Kouvola

Asiakaspalvelu EasyFitin
yhteydessä katutasossa
ma 16–18
ti 13–15
ke 16–18
to 17–19
Muina aikoina sopimuksen mukaan
Kulkuavaimella päivittäin klo 6–23

LadyLine on suljettu AVI:n määräyksestä 20.1.-2.2.2022

18.1.2022 18:15

Aluehallintovirasto on nyt tehnyt päätöksen, jonka myötä alueemme kuntosalit suljetaan kahdeksi viikoksi. Tämän päätöksen myötä myös LadyLine joutuu sulkemaan ovensa 20.1.-2.2.2022 väliseksi ajaksi. Lue lisää klikkaamalla otsikkoa.

Aluehallintovirasto määrää Kymenlaakson liikunta-, harrastus- ja virkistystiloja suljettavaksi 20.1. alkaen kahden viikon ajaksi.

AVI:n tiedote:
Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt 18.1.2022 päätöksen, jolla Kymenlaakson sairaanhoitopiirin alueen tietyt liikunta-, harrastus- ja virkistystilat määrätään suljettavaksi 20.1.-2.2.2022 väliseksi ajaksi. Alueen epidemiatilanne on tällä hetkellä erittäin vaikea terveydenhuollon kantokyvyn näkökulmasta, ja tilojen sulkeminen arvioidaan välttämättömäksi toimenpiteeksi, jotta epidemian nopeaa leviämistä voidaan torjua. Lain mukaan sulkupäätös voidaan tehdä enintään kahden viikon ajaksi kerrallaan.

Surullisena laitamme sinulle tiedotetta määräyksestä. Mielestämme keskuksemme toiminta on ollut hyvin asiallista ja koronan leviäminen kuntoilun vuoksi äärimmäisen vähäistä. Tietoomme ei ole tullut altistumisia tai tartuntoja LadyLinen kautta. Joudumme kuitenkin tässä vaiheessa tyytymään päätökseen ja sulkemaan ovemme 20.1. alkaen 14 päivän ajaksi.

Sinun tukesi on elintärkeä

LadyLine, kuten kaikki muutkin alan toimijat ovat olleet tukalassa tilanteessa jo kahden vuoden ajan.
Kiitos, että olet pysynyt asiakkaanamme koronaviruksen aiheuttaman myl­ler­ryk­sen keskellä. Arvostamme sitä valtavasti.
Yhteinen LadyLinemme ei olisi selvinnyt kuluneista kuukausista ilman apuasi ja olemme asiakkuudestasi kiitollisia. Sinä olet meille tärkeä!

Sulun aikana tarjoamme erilaisia palveluja kuntoiluun kotona ja toivomme sinun tarttuvan mahdollisuuteen. Toivomme myös, että pysyt asiakkaanamme ja maksat palvelumaksusi sulun aikana.

Sulkuajan palvelut LadyLinen asiakkaille

  • Online treenit ja jumpat www.ladyline.fi sivuilla
  • Lainaamme välineet kotiharjoitteluun
  • Treenikaverit Facebook-yhteisön livelähetykset ja tallenteet TÄSTÄ
  • Jumpparyhmä LadyLine Facebook-ryhmän tallenteet oman keskuksen tunneilta TÄSTÄ
  • Asiakaspalvelumme palvelee sinua sähköpostitse myös keskuksen kiinnioloaikana kouvola@ladyline.fi

Olemme lähettäneet tiedotteen asiakkaillemme 18.1.2022. Jos et ole tiedotetta saanut, laitan meille viestiä kouvola@ladyline.fi ja välitämme sen sinulle.