ma–to klo 10–13 ja 15–18 
la klo 10–14 
Muina ajankohtina yhteydenotot sähköpostitse
Kulkulätkällä 24/7

LadyLine Lahti ovet suljettuna 28.4.2021 asti!

13.4.2021 19:07

Arvoisa asiakas!

Odotimme innoissamme, että pääsisimme avaamaan salin ovet, mutta aluehallintovirasto on jatkanut päätöksensä, jonka myötä alueemme kuntosalit pidetään suljettuina. Tämän pää­töksen myötä LadyLine lahti joutuu valitettavasti sulkemaan ovensa 28.4.2021 asti. Tiedotamme teitä jäseniä s-postitse heti, kun saamme uutta tietoa salin uudelleen avaamisesta tai mahdollisesta sulun jatkumisesta.

Vallitseva tilanne vaatii nyt kärsivällisyyttä, pitkämielisyyttä ja ennenkaikkea myös toiveikasta ajattelua. Kiitos, että olet pysynyt asiakkaanamme koronaviruksen aiheuttaman myl­ler­ryk­sen keskellä. Arvostamme sitä valtavasti. Yhteinen LadyLine-keskuksemme ei olisi selvinnyt kuluneesta vuodesta ilman apuasi ja olemme asiakkuudestasi kiitollisia. Sinä olet meille tärkeä!

Olemme äärettömän kiitollisia kaikille asiakkaillemme, jotka on pitänyt sopimuksen voimassa.Tartuntatautilaki ei velvoita viranomaisia kor­vaaman yrittäjälle kuntosalin kiin­ni­olo­ajalta syntyviä kuluja. Yrityksemme joutuu itse vastaamaan kaikista kuluista myös koronasulun ajal­ta. Tästä syystä pyydämme apuasi, ja toivomme, että voimme jatkaa kuu­kau­si­las­ku­tus­ta­si nor­ma­a­listi myös kuntosalin kiinnioloajan.

Mikäli haluat, tulemme hyvittämään kuntosalin kiinnioloaikaa vastaavan kuntoiluoikeuden sinulle myöhemmin. Tiedotamme sinua hyvitykseen liittyvistä toimintaohjeista sul­­kuajan päättymisen jälkeen.

Korona ei tule meitä kaatamaan. Meillä on valtava halu ja into päästä taas tarjoamaan ja liikuttamaan ihmisiä, luomaan tunnelmia, tuoda iloa, luoda hyvää energiaa, tanssittaa teitä, saada hikeä aikaiseksi ja naurut ihmisten kasvoilla. Tämä odotus ei ole kaukana.

Moni onkin löytänyt Ladyline online/virtuaali-treenejä tukemaan kotitreenejä, ihan loistavaa!

Muistutuksena vielä, jotta pystyt huolehtimaan hyvinvoinnistasi myös tämän harmillisen tilanteen yli niin buustaa/tehosta alla olevien linkkien avulla treenejäsi.

https://www.ladyline.fi/fi/online (Vain aktiivi asiakkaille)

https://www.facebook.com/groups/211360150315273

Tarjoamme ilmaiseksi käyttöösi myös huikeat LesMills -konseptin ryhmäliikuntatunnit 30.4. asti tämän linkin kautta https://lmod.co/club Käyttö ei vaadi rekisteröitymistä.

Nähdään pian treenien merkeissä. :)