ma–to klo 10–13 ja 15–18 
la klo 10–14 
Muina ajankohtina yhteydenotot sähköpostitse
Kulkulätkällä 24/7

AVAJAISET SIIRTYVÄT 02.09

15.8.2023 12:55

Avajaiset siirtyvät 2.9.2023.

Hyvät asiakkaamme,

Joudumme ikäväksemme ilmoittamaan, että liikuntakeskuksemme avajaiset siirtyvät rakennuslupien viivästymisen seurauksena. Uuden avajaispäivän tavoite on 2.9.2023. Mikäli viivästyksiä tulee olemme siitä erikseen yhteydessä teihin.

Emme osanneet varautua tähän viivästykseen ja tämä tuli meille myös yllätyksenä. Pahoittelemme valtavasti aiheutuneesta viivestä ja toivomme että näemme pian uusissa tiloissamme.

Nykyinen keskuksemme on muuton vuoksi kiinni. Muutto on käynnissä ja tilat ovat tyhjät. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden käydä liikkumassa toisella keskuksellamme Launeen EasyFitillä. Ovet ovat auki kello 10-18 välillä, vastaanoton aukioloaikoina. Teidän tarvitsee vain ilmoittautua EasyFitin vastaanottoon ja kertoa olevanne asiakkaana LadyLinella näyttämällä kulkukortinne. Viikonloppu käynnit myös mahdollisia. Mikäli halautte käydä viikonloppuna treenaamassa, olkaa siitä yhteydessä osoitteeseen lahti@easyfit.fi

Kiitämme teitä kärsivällisyydestänne ja odotamme innolla, että pääsette tutustumaan uuteen, parempaan, sekä laajempaan liikunta- ja hyvinvointikeskukseemme!