Kouvola

Asiakaskortilla ma–su 6–23
Asiakaspalvelu avoinna ma, ke ja to 16–18 EasyFitin asiakaspalvelun yhteydessä, muina aikoina sähköpostitse tai sopimuksen mukaan.

Les Mills Barre ja GRIT nyt virtuaalivalikoimassa!

26.3.2019 11:47

Virtuaalitunti™-valikoima on laajentunut upouusilla Les Mills -tunneilla! Les Mills Virtual -tunnit ovat englanninkielisiä, mutta tunteja on helppo seurata kieltä osaamattakin. Lue lisää tunneista klikkaamalla uutista.

Les Mills BARRE™ Virtual 30 min

30 minuutin balettivaikutteinen treeni, joka muokkaa ja kiinteyttää koko kehoa. Lämmittelyn jälkeen seuraa sykettä nostava liikkuva osuus. Baletillisissa voimaliikkeissä käytetään apuna kevyitä painoja. Koko kehoa aktivoivan treenin päättää balettitanssijan kehonhallinta- ja kunto-osio. Les Mills BARRE yhdistää lihaskunto- ja aerobisen harjoittelun modernilla tavalla käyttämällä klassisen baletin elekieltä. Mukaansatempaava musiikki ja tunnilla käytettävä balettisanasto takaavat ainutlaatuisen ryhmäliikuntakokemuksen. Tunti vahvistaa erityisesti keskivartalon, jalkojen ja jalkapohjien lihaksia sekä kehittää koordinaatiokykyä. Kenkiä et tarvitse, sukat tai voimistelutossut riittävät. Tunti ei vaadi aikaisempaa kokemusta baletista.

Les Mills GRIT™ STRENGHT Virtual 30 min

Supertehokas HIIT-treeni tangolla ja levypainoilla suoritettuna. GRIT STRENGTH on täydellinen treeni niin vartalon lihasmassan kasvattamiseen, kuin rasvanpolttoon ja kokonaisvaltaiseen kehon kunnossapitoonkin. Tunnilla kehität voimaa kehon jokaisessa lihaksessa ja räjäytät aineenvaihdunnan käyntiin polttaen kaloreita pitkään myös treenin jälkeen. Uskalla kokeilla ja uskalla onnistua!

Les Mills GRIT™ PLYO Virtual 30 min

Plyometriaan eli kimmoisuuteen perustuva tehotreeni. GRIT PLYO laittaa lihakset koetukselle hyppyjen, punnerrusten, juoksupyrähdysten ja kyykkyjen voimalla. Tunnilla yhdistyvät atlteettiset voimaa, nopeutta ja ketteryyttä vaativat liikkeet ja tämä supertreeni onkin sarjassaan ainutlaatuinen harjoitus lihasmassan, tehon, nopeuden sekä voiman kehittämiseen. Tule, näe, koe ja ylitä itsesi!

Les Mills GRIT™ CARDIO Virtual 30 min

Kehitetty polttamaan kaloreita sekä tehostamaan urheilullista kyvykkyyttä ja tehokkuutta hyvin nopeasti. GRIT CARDIO on ylivoimainen tehotreeni, jonka aikana parannat niin urheilullisia ominaisuuksiasi, kuin yleiskuntoasikin ennätyksellisen nopeasti yhdistämällä cardio-liikkeitä toiminnallisiin ylä- ja alavartalon liikkeisiin. Supertehokas HIIT-treeni räjäyttää kalorikulutuksesi kattoon ja kulutat kaloreita vielä pitkään treenin jälkeenkin. Ready, set, go!

Lue lisää!