Kouvola

Asiakaskortilla ma–su 6–23, asiakaspalvelu avoinna ma–to 15–19, pe 15–17

Hope-lahjapuu – toteuta lahjatoive ja lahjoita vähävaraiselle lapselle pieni pala joulua

3.12.2018 14:56

Saat samalla itse hyvän joulumielen. Vieraile LadyLinella, ota Hope-lahjapuusta lapsen lahjatoive mukaan, osta ja paketoi lahja, kiinnitä lahjatoive pakettiin ja toimita paketti takaisin Hope-lahjapuun alle 14.12.2018 mennessä. LadyLine toimittaa paketin eteenpäin lahjan saajalle jouluksi Hope-yhdistyksen kautta.

Lahjoita vähävaraiselle lapselle ja hänen perheelleen pieni pala joulua. Saat samalla itse hyvän joulumielen. LadyLinen kumppanina kampanjassa toimii Hope-yhdistys. Hope toimii vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi. He tekevät todeksi unelmaa siitä, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. He jakavat vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.

MITEN PÄÄSEN MUKAAN?

  1. Vieraile Kouvolan LadyLine-keskuksessa (Pohjola-talo, Kauppamiehenkatu 4). Löydät lahjapuun liikuntakeskuksen asiakaspalvelun aulasta.
  2. Ota Hope-lahjapuusta itsellesi lapsen lahjatoive mukaan.
  3. Osta ja paketoi lahja.
  4. Kiinnitä lahjatoive pakettiin näkyvälle paikalle.
  5. Toimita paketti takaisin Hope-lahjapuun alle tai LadyLine Kouvolan asiakaspalveluun 14.12.2018 mennessä.
  6. LadyLine toimittaa paketin eteenpäin lahjan saajalle jouluksi Hope-yhdistyksen kautta.

LISÄTIETOJA

Mikäli sinulla on kysyttävää kampanjasta, voit olla yhteydessä LadyLine Kouvolan asiakaspalveluun keskuksen Facebookin tai verkkosivujen kautta, sähköpostilla tai tule käymään asiakaspalvelussa ma-to klo 15-19 tai pe klo 15-17.