Asiakaspalvelu EasyFitin
yhteydessä katutasossa
ma 16–18
ti 13–15
ke 16–18
to 17–19
Muina aikoina sopimuksen mukaan
Kulkuavaimella päivittäin klo 6–23

Tuntikuvaukset

Äiti ja lapsi -jumppa-aika klo 10-16

Arkisin klo 10-16 välisenä aikana voit kuntoilla omavalintaisen harjoituksen Virtuaalitunti™-valikoimasta salin ollessa vapaana. Voit ottaa 0-14-vuotiaan lapsesi mukaan jumppaamaan, huolehdithan hänestä itse kuntoilusi aikana. Virtuaalitunti™-valikoiman löydät Lady-salista, Duetossa käytettävissäsi on minivirtuaalit. HUOM! Ikäraja kuntosalille on 15 vuotta myös Äiti ja lapsi -jumppa-aikana.

BODYBALANCE®

Tehokas mutta lempeä yhdistelmä jooga, taiji- ja pilatesliikkeitä rauhoittaa ja tuo hyvän olon sekä kehoon että mieleen. Keskittymisen, hengityksen ja tarkoin valittujen liikeyhdistelmien kautta kehitetään voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta miellyttävän musiikin tahtiin. Yhdistelmä eri tekniikoita ja liikkeitä tarjoaa fyysisen harjoituksen sekä sisäistä tasapainoa ja harmoniaa. Lihashuoltoa ja syvien lihasten harjoittelua, rauhallista ja rentouttavaa.

BODYCOMBAT®

Energinen tunti, jonka liikkeet ovat saaneet vaikutteita karatesta, taekwondosta, capoeirasta, nyrkkeilystä ja muay thai -tekniikoista. Vahvistava kardiotreeni, jossa laitat kehosi äärirajoille. Musiikki, liikesarjat ja muut tunnilla olijat haastavat kuntosi ja saavat sinut tuntemaan oman elämäsi toimintasankariksi. Isket, lyöt, potkit ja teet kata-liikkeitä polttaen samalla hurjan määrän kaloreita treenatessasi kohti erinomaista kuntoa.

BODYPUMP®

Levytangolla ja -painoilla tehtävä lihaskuntotreeni, joka yhdistää koreografian, hittimusiikin ja äärimmilleen viedyn treenin. Musiikin tahtiin tehtävät liikkeet haastavat lihaskestävyytesi. Tunnin aikana harjoitat kaikki kehon suurimmat lihasryhmät. Jokainen valitsee omat painonsa, joten voit seurata kehittymistäsi ja asettaa itsellesi tavoitteita. BODYPUMP® on yksi nopeimmista keinoista saada koko keho kuntoon, koska se haastaa tärkeimmät lihasryhmät intensiiviseen treeniin kyykkyjen, työntöjen, nostojen ja kääntöjen avulla.

Ilmajooga

Lempeää joogaa kankaan avustamana. Kattoon kiinnitetyn suuren kankaan avulla kehität liikkuvuutta, vahvistat kehoa ja avaat hengitysteitä. Kangas eli hammock mahdollistaa haastavampien liikkeiden tekemisen ja venytykset ovat miellyttäviä ja pehmeitä. Harjoitukset kehittävät tehokkaasti keskivartalon lihaksia, kehonhallintaa sekä parantavat liikkuvuutta. Kehonhuoltoa ja rentouttavaa.

Lady Jam

Tanssi sydämesi kyllyydestä! Musiikin eri tyylejä, kaikille sopiva hauska ja helppo tanssitunti. Tanssikokemusta osallistujilla ei tarvitse olla lainkaan, halu hullutella ja nauttia hikisestä liikkumisesta on suositeltavaa. Tunti sopii sekä vasta-alkajille että kokeneemmillekin kuntoilijoille.

LadyFlexi™ ja Rullailu

LadyFlexi™ sopii kaiken ikäisille ja kokoisille kuntoilijoille. Tunnilla käytetään Flexi-Baria, tankoa, jonka heiluriliike aktivoi lihaksia tehokkaasti. LadyFlexi™-tunti parantaa ryhtiäsi ja muokkaa vartaloasi, harjoittelu myös vähentä selkäkipuja. Musiikki luo tunnelmaa ja ohjaaja opastaa harjoittelussa oikeisiin asentoihin ja heilutustekniikkaan. Rullailussa hierot pehmytkudoksia ja lihaksia putkirullan avulla. Rulla asetetaan lattialle ja lihasryhmiä hierotaan sen päällä omaa kehonpainoa apuna käyttäen. Lihashuoltoa ja syvien lihasten harjoittelua, rauhallista ja rentouttavaa.

