Lahti

Asiakaspalvelu suljettu.
Asiointi on mahdollista ajanvarauksella lahti@ladyline.fi
Keskus avoinna avainkortilla klo 5–24
Lue tiedotetiedote tästä

Lady Line ja uudet tunnit keväällä 2017

13.12.2016 15:56

Vuosi 2017 on jo ihan nurkan takana ja vuosi 2017 tuo mukanaan muutoksia myös LadyLinelle 

Uusi kevään lukujärjestys tuo mukanaan muutamia uutuus-tunteja ja jättää pois osan ryhmäliikuntatunneista.

Ensimmäinen uutuus-tuntimme on KUNTONYRKKEILY. Kuntonyrkkeily on erittäin tehokasta, mahdottoman hauskaa ja turvallista harjoittelua. Kunto kohoaa, kilot karisevat ja istumatyön aiheuttamat jumit jäävät unholaan. Tule testamaan uusi tunti tammikuussa! 

Toinen uutuus-tuntimme on COREJOOGA. Tällä joogatunnilla pääset haastamaan keskivartalosi. Tunti on tiukkaa työtä täydet 60 minuuttia. Onko jooga tiukkaa treeniä? Tällä tunnilla se ainakin on!

Kolmas uutuus lukkarissa on YIN JOOGA. Yin jooga asennoissa edetään asteittain, etsien oman kehon rajoja ja sopivan intensiivistä tuntemusta. Asennon alkuvaiheessa aloitetaan lempeällä tuntemuksella, ja kun hetken kuluttua keho on rentoutunut, voi asennossa edetä pidemmälle. Tällä tunnilla vapautat kehon kaikista jännityksistä.

LadyLine kevään aikataulusta ei enää löydy Les Mills-tunteja. Pyrimme valitsemaan tulevaisuudessa tuntiuutuuksia monipuolisesti, jotta saisimme luotua mahdollisimman hyvin palvelevan lukujärjestyksen suomalaiselle naiselle eli juuri sinulle.