Loimaa

ma–to 14–18
pe–su suljettu
Kulku magneettikortilla päivittäin klo 5–23

Tutustu LadyLinen personal trainereihin

LadyLine personal trainer on liikunnan moniosaaja (Europe Active, EQF Level 4), joka on perehtynyt useisiin liikuntalajeihin, liikunnan ja elimistön fysiologisiin yhteyksiin sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseen.

Maiju Mäki-Punto

Maiju Mäki-Punto

Koulutus

Personal trainer (Trainer4You), Bodyweight Instructor (Spartan Gear), RYT500-joogaohjaaja (YogaSource)

Erityisosaaminen

Kehonhuolto, painonpudotus- ja hallinta, terveysliikunta, kehonpainoharjoittelu

Kielitaito

  Toimin PT:nä ja joogaohjaajana Loimaan LadyLinella. Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja liikunta ovat aina olleet minulle tärkeitä asioita, ja vähitellen olen siirtynyt aina vain enemmän työskentelemään näiden teemojen parissa. Omaan liikuntahistoriaani kuuluu monipuolisesti palloilulajeja, kestävyysliikuntaa, esimerkiksi juoksua ja pyöräilyä, sekä myös kuntosali-, kahvakuula-, ja kehonpainoharjoittelua. Tällä hetkellä rakkain laji on jooga, jota ohjaan useita tunteja viikossa. Valmentajana minulle on tärkeää löytää jokaiselle ominaisin liikuntamuoto, jossa pääsee toteuttamaan itseään, ja saa onnistumisen elämyksiä sekä lisää energiaa arkeen. Huomioin valmennettavan yksilölliset tarpeet, kuuntelen ja kannustan lempeästi kohti asetettujen tavoitteiden saavuttamista. Tärkeää on monipuolisuus, turvallisuus ja tekemisen mielekkyys. Ihminen on kiehtova psykofyysinen kokonaisuus, ja kehon hyvinvoinnin lisääntyminen näkyy myös kohentuneena mielialana. Haluan auttaa sinua viihtymään paremmin kehossasi ja kohentamaan hyvinvointiasi!

  Katariina Hakola

  Katariina Hakola

  Koulutus

  Liikunnan ammattitutkinto, Trainer4you Personal Trainer, Trainer4You Kuntosalivalmentaja, Kahvakuulaohjaaja

  Kielitaito
  • Suomi Suomi
  • Englanti Englanti

  Yksilö- ja ryhmävalmentajana autan asiakkaitani saavuttamaan tavoitteensa. Elämäntapoihin tehtävät muutokset eivät tapahdu hetkessä, mutta maltillisesti oikealla tekniikalla ja positiivisella asenteella kovalla työllä saadut tulokset saadaan pysyviksi. Pohjakoulutukseltani olen aikuisliikunnanohjaaja. Liikunnan ammattitutkinnon suoritin Vuokatin urheiluopistossa. Lisäksi olen Trainer4You kuntosalivalmentaja, Personal Trainer ja Kahvakuulaohjaaja Oma lajitaustani on vuosien kuntosaliharjoittelu, kahvakuulaharjoittelu sekä ratsatus. Sekä yksilöasiakkaiden, että ryhmien ohjauksesta minulla on yli 10 vuoden kokemus. Jos olet valmis loppuelämäsi kestävään muutokseen, ota yhteyttä heti, älä siirrä huomiseen. Tehdään yhdessä unelmistasi totta!

  Petteri Ojanen

  Petteri Ojanen

  Koulutus

  Auktorisoitu Personal Trainer (SKY Ry)

  Kielitaito
  • Suomi Suomi

  Valmennan rennolla otteella, mutta kuitenkin niin että yhdessä pääsemme asetettuihin tavoitteisiin. Kuntosaliharjoittelussa keskityn aina siihen, että suoritustekniikat opitaan alusta asti tekemään oikein jotta harjoittelu on turvallista ja mahdollisimman tehokasta. Omaa liikuntataustaa löytyy enimmäkseen pallopeleistä (koripallo, jääkiekko ja salibandy). Salibandyä olen pelannut pienestä asti ja pelaan edelleen aktiivisesti. Myös muita lajeja on tullut aikuisiällä kokeiltua kuten kamppailu-urheilua, jossa myös olen kilpaillut. Kuntosaliharjoittelusta minulla on kokemusta yli 10 vuotta ja vahvuuksiani ovat lihasmassan ja voiman kasvattaminen sekä ryhdin parantaminen. Liikunta on aina ollut jollain tavalla omassa elämässä mukana ja haluan auttaa myös sinua löytämään sen ilon, jota liikunta ja terveelliset elämäntavat tuovat tullessaan. Aina tähdätään pysyviin muutoksiin. Vaikka matka ei aina ole lyhyt, mutta kun asioita tehdään alusta asti oikein ja positiivisella asenteella, niin oppii siitä matkasta nauttimaan. Tällöin syntyy elämäntapa, josta et halua luopua. Jos tavoitteenasi on lihasmassan, voiman kasvattaminen, painonpudottaminen, liikkuvuuden lisääminen tai yleisen hyvinvoinnin parantaminen, ota rohkeasti yhteyttä niin aletaan tekemään yhdessä asetetuista tavoitteista totta!

  VARAA VELOITUKSETON LIIKUNTANEUVONTA

  LadyLine personal trainer osaa suositella sinulle parhaiten soveltuvan yksilövalmennuspaketin yksilöllisten tarpeidesi pohjalta. Varaa aika veloituksettomaan liikuntaneuvontaan ja aloita matkasi kohti tavoitteistasi.