ti 16.30–18.30
ke 15.30–17.30
pe 11–13
muulloin sop. mukaan
Kulkuavaimella päivittäin klo 5–23

Ryhmäliikunnan paluu

28.1.2022 15:46

Lounais-Suomen Aluehallintovirasto ei tänään 28.1. päätynyt jatkamaan ryhmäliikuntatilojen sulkua, joten myös me pääsemme jatkamaan tunteja!
Ohjatut tunnit käynnistyvät heti lauantaina 29.1. klo 10 Teresan RVPllä ja ekstrana myös sunnuntaina 30.1. Pumppi klo 16.30.

Normaalin aikataulun mukaiseen tuntijärjestykseen pyrimme pääsemään ensi viikosta, tosin muutamia poikkeuksia saattaa vielä tulla - seurattehan ilmoitteluamme mm. Facebookissa ja Instagramissa. Nopeimmin pysyt ajantasalla WhatsApp-tiedoteryhmämme kautta. Mikäli et vielä ryhmään kuulu ja haluat mukaan, laita viestiä puhelinnumerosi kera osoitteeseen loimaa@ladyline.fi.

Asiakaspalvelu palvelee vielä ensi viikon pääasiassa etänä, 7.2. alkaen normaalisti paikan päällä ma-ke. Lainassa olleita välineitä silti voi palauttaa omaan tahtiin vaikka vastaanotto olisi suljettuna - jätäthän kuitenkin siinä tapauksessa vaikka viestiä, jotta pysymme kartalla palautuksista.


Vaikka ryhmäliikunta saadaan nyt aukaista, eikä mitään varsinaista henkilömäärärajaa ole AVIn toimesta asetettu, tulee meidän silti huolehtia turvallisesta treeniympäristöstä. Tarkkailemme tilannetta jatkuvasti ja saatamme joutua tekemään muutoksia tarpeen vaatiessa.

Pyydämme kaikilta asiakkailtamme myös ymmärrystä ja yhteistyötä - kukin omalla toiminnallaan suojaa itsensä ja kanssakuntoilijat parhaiten.

Muistetaan hyvä hygienia, huolehditaan välineiden/laitteiden puhdistuksesta heti käytön päätyttyä - ja ennen kaikkea treenaamaan vain täysin terveenä!

Yhdessä kohti normaalia! ♥