Asiakaspalvelu EasyFitin
yhteydessä katutasossa
ma 16–18
ti 13–15
ke 16–18
to 17–19
Muina aikoina sopimuksen mukaan
Kulkuavaimella päivittäin klo 6–23

FASCIAMETHOD POWER

FasciaMethod Power on toiminnallista perusvoimaharjoittelua, liikkuvuus- ja kehonhallintaharjoittelua sekä tukilihasten aktivointia. Tavoitteena on parantaa sekä syvien- että pinnallisten lihasten kuntoa, kehonhallintaa sekä liikkuvuutta. Tärkeä tavoite on myös edistää tuki- ja liikuntaelimistön terveyttä ja toimintakykyä. Tunti koostuu alkulämmittelystä, joka sisältää mm:ssa tasapainoharjoitteita sekä koko kehon liikkuvuusharjoitteita. Voimaosuudessa on aina harjoitteita sekä syville tukilihaksille sekä pinnallisille isoille lihaksille. Harjoitteet voi tehdä omalla kehonpainolla. Lisää haastavuutta liikkeisiin saa kuminauhalla, käsipainoilla tai kahvakuulalla. Tunti lopetetaan aina liikkuvuusharjoitteisiin, pallohierontaan ja rentoutumiseen. Tunti soveltuu kaikille eikä vaadi aikaisempaa kokemusta voimaharjoittelusta. Harjoittelumenetelmä on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä.

Voit osallistua ryhmään 1 kuukauden ajan tai jatkaa koko syyskauden. Paikkoja on rajoitetusti ja ryhmään on jo varauksia.

  • tiistaisin 5.9.2023 alkaen klo 18.15–19.15
  • kesto: toistaiseksi voimassa
  • 4 tapaamista/kk
  • enimmäisosallistujamäärä 10 henkilöä
  • hinta 79 €/kk/hlö
  • valmentaja Marja Pesonen
  • lisätiedot marja.pesonen@ladyline.fi

Personal training on henkilökohtaista valmennusta, joka pohjautuu asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Yhdessä personal trainerin kanssa tehdyn ammattitaitoisen ja motivoivan harjoitusohjelman avulla harjoittelustasi tulee tavoitteellista ja päämäärätietoista.

Terveys, hyvinvointi ja tyytyväisyys itseen ovat uskomaton voimavara. Niiden saavuttamisessa ja ylläpitämisessä personal trainer voi parhaimmillaan olla korvaamaton apu. Haluamme, että ihmiset voivat hyvin, saavuttavat tavoitteensa ja jaksavat hymyillä arjessa vahvoina ja tyytyväisinä.


Saavuta tuloksia personal trainingin avulla

Me emme halua laittaa ihmisiä yhteen muottiin, vaan me haluamme palvella Sinua ja sinun tavoitteitasi. Tämän johdosta tarjoamme sinulle veloituksettoman liikuntaneuvonnan LadyLine personal trainerin kanssa. Tapaamisessa käydään läpi lähtötilanteesi, tarpeesi ja tavoitteesi jotta personal trainerimme voi räätälöidä Sinulle yksilöllisen liikuntasuunnitelman ja samalla pääset tutustumaan kasvotusten personal traineriisi ennen varsinaisen yhteistyönne aloittamista.

Varaa liikuntaneuvonta


Tutustu LadyLinen personal trainereihin

Löydä juuri sinun tarpeitasi parhaiten vastaava valmentaja.

Lue lisää


Palvelut ja hinnasto

Kiinnostaako sinua yksilö- vai pienryhmävalmennus?

Lue lisää


Pienryhmävalmennukset

Harjoittelu pienryhmässä on hauskaa, inspiroivaa ja siinä korostuu yhdessä tekemisen parhaat puolet.

Ilmoittaudu mukaan