ma ja to klo 10–12 ja 15–18 
ti–ke klo 15–18 
la klo 10–13
Muina ajankohtina yhteydenotot sähköpostitse
Kulkulätkällä 24/7

Fysioterapeutti Camilla Ojapalo

Olen Camilla, LadyLinen fysioterapeutti

Olen sosiaalinen, motivoiva, helposti lähestyttävä ja kohtaan asiakkaat yksilöllisesti. Pidän tärkeänä saada juuri sinut motivoitumaan ja ottamaan vastuun oman fyysisen kunnon ylläpitämisestä. Otan huomioon yksilölliset lähtökohdat, tarpeet sekä haasteet, sillä asiakaslähtöisyys on mielestäni tärkeä osa fysioterapiaa ja toiminnan lähtökohta. Oli tavoitteenasi kokonaisvaltainen hyvinvointi, tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntoutus tai -ehkäisy, olen juuri oikea henkilö auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi. Kuntoutusohjelmien lisäksi teen myös saliohjelmia. Kokemusta minulla on karttunut mm. tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntoutuksesta sekä niiden ennaltaehkäisystä, purentalihasongelmista sekä psykofyysisestä fysioterapiasta. Lisäksi teen hierontaa ja kinesioteippausta. Minulla on monipuolinen urheilutausta jalkapallon, suunnistuksen, tanssin sekä kuntosalin parista.

Erityisosaaminen
Tuki- ja liikuntaelin vaivat
Selänalueen ongelmat
Niska-hartiaseudun vaivat
Nivelrikko
Liikkuvuus
Ryhti

Hinnasto | Fysioterapia

Siirry ajanvaraukseen

60 min ensikäynti 69 €

Fysioterapian ensikäynti pitää sisällään alkuhaastattelun ja tutkimisen. Näiden perusteella laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma, jota toteutetaan terapeuttisen harjoittelun ja/tai manuaalisen käsittelyn/hieronnan keinoin. Sisältää yksilöllistä ohjausta ja neuvontaa.

45 min jatkokäynti 59 €

Fysioterapeutin jatkokäynti pitää sisällään 1. käyntiin perustuen esim. terapeuttista harjoittelua, manuaalista käsittelyä/hierontaa sekä ohjausta ja neuvontaa.

Henkilökohtainen kuntosalivalmennus 149 €

Henkilökohtainen kuntosalivalmennus sisältää 15 min haastattelun, jossa käydään läpi asiakkaan tavoitteet, liikerajoitteet ja toiveet kuntosaliharjoitteluun. Tämän perustella ammattilainen tekee kuntosaliohjelman. 1. käynnillä sovitaan kaksi 45 min tapaamista, jonka aika käydään läpi henkilökohtainen kuntosaliohjelma yhdessä ammattilaisen kanssa. Sisältää yksilöllistä ohjausta ja neuvontaa.

Sis. alv. 24 %

5 kertaa á 45 min 275 €

Kinesioteippaus 10 €

Sis. alv. 0 %

Hinnasto | Hieronta

Siirry ajanvaraukseen

30 min hieronta 35 €

30 min sopii pienen alueen käsittelyyn esim. niska, alaselkä.

45 min hieronta 50 €

45 min sopii isomman alueen hierontaan esim. hartia+selkä.

60 min hieronta 65 €

75 min hieronta 80 €

Sis. alv. 24 %

Haluatko lisätietoja?

Yhteystietosi jättämällä voit varata veloituksettoman fysioterapia-konsultoinnin, jossa käymme läpi tilanteesi ja tarpeesi. Konsultointi ei sido sinua mihinkään.