Asiakaspalvelu EasyFitin
yhteydessä katutasossa
ma 16–18
ti 13–15
ke 16–18
to 17–19
Muina aikoina sopimuksen mukaan
Kulkuavaimella päivittäin klo 6–23

Ilmajooga

Kutsumme sinut kokemaan jotakin aivan ihanaa!

Ilmajooga on ihastuttava yhdistelmä joogaa ja kehonhallintaharjoituksia. Iso kangas, hammock, antaa mahdollisuuden kokea liikkeet ilmassa. Ilmajooga sopii kaikille, liikkeissä on vaihtoehtoja ja jokainen valitsee oman vaihtoehtonsa. Harjoitus rauhoittaa, lisää liikkuvuutta, kehittää kehonhallintaa ja on…ihanaa.

Ilmajooga (eng. Aerial Yoga) on kehitetty 2006/2007 New Yorkissa. Ilmajooga yhdistää perinteisen joogaharjoittelun ilma-akrobatiaan, luoden monipuolisen kuntoharjoittelun koko keholle. Ilmajooga sopii lähes kaikille ja varsinkin istumatyötä tekeville. Ilmajooga lisää ketteryyttä, kehonhallintaa, voimaa ja liikkuvuutta.

Varusteet

Tule tunnille kainalot peittävässä paidassa ja polvitaipeiden yli ulottuvissa housuissa ja puhtaat sukat jalassa. Ota pois terävät korut ja kellot, varmista, että vaatteissasi ei ole vetoketjuja.

Mikä on erityistä Ilmajoogassa?

Ilmajoogakangas, hammock, mahdollistaa uuden ulottuvuuden liikkumiseen. Erilaiset avusteiset liikkeet kankaan kanssa antava lisää liikelaajuutta ja kohdistavat liikkeen painopisteen eri tavalla kuin lattiaharjoituksessa. Ilmajoogassa irrottaudutaan lattiasta kankaan varaan ja tehdään liikkeitä ylösalaisin (aina myös vaihtoehto tehdä liike lattiasta tuettuna). Nämä inversioharjoitukset rentouttavat ja venyttävät selkärankaa tehokkaasti, mutta lempeästi.

Kenelle Ilmajooga sopii?

Ilmajooga soveltuu lähes kaikille kuntoilijoille, myös pidemmän kuntoilutauon jälkeen. Jos kärsit sydänvaivoista, voit osallistua tunneille, mutta inversioliikkeet on hyvä jättää tekemättä. Jos epäilet tunnin sopivuutta sinulle, on syytä ensin kokeilla, soveltuuko laji harjoitukseksi. Voit tulla tunnille ja kokeilla harjoituksia, juuri sinulle sopivassa laajuudessa. Ilmajoogaharrastuksen aloittamista ei suositella raskauden puolivälin jälkeen.

Haluatko kokeilla Ilmajoogaa?

LadyLinen asiakkaille Ilmajooga sisältyy palveluvalikoimaan.

Jos et ole LadyLinen asiakas, sinun on mahdollista osallistua tunnille kertamaksulla.

  • Hinta 20 €/ kerta
  • 5 kerran kortti 69 € (voimassa 2 kuukautta ostohetkestä)

Kertamaksuun sisältyy Ilmajoogatunti ja lisäksi päivän muut ryhmäliikuntatunnit tai kuntosalin käyttö. Suosittelemme Infrasaunan yhdistämistä Ilmajoogan kanssa. Ensin Ilmajoogatunti ja sen jälkeen noin 30 min Infrasaunan rentouttavaa lämpöä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tunnille saapuessasi keskukseen. Ilmajoogassa on 15 asiakaspaikkaa ja ne täytetään saapumisjärjestyksessä.

ILMAJOOGA tilaustunti

Haluatko varata yksityistunnin henkilökohtaiseen ohjaukseen tai ryhmälle? Ilmajoogaa tarjoamme myös tilaustuntina.

  • Yksityistunti 1-4 hlö 129 €
  • Tilaustunti 5-15 hlö 169 €

Ota yhteyttä ja suunnitellaan elämys sinun tarpeisiisi.