KORONAVIRUS // LadyLine-keskukset pysyvät toistaiseksi auki. Lue lisää.

Kouvola

Asiakaskortilla ma–su 6–23
Asiakaspalvelu avoinna ma, ke ja to 16–18 EasyFitin asiakaspalvelun yhteydessä, muina aikoina sähköpostitse tai sopimuksen mukaan.

LadyLine on avoinna ja pääset kuntoilemaan oman asiakkuutesi mukaisesti yhä joka päivä, jopa klo 06-23

16.3.2020 20:25

Palvelemme toistaiseksi lähes tavalliseen tapaan, pääset kuntoilemaan joka päivä oman asiakkuutesi mukaisesti. Rajoitamme osallistujien määrää ryhmäliikuntatunneilla ja vähennämme ohjattuja tunteja. Tilanne voi kuitenkin muuttua hyvinkin nopeasti, joten suosittelemme seuraamaan tiedotustamme keskuksessa ja Facebookissa. (Lue lisää...)

Seuraamme tilannetta ja ilmoitamme mahdollisista muutoksista. Ajantasaisen ryhmäliikuntatilanteen löydät TÄÄLTÄ

Toivomme sinun pesevän kätesi tullessa ja lähtiessä. Puhdistathan kosketuskohdat myös välineistä ennen ja jälkeen käytön.

Tulemme hartiavoimin panostamaan siihen, että saat palvelua meiltä virtuaalisesti kotona toteutettavien ohjelmien kautta, vaikka sinulle ei olisikaan fyysisesti mahdollista käyttää keskusta. Yhteistyössä Les Millsin kanssa tarjoamme kaikille asiakkaillemme käyttöön 11.5.2020 asti palvelun, josta löydät noin sata erilaista Les Mills ohjelmaa kahdeksassa eri kategoriassa. Palvelu on englanninkielinen, mutta siitä ei kannata kielitaidottomankaan huolestua. TÄSSÄ linkki palveluun.

Me tiedämme, että säännöllinen liikunta auttaa pysymään terveenä ja taistelemaan sairauksia vastaan, ja haluamme siksi tarjota kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden kuntoilla myös poikkeuksellisina aikoina.