Kouvola

Asiakaskortilla ma–su 6–23
Asiakaspalvelu avoinna ma, ke ja to 16–18 EasyFitin asiakaspalvelun yhteydessä, muina aikoina sähköpostitse tai sopimuksen mukaan.

Tutustu LadyLinen personal trainereihin

LadyLine personal trainer on liikunnan moniosaaja (Europe Active, EQF Level 4), joka on perehtynyt useisiin liikuntalajeihin, liikunnan ja elimistön fysiologisiin yhteyksiin sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseen.

Rea Jääskeläinen

Rea Jääskeläinen

Koulutus

Trainer4You Personal trainer, Trainer4You ravintovalmentaja

Kielitaito
  • Suomi Suomi
  • Englanti Englanti

Ravinnon merkitystä tavoitteiden saavuttamiseen ei voi vähätellä! Liikunta on aina ollut osa elämääni ja vuonna 2011 päätinkin opiskella siitä itselleni toisen ammatin. Suoritin päätyöni ohella sekä ryhmäliikuntaohjausten keskellä hyvinvointivalmentaja-, kuntosalivalmentaja- sekä personal trainer -opinnot ja vuonna 2015 valmistuin ravintovalmentajaksi. Sanonta tieto lisää tuskaa pitää paikkansa! Valmentajana olen vaativa, mutta kannustava ja määrätietoinen. Tärkeintä on yhteinen matka kohti sinun tavoitteitasi ja treenien ja hikoilun keskellä pitääkin muistaa, että hymy pidentää ikää! ”Making excuses burns zero calories per hour”. Syitä liikkumattomuuteen voi olla miljoonia, mutta syitä miksi et voisi aloittaa liikkumista heti ei ole. Yksilövalmennus ottaa huomioon juuri sinut sellaisena kuin olet ja tekee liikkumisesta sinulle sopivaa.

Marja Pesonen

Marja Pesonen

Koulutus

Liikuntaneuvoja, FISAF Personal trainer

Kielitaito
  • Suomi Suomi
  • Englanti Englanti

Muutos lähtee sinusta, mutta tuntuuko vielä kuitenkin siltä, että jokin palanen tavoitteen saavuttamiseksi puuttuu? Itse olen kokenut, että hetkittäin mahdottomaltakin tuntunut tavoite on mahdollista saavuttaa. En väitä, että tavoitteiden saavuttaminen olisi helppoa, mutta sen tiedän, että mikään ei voita sitä tunnetta, minkä asettamansa tavoitteen saavuttaminen saa aikaan! Liikunta on kuulunut elämääni pienestä pitäen. Koulun hiihtokisoista se alkoi ja kymmenen vuotta vierähti lentopallon parissa ja ryhmäliikuntaa olen ohjannut jo yli 25 vuotta. Viitisen vuotta sitten päätin muuttaa sitku-elämäni tässä ja nyt -elämäksi. Niinpä kouluttauduin Pajulahden Urheiluopistossa liikuntaneuvojaksi ja personal traineriksi ja 2014 FUSTRA-valmentajaksi. Personal trainerin töitä olen tehnyt nyt neljättä vuotta ja saanut kulkea monta mielenkiintoista matkaa asiakkaitteni kanssa - niitä palasia kohdalleen laittaen. Olipa tavoitteesi kunnon kohotus, painonpudotus tai itsesi haastaminen olen valmis haastamaaan itseni, jotta sinun puuttuva palanen loksahtaa paikoilleen ja sinä voit keskittyä tavoitteesi saavuttamiseen.

Tiina Jaakkola

Tiina Jaakkola

Koulutus

Trainer4You personal trainer, kuntosalivalmentaja, hyvinvointivalmentaja, ilmajoogaohjaaja

Kielitaito
  • Suomi Suomi
  • Englanti Englanti

Olen hyvinvointialan yrittäjä Kouvolasta. Olen valmistunut Trainer4You:lta lisensoiduksi personal traineriksi, kuntosaliohjaajaksi sekä hyvinvointivalmentajaksi. Lisäksi olen suorittanut täydentäviä opintoja, esimerkiksi Itä-Suomen yliopiston kautta liikuntalääketieteen perusopinnot avoimessa yliopistossa. Liikunta on tärkeä osa elämääni ja on ollut sitä aina. Matkan varrella on tullut kokeiltua jos jonkinlaista lajia, mutta omiksi päälajeikseni ovat valikoituneet tankotanssi, akrobatia, kehonpaino- ja toiminnallinenharjoittelu sekä ratsastus. Kipinä liikkumiseen on ollut aina kova ja näin ollen haluan jakaa sitä kipinää ja iloa muillekin! Terveellisiä elämäntapoja tavoitellessa on tekemisessä hyvä muistaa tietynlainen rentous. Tärkeää on löytää hyvä fiilis tekemiseen ja liikkumiseen! Kaikki lajit eivät sovi kaikille, mutta jokaiselle löytyy jokin mieluinen tapa liikkua. Voin auttaa sinua löytämään sinulle parhaan ja mieluisimman tavan liikkua ja edetä kohti tavoitteitasi! Valmentajana kannustan asiakkaitani poistumaan mukavuusalueeltaan ja kokeilemaan uutta! Treeneissä pistetään usein kaikki likoon, kokoajan omaa kehoaan kuunnellen. Opetellaan tapoja tunnistaa, milloin kroppa toimii oikein ja miten edetä kohti itse asetettuja tavoitteita. Hyppää mukaan!

Noora Pilli

Noora Pilli

Kielitaito
  • Suomi Suomi

Haluatko päästä elämäsi kuntoon? Kaipaatko apua painon pudotuksessa, kehonmuokkauksessa tai jossain muussa tavoitteessasi? Tehdään yhdessä tavoitteistasi totta! Olen valmistunut Personal Traineriksi 2019 helmikuussa, Trainer4You:lta. Aiemmalta koulutukselta olen merkonomi mutta liikunta-ala ja halu auttaa vei mennessään. Paljon on vielä opittavaa ja haluankin kehittää itseäni jatkuvasti. Olen ollut aina todella liikunnallinen ja lapsena harrastin ratsastusta useamman vuoden. Reilu kolmen vuotta sitten ratsastuksen tilalle tuli kuntosali harjoittelu, jossa pääsen haastamaan itseäni jatkuvasti. Mielestäni tärkeintä liikunnassa on hyvän olon ja mieluisan lajin löytäminen. Muutoksen tulee lähteä sinusta, mutta tavoitteiden saavuttamisessa autan, tuen ja kannustan sinua!

VARAA VELOITUKSETON LIIKUNTANEUVONTA

LadyLine personal trainer osaa suositella sinulle parhaiten soveltuvan yksilövalmennuspaketin yksilöllisten tarpeidesi pohjalta. Varaa aika veloituksettomaan liikuntaneuvontaan ja aloita matkasi kohti tavoitteistasi.