Ladyt

Ryhmäliikuntatunti yli 60-vuotiaille asiakkaillemme. Lihaskuntoa, venyttelyä ja tasapainoa. Mukavaa musiikkia ja reipasta menoa, sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta ryhmäliikunnasta.

Ladyt kiertoharjoittelu

Suunniteltu yli 60-vuotiaille asiakkaillemme. Kiertoharjoittelussa tutustut kuntosali- ja / tai lihaskuntoharjoitteluun turvallisesti ohjaajan opastuksella.

LES MILLS TONE™

Kokonaisvaltainen yhdistelmä lihaskuntoa, kestävyyttä ja keskivartalotreeniä yhden treenin aikana. Askelkyykyt, kyykyt, toiminnallinen harjoittelu ja mahdolliset lisäpaino- tai vastuskuminauhaliikkeet haastavat kehoasi ja polttavat kaloreita. Tunti tarjoaa kuntoilullesi jykevän perustan, jolle voit turvallisesti rakentaa: liikkeistä on tarjolla paljon vaihtoehtoja, joten tunnilla riittää sopivasti onnistumisen elämyksiä ja haasteita kaiken kuntoisille.

Lihaskunto

Tunnilla kehitetään lihaskuntoa joko kehonpainoa tai lisäpainoja käyttäen. Helppoa ja tehokasta, ohjaaja antaa vaihtoehtoa, joiden avulla voit itse valita juuri tälle päivälle sopivan harjoitustehon. Voit osallistua, vaikka sinulla ei olisikaan aiempaa kokemusta ryhmäliikuntatunneista. Tunnilla ei ole lainkaan askelsarjoja.

Lihaskunto ylävartalo

Tunnilla kehitetään ylävartalon lihaskuntoa lisäpainoja käyttäen. Voit valita isommat tai pienemmät lisäpainot, joilla säädät itse juuri tälle päivälle sopivan harjoitustehon. Voit osallistua, vaikka sinulla ei olisikaan aiempaa kokemusta ryhmäliikuntatunneista. Tunnilla ei ole lainkaan askelsarjoja. Helppoa ja tehokasta!

Pilates

Pilates-tekniikkaan perustuva ryhmäliikuntamuoto. Oikean suoritustekniikan ja hengitystekniikan avulla vapautat kehosi kireyksistä ja vahvistat ryhtiä ylläpitäviä lihaksia. Lihashuoltoa ja syvien lihasten harjoittelua, rauhallista ja rentouttavaa. Tunnille voi osallistua ilman aikaisempaa kokemusta lajista.

RVP™

R-reidet, V-vatsa, P-pakarat. Kehon suuria lihasryhmiä harjoitetaan 30 minuutin ohjelmalla tehokkaasti ilman lisäpainoja tai askellusta. Ohjelma on jokaisella RVP-tunnilla samanlainen, joten opit liikkeet ja pääset nauttimaan helposta, hauskasta ja tehokkaasta lihaskuntoharjoittelusta! Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä.

Sisäpyöräily / Spinning

Sisäpyöräily on hauskaa ja tehokasta. Ohjaaja opastaa pyörän säädöissä ja opettaa tekniikan ydinkohtia. Perustunti, jossa hiki otetaan pintaan vauhdikkailla jaksoilla ja vastuksilla. Kuntoa ja kestävyyttä kehittävä.

SYKE

Tunnilla nostetaan sykettä askeltaen ja joskus myös pyöräillen, tavoitteena on parantaa peruskuntoa ja kohentaa sydänterveyttä. Helppoa ja hauskaa, mutta samalla tehokasta ja joskus vauhdikastakin! Tunnin sisältö vaihtelee ohjaajan mukaan ja sisältö saattaa olla erilainen vaikka jokaisella kerralla. Kokeile rohkeasti!

Vapaavalintainen Virtuaalitunti™

Vapaudu aikatauluista! Virtuaalitunti™-valikoima on käytössäsi aina Lady-salin ollessa vapaana. Duetto-salin minivirtuaalista löydät lisää vaihtoehtoja.

Venyttely

Tunnilla keskitytään suurimpien lihasryhmien venyttelyyn ja parannetaan lihasten aineenvaihduntaa. Liikkuvuus lisääntyy ja palaudut muusta harjoittelusta.

Yin jooga

Hiljaista, syvää ja paikallaan oloon keskittyvää joogaa. Harjoitus vapauttaa jännityksiä, edistää selän ja lantion liikkuvuutta sekä parantaa sidekudosten aineenvaihduntaa. Pitkät venytykset rauhoittavat hermostoa ja vähentävät stressiä. Rauhallista ja rentouttavaa.

Test