Kouvola

Asiakaskortilla ma–su 6–23
Asiakaspalvelu avoinna ma, ke ja to 16–18 EasyFitin asiakaspalvelun yhteydessä, muina aikoina sähköpostitse tai sopimuksen mukaan.

KUNTO – KOKONAISVALTAISESTI HYVINVOIVA KEHO

Haluatko saavuttaa energisemmän olon ja aktiivisemman arjen? Onko haasteesi ruokailujen kanssa kiireinen arki? Tämä valmennus on sinulle, joka kaipaat ryhtiliikettä arjen tasapainoilussa ja sinulle, joka tiedät kuinka syödä, mutta arki asettaa haasteita. Ryhmässä panostamme kehonhuoltoon FasciaMethod-konseptin keinoin. Ryhmässä vierailevat myös fysioterapeutti kertomassa lantionpohjan lihasten tärkeydestä ja vahvistamisesta, sekä tutustumme TRE-kehon rentoutusmenetelmään.

FasciaMethod
Hyvinvoinnin edellytys on rento, hyvin nesteytynyt keho, jossa liikkuvuus on hyvä ja sen myötä myös liikehallinta on optimaalinen. FasciaMethod-konseptissa liikkuvuuteen vaikutetaan kokonaisvaltaisesti. Pääpaino harjoittelussa on myofaskiaalisessa liikkuvuusharjoittelussa. Lisäksi teemme täsmävenytyksiä kehon yleisesti kiristäviin lihaksiin. FasciaMethod -arjoittelu on aktiivista dynaamista ketjuliikkuvuusharjoittelua.

  • keskiviikkoisin 9.9.2020 alkaen klo 17–18
  • kesto 3 kk
  • 12 tapaamista
  • enimmäisosallistujamäärä 8 henkilöä
  • hinta 79 €/kk/hlö
  • valmentaja Marja Pesonen
  • lisätiedot marja.pesonen@ladyline.fi / 040 521 2185

Valmennuksesta saat:

  • apua ja tukea pysyvään elämäntapamuutokseen
  • aktiivisemman arjen sekä paremmat ruokailu- ja liikuntatottumukset
  • personal trainerin ja ryhmän tuen

Personal training on henkilökohtaista valmennusta, joka pohjautuu asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Yhdessä personal trainerin kanssa tehdyn ammattitaitoisen ja motivoivan harjoitusohjelman avulla harjoittelustasi tulee tavoitteellista ja päämäärätietoista.

Terveys, hyvinvointi ja tyytyväisyys itseen ovat uskomaton voimavara. Niiden saavuttamisessa ja ylläpitämisessä personal trainer voi parhaimmillaan olla korvaamaton apu. Haluamme, että ihmiset voivat hyvin, saavuttavat tavoitteensa ja jaksavat hymyillä arjessa vahvoina ja tyytyväisinä.

Tilaa etävalmennus

LadyLine personal trainerit tarjoavat monipuolisia etävalmennuspalveluita. Etävalmennus soveltuu henkilöille, jotka haluavat edistää terveyttään ja kuntoaan omatoimisesti, mutta kaipaavat valmennustukea harjoitteluun ja/tai ruokailuun.

Tilaa etävalmennus


Saavuta tuloksia personal trainingin avulla

Me emme halua laittaa ihmisiä yhteen muottiin, vaan me haluamme palvella Sinua ja sinun tavoitteitasi. Tämän johdosta tarjoamme sinulle veloituksettoman liikuntaneuvonnan LadyLine personal trainerin kanssa. Tapaamisessa käydään läpi lähtötilanteesi, tarpeesi ja tavoitteesi jotta personal trainerimme voi räätälöidä Sinulle yksilöllisen liikuntasuunnitelman ja samalla pääset tutustumaan kasvotusten personal traineriisi ennen varsinaisen yhteistyönne aloittamista.

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme veloituksettoman liikuntaneuvonnan.

Varaa liikuntaneuvonta


Tutustu LadyLinen personal trainereihin

Löydä juuri sinun tarpeitasi parhaiten vastaava valmentaja.

Lue lisää


Palvelut ja hinnasto

Kiinnostaako sinua yksilö- vai pienryhmävalmennus?

Lue lisää


Pienryhmävalmennukset

Harjoittelu pienryhmässä on hauskaa, inspiroivaa ja siinä korostuu yhdessä tekemisen parhaat puolet.

Ilmoittaudu mukaan

Osta tästä!