Loimaa

ma–to 14–18
pe–su suljettu
Kulku magneettikortilla päivittäin klo 5–23

Personal training -pienryhmävalmennukset

Pienryhmävalmennuksessa harjoitellaan kerran viikossa keskimäärin 6–8 hengen ryhmässä. Pienryhmäharjoittelussa saat yksilöllistä ohjausta sekä pienryhmän valmennusteeman mukaiset ravinto- ja liikuntasuositukset vapaa-ajallesi.

Harjoittelu pienryhmässä on hauskaa, inspiroivaa ja siinä korostuu yhdessä tekemisen parhaat puolet, kun kaikki osallistujat puhaltavat yhteen hiileen ja tsemppaavat toisiaan tavoitteiden saavuttamiseksi. Lisäksi harjoittelu on edullisempaa kuin yksilövalmennuksessa.

AVOIMET / ALKAVAT PIENRYHMÄVALMENNUKSET

SALI – Startti Tulossa

Sinulle, joka olet aloittamassa salilla treenaamista tai palaamassa salille. Tällä valmennuksella saat loistavan startin treeniisi. Saat 1-jakoisen treeniohjelman ja ammattitaitoisen opastuksen liikkeisiin.

  • maanantaisin 16.9.2019 alkaen klo 17:45–18:45
  • kesto 1 kk
  • 4 tapaamista
  • tarjoushinta 49 €/hlö – voimassa vain rajoitetun ajan (norm. 79 €/hlö)
  • enimmäisosallistujamäärä 6 henkilöä
  • valmentaja Miisa Suonpää
  • lisätiedot miisa.suonpaa@ladyline.fi / 040 565 9835

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautuminen on sitova eikä sitä voi peruuttaa tilauksen jälkeen. Tilaajalle toimitetaan sähköinen tilausvahvistus sähköpostitse. Pienryhmävalmennuksen valmentaja on yhteydessä tilaajaan puhelimitse/sähköpostitse kahden (2) työpäivän kuluessa tilauksen tekemisestä ja antaa tarvittavat lisätiedot pienryhmävalmennuksen sisällöstä. Pienryhmän osallistumismaksu tulee maksaa LadyLine-keskukseen seitsemän (7) päivän kuluessa tilauksen tekemisestä LadyLine-keskuksen asiakaspalvelun aukioloaikana tai valmentajan ja tilaajan erikseen sopimana ajankohtana.