ma ja to klo 10–12 ja 15–18 
ti–ke klo 15–18 
la klo 10–13
Muina ajankohtina yhteydenotot sähköpostitse
Kulkulätkällä 24/7

LadyLine Lahti suljetaan 1.4-14.4.2021 ajaksi!

31.3.2021 18:13

Lady Line- keskuksesi suljetaan 14 päiväksi

Eduskunta päätti uudesta tartuntatautilain muutoksesta 28.3.2021. Tartuntatautilain muutos antaa vi­ran­omai­sille toimivaltuuden sulkea yksityiset kuntosalit, mikäli se on välttämätöntä koronaepidemian ra­joittamiseksi. Aluehallintovirasto on tä­nään tehnyt päätöksen, jonka myötä alueemme kuntosalit sul­jetaan 14 vuorokaudeksi. Tämän pää­töksen myötä myös sinun käyttämäsi LadyLine-keskus joutuu sulkemaan ovensa 1.4-14.4.2021 väliseksi ajaksi.

Asiakkuutesi jatkuu normaalisti - Sinun ei tarvitse tehdä mitään

Kiitos, että olet pysynyt asiakkaanamme koronaviruksen aiheuttaman myl­ler­ryk­sen keskellä. Arvostamme sitä valtavasti. Yhteinen LadyLine-keskuksemme ei olisi selvinnyt kuluneesta vuodesta ilman apuasi ja olemme asiakkuudestasi kiitollisia. Sinä olet meille tärkeä!

Tartuntatautilaki ei velvoita viranomaisia kor­vaaman yrittäjälle kuntosalin kiin­ni­olo­ajalta syntyviä kuluja. Yrityksemme joutuu itse vastaamaan kaikista kuluista myös koronasulun ajal­ta. Tästä syystä pyydämme apuasi, ja toivomme, että voimme jatkaa kuu­kau­si­las­ku­tus­ta­si nor­ma­a­listi myös kuntosalin kiinnioloajan.

Mikäli haluat, tulemme hyvittämään kuntosalin kiinnioloaikaa vastaavan kuntoiluoikeuden sinulle myöhemmin. Tiedotamme sinua hyvitykseen liittyvistä toimintaohjeista sul­­kuajan päättymisen jälkeen.

Käytössäsi ovat kaikki online-palvelumme!

Muistathan, että kaikki online-tunnit ovat käytössäsi siitä huolimatta, että kuntosalin ovet ovat kiinni. Online-tuntivalikoiman yli 85 videosta löydät monipuoliset jumppatunnit joogista kahvakuulatreeneihin ja hikisistä HIITeistä lempeisiin kuntoutustreeneihin. Online-tuntien lisäksi löydät kaikille avoimet ohjatut liikuntatunnit ja niiden tallenteet EasyFit & LadyLine ryhmäliikunta ja valmennus Facebook- sivustolta.

Alla linkin online palveluihin:

https://www.ladyline.fi/fi/online

https://www.facebook.com/groups/211360150315273

Tarjoamme ilmaiseksi käyttöösi myös huikeat LesMills -konseptin ryhmäliikuntatunnit 30.4. asti tämän linkin kautta https://lmod.co/club Käyttö ei vaadi rekisteröitymistä.

Asiakaspalvelumme palvelee sinua sähköpostitse myös kuntosalisi kiinnioloaikana. Asiakaspalvelun sähköpostiosoite on: lahti@ladyline.fi

Kiitos avustasi ja tuestasi vielä kerran. Olet meille tärkeä!

Liikunnallisin terveisin,

LadyLine Lahti

Henkilökunta