Asiakaspalvelu EasyFitin
yhteydessä katutasossa
ma 16–18
ti 13–15
ke 16–18
to 17–19
Muina aikoina sopimuksen mukaan
Kulkuavaimella päivittäin klo 6–23

Aloita helposti -starttikurssi

Haluaisitko aloittaa liikuntaharrastuksen, mutta liikuntatilat ahdistavat ja et oikein tiedä mistä aloittaa?
Starttikurssilla pääset alkuun kuntoilussa valmentajan avulla ja tuella. Kynnys aloittaa treenit keskuksessa laskee, kun saat avun kuntoilun aloittamiseen sekä tukea ja treenikavereita. Suunnittelemme yhdessä jokaiselle viikko-ohjelman, saat sali- sekä kahvakuulaohjelman ja keskustellaan ravinnosta. Ryhmä on suunnattu aloittelijoille sekä tauolta palaaville, jotka kaipaavat tukea liikunnan aloittamiseen.

  • perjantaisin 13.1.2023 alkaen klo 17.15–18.15
  • kesto 1 kk
  • 4 tapaamista
  • hinta 79 €/kk/hlö
  • valmentaja Noora Pilli
  • lisätiedot noora.pilli@easyfit.fi

Personal training on henkilökohtaista valmennusta, joka pohjautuu asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Yhdessä personal trainerin kanssa tehdyn ammattitaitoisen ja motivoivan harjoitusohjelman avulla harjoittelustasi tulee tavoitteellista ja päämäärätietoista.

Terveys, hyvinvointi ja tyytyväisyys itseen ovat uskomaton voimavara. Niiden saavuttamisessa ja ylläpitämisessä personal trainer voi parhaimmillaan olla korvaamaton apu. Haluamme, että ihmiset voivat hyvin, saavuttavat tavoitteensa ja jaksavat hymyillä arjessa vahvoina ja tyytyväisinä.


Saavuta tuloksia personal trainingin avulla

Me emme halua laittaa ihmisiä yhteen muottiin, vaan me haluamme palvella Sinua ja sinun tavoitteitasi. Tämän johdosta tarjoamme sinulle veloituksettoman liikuntaneuvonnan LadyLine personal trainerin kanssa. Tapaamisessa käydään läpi lähtötilanteesi, tarpeesi ja tavoitteesi jotta personal trainerimme voi räätälöidä Sinulle yksilöllisen liikuntasuunnitelman ja samalla pääset tutustumaan kasvotusten personal traineriisi ennen varsinaisen yhteistyönne aloittamista.

Varaa liikuntaneuvonta


Tutustu LadyLinen personal trainereihin

Löydä juuri sinun tarpeitasi parhaiten vastaava valmentaja.

Lue lisää


Palvelut ja hinnasto

Kiinnostaako sinua yksilö- vai pienryhmävalmennus?

Lue lisää


Pienryhmävalmennukset

Harjoittelu pienryhmässä on hauskaa, inspiroivaa ja siinä korostuu yhdessä tekemisen parhaat puolet.

Ilmoittaudu mukaan