Lahti

Asiakaspalvelu suljettu.
Asiointi on mahdollista ajanvarauksella lahti@ladyline.fi
Keskus avoinna avainkortilla klo 5–24
Lue tiedotetiedote tästä

Uusin tiedote koronavirustilanteen vaikutuksisata LadyLine Lahteen.

30.4.2020 17:01

Rajoitukset jatkuvat 13.5.2020 saakka, mutta kuntokeskukset pysyvät auki. (Rymäliikunta-tunnit peruttu 31.5.2020 asti.)
Suomen hallitus on kertonut jatkavansa rajoitustoimia 13.5.2020 asti. Kuntosalien aukioloon ei ole tullut rajoituksia, joten keskuksemme on normaalisti auki 05-24 ja kaikkiin tiedusteluihin vastataan s-postilla.
Seuraamme tiiviisti valtakunnallista tilannetta ja noudatamme viranomaisten, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL), sosiaali- ja terveysministeriön (STM) sekä aluehallintoviraston (AVI) ohjeistuksia ja määräyksiä asiaan liittyen. Tarvittaessa teemme tiivistä yhteistyötä paikallisten terveysviranomaisten kanssa. Suomessa ei toistaiseksi ole rajoituksia koskien kuntosalitoimintaa tartuntatautiepidemian johdosta. Tilannetta seurataan päivittäin ja tarvittaessa linjausta muutetaan.
Panostamme nyt erittäin suuresti jo ennestään hyvään laitepesuun. Pesemme ja desinfioimme laitteet usein päivän aikana ja olemme myös varmistaneet, että teillä asiakkailla on saatavilla desifiointipulloja omatoimiseen puhtaanapitoon sekä kertakäyttökäsineet. Pyydämme asiakkaitamme huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta, käyttämään treenipyyhettä ja desinfioimaan laitteet huolellisesti. LadyLinella on riittävät mahdollisuudet väljyyteen ja lähikontaktiin. Jokaisen tulee myös käyttää omaa harkintakykyä treeniensä suhteen ja noudattaa yleisiä ohjeistuksia. Toivomme, että liikkumassa käyvät vain terveet ihmiset. Painotamme, että jokaisen tulee huolehtia hyvästä hygieniasta. Meidän kaikkien vastuulla on huolehtia siitä, että liikuntakeskukseen ei tulla kipeänä tai koronavirusta epäiltäessä.
Ethän siis tule keskukseemme jos sinulla on kuumetta, yskää tai muita oireita, tai jos olet matkustanut hiljattain epidemia-alueella.
Kiitos kaikesta tuesta ja ystävllisistä viesteistä joita olemme teiltä saaneet tässä vaikessa elämäntilanteessa.
Lue lisää!