Kouvola

Asiakaskortilla ma–su 6–23
Asiakaspalvelu avoinna ma, ke ja to 16–18 EasyFitin asiakaspalvelun yhteydessä, muina aikoina sähköpostitse tai sopimuksen mukaan.

Biancaneve Lounge: Biancaneve-tuotteiden myyntiesittely ke 9.1. klo 15-19

5.1.2019 14:26

LadyLinen Biancaneve Lounge -tilaisuudessa keskiviikkona 9.1. klo 15-19 pääset sovittamaan ja ostamaan tai tilaamaan Biancaneven tuotteita.

Biancaneven vaatteet korostavat vartalosi kauneutta

Jokainen sauma, muoto ja leikkaus on tarkoin harkittu. Ne imartelevat naisellisia muotojasi, tekemättä kompromisseja käytettävyyden suhteen. Ihoasi hyväilevät italialaiset neulokset ovat silkkisen pehmeitä ja keveitä, mutta kestäviä. Kimaltelevat Swarowski-kristallit vihjaavat ylellisyydestä, jota kaltaisesi muodikas ja määrätietoinen nainen osaa arvostaa.

LadyLinen uutuustunti FarkkuPeppu on laskeutunut keskuksiin!

Yhteistyössä @Biancaneven kanssa järjestettävä FarkkuPeppu-tunti koostuu aerobisesta, sykettä nostavasta lämmittelystä, lihaskuntoharjoitteista seisten ja lattialla ja loppujäähdyttelystä. Lämmittelyssä nostetaan energisen musiikin tahdittamana hikeä pintaan ja tunnelmaa kattoon. Tule mukaan kokeilemaan tuntia: https://www.ladyline.fi/fi/farkkupeppu

FarkkuPeppu-tunnit (30 min) maanantaisin LadyLinella klo 16.45 ja tiistaisin EasyFitillä klo 17.30

PS. Jos et pääse LadyLinelle keskiviikkona, ei huolta. Biancaneven löydät myös EasyFit Kouvolasta torstaina 10.1.2019 klo 16-18

Lue lisää!