä kanssatreenaajiin. Jos laitteella on treenaaja niin älä mene viereiselle laitteelle, vaan odotat vuoroasi kauempana, tai valitse kauempana oleva vapaa laite.

Muista perushygienia!

 • Pese kätesi heti salille tullessasi ja pese käsiäsi ja käytä käsidesiä perusteellisesti ja usein.
 • Älä koske kasvoihisi treenin aikana ja huolehdi yskimishygienista.
 • Käytä omaa juomapulloa. Hanasta suoraan juominen on ehdottomasti kielletty.
 • Pyyhi käyttämäsi laitteet ja välineet käytön jälkeen keskuksista löytyvällä desinfiointisuihkeella ja käsipaperilla.

Olemme tehostaneet keskuksen siivousta ja laitteiden desinfiointia. Henkilökuntamme tulee valvomaan etäisyyksien pitämistä ja tulee tarvittaessa puuttumaan mahdollisiin lähikontakteihin.

Teemme kaikkemme mahdollistaaksemme mahdollisimman turvallisen treeniympäristön kaikille asiakkaillemme. Noudattamalla yhdessä näitä ohjeita ja käytäntöjä, saamme jatkossakin nauttia turvallisista treeneistä LadyLine Mikkelissä.

Terveisin LadyLine Mikkelin henkilökunta