Loimaa

ma 16–19
ti–ke 15.30–17.30
to–su suljettu
Kulkuavaimella päivittäin klo 5–23

Keskuksen toiminta poikkeusaikana 8.3.-4.4.2021

6.3.2021 19:18

Hyvät asiakkaamme!

Lounais-Suomen Aluehallintovirasto (AVI) on päättänyt 4.3.2021 seuraavasti:

“Alueen toimijoiden on suljettava laissa määritellyt yleisölle avoimet tai rajatun asiakas- tai osallistujapiirin oleskeluun tarkoitetut tilansa. Päätös ei koske sellaisia tiloja, joissa toiminta on järjestetty siten, että tilassa on enintään kymmenen henkilöä kerrallaan. Henkilöiden määrään ei lasketa henkilökuntaa. Määräys koskee seuraavia alueita: Varsinais-Suomen ja Satakunnan kuntien alueet ajalla 8.3.-21.3.2021.”


!!PÄIVITYS!! Lounais-Suomen Aluehallintovirasto on 19.3.2021 antamallaan päätöksellä jatkanut tartuntatautilain pykälän 58g mukaisten määräysten voimassaoloaikaa 4.4.2021 saakka


Haluamme edelleen pyrkiä palvelemaan asiakkaitamme mahdollisuuksien mukaan ja pitää keskuksemme auki. Tästä syystä joudumme kuitenkin tekemään erityisjärjestelyjä yllä mainitulle ajalle toiminnan varmistamiseksi.

♦ Ulko-oven avainkorttilukija on toistaiseksi poistettu käytöstä. Edellä mainittuna poikkeusaikana keskuksessa voi asioida vain sen aukioloaikoina:

Ma-to klo 9-20

Pe klo 9-18

La klo 10-15

Su klo 12-17

Näinä aikoina keskuksessa on henkilökuntaa paikalla ja ulko-ovi on avoinna. Tämä täysin siitä syystä, että toimijana meidän on kyettävä varmistamaan rajoitusten noudattaminen tosiasiallisesti. Asiakaspalvelu edelleen pääsääntöisesti ma 16-19, ti-ke 16-18, poikkeusaikana tavoitat parhaiten sähköisesti osoitteella loimaa@ladyline.fi.

Haluamme LadyLine Loimaalla toimia ennen kaikkea asiakkaidemme kannalta vastuullisesti ja kaikkien turvallisuus huomioiden. Näin ollen rajoitusten valvontaa ei siis voida jättää vain esim. asiakkaiden itsensä vastuulle, mikäli haluamme keskuksen pysyvän toiminnalle avoimena.

♦ Kuntosalilla treenaavien asiakkaiden maksimimäärä kerrallaan on kymmenen (10) henkilöä. Ajantasaisen tilanteen voit varmistaa saapuessasi henkilökunnalta.

Jo aiemmin käyttöön otettu ryhmäliikuntatuntien asiakasmäärän rajaus pysyy samoin kymmenessä (10) henkilössä.

Huomioithan, että asiakasryhmät eivät saa sekoittua tilojen välillä. Jos ryhmäliikuntasalissa on tunti käynnissä, et voi piipahtaa hakemaan sieltä treenivälineitä kuntosalin puolelle. Samoin et voi kesken jumpan poistua tunnilta ja palata takaisin. Tilojen välinen ovi tulee pitää suljettuna.

♦ Suihkut ja infrapunasaunat ovat poikkeusaikana poissa käytöstä

Lisäksi pyydämme noudattamaan seuraavia ohjeita keskuksessa asioidessasi:

♦ Huolehdi hyvästä käsihygieniasta. Pesethän kätesi hyvin ja käytäthän myös keskuksessamme laajalti tarjolla olevaa käsidesiä.

♦ Kirjaa käyntisi AINA vastaanoton koneelle – saavut sitten ryhmäliikuntaan tai kuntosalille. Muistathan, että keskukseemme on pääsyoikeus ainoastaan palveluitamme käyttävillä asiakkaillamme!!

♦ Puhdista aina käyttämäsi laitteet ja välineet, sekä kuntosalilla että ryhmäliikunnassa. Puhdistusta varten löydät desinfiointiainepulloja ja papereita useasta pisteestä. Laita käyttämäsi paperit heti roskiin puhdistuksen jälkeen. Halutessasi voit käyttää treenihanskoja kuntoillessasi - hanskojen käyttö ei kuitenkaan poista velvoitetta välineiden ja laitteiden puhdistukseen!

♦ Huolehdi turvaväleistä muihin asiakkaisiin. Vältä lisäksi mahdollisuuksien mukaan pukutilojen käyttöä. Tule mieluusti keskukseen jo valmiiksi treenivaatteissa, pientä kassia voit pitää mukanasi treenin ajan tai ryhmäliikuntaan tullessasi tuoda sen jumppasalin seinustalle. Mikäli kuitenkin tarvitset pukutiloja, huolehdi asioinnista siellä mahdollisimman nopeasti - ja mahdollisimman väljästi.

♦ Vietäthän keskuksessa vain treenisi kannalta välttämättömimmän ajan. Vaikka ryhmäliikuntatuntien paikkamäärä on rajoitettu, ethän suotta saavu varaamaan paikkaasi ylettömän aikaisin ennen tunnin alkua. Käytännössä siis – tule, tee treenisi ja poistu. Kaikki - ja kaikkien - ylimääräinen oleskelu keskuksessamme on kiellettyä.

♦ Pyri mahdollisuuksien mukaan välttämään yleensä suosituimpia alkuillan treeniaikoja kuntosalilla.

♦ Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä tiloissamme, muutoin kuin mahdollisesti itse treenin aikana.

♦ Mikäli sinulla on vähänkään sairauden oireita, älä tule harjoittelemaan. Noudata THL:n ohjeita testauksesta ja karanteenista.

Viime aikojen tilojemme käyttöasteen huomioiden uskomme, että kaikille halukkaille riittää kuitenkin varmasti tilaa rajoituksista huolimatta. Muistetaan myös, että nämä rajoitukset on määritelty kestäväksi vain kaksi viikkoa. Näillä toimenpiteillä varmistamme YHDESSÄ turvallisen harjoittelun meillä! Seuraamme uusia ohjeistuksia jatkuvasti ja mukautamme toimintaamme tarpeen vaatiessa. Muutoksista tiedotamme aina.

Kaikille teille rakkaille asiakkaillemme iso kiitos jo tässä kohtaa kaikille vastuullisesta toiminnasta kuluneen vuoden aikana! Ilman teitä ei ole meitä <3