C:

Kouvola

Asiakaskortilla ma–su 6–23, asiakaspalvelu avoinna ma–to 15–19, pe 15–17

Bailamama Feelings -tunti, liikuntaa raskausajalle

22.1.2014 05:58

Raskausajan liikuntaa turvallisesti ja pienessä ryhmässä. Kurssin kesto on 8 viikkoa, jonka aikana voit osallistua viidelle Feelings-tunnille. LadyLine Kouvolan asiakkaille kurssi on lisämaksuton ja voit osallistua tunneille vaikka viikottain. Muille kurssin hinta on 79€. Bailamama Training -synnytysvalmennukseen osallistuville kurssin hinta on vain 39€. Lue lisää Bailamama Feelings -tunneista ja Bailamama Training -synnytysvalmennuksesta uutista klikkaamalla tai osoitteessa www.bailamama.fi

Bailamama Feelings -ryhmäliikuntatunti on suunniteltu raskaana oleville naisille. Tunnilla pääset valmentautumaan synnytykseen aivan uudella ja ainutlaatuisella tavalla.  Tunnilla tulevat tutuksi erilaiset ponnistusasennot, sekä supistuskipua lievittävä ja koko kehoa rentouttava hengitystekniikka.

Tunnilla treenataan lihaksia, jotka joutuvat raskausaikana ja synnytyksessä kovalle rasitukselle. Erityisesti lantionpohjalihastreeni on tärkeässä osassa Bailamama Feelings -tuntia. Hyvässä kunnossa olevat lantionpohjalihakset helpottaa raskausaikaasi, synnytystä, sekä synnytyksestä palautumista. Helpot askelsarjat ja yhdessä liikkumisen ilo ylläpitää kuntoasi koko raskauden ajan.

Voit käydä tunneilla koko raskauden ajan. Tunti soveltuu myös hyvin synnytyksestä palautuville ensimmäiseksi treenimuodoksi. Kesto 55-60 min.

Bailamama Training -synnytysvalmennuksesta saat lisää tietoa osoitteesta http://bailamama.fi/feelings-training.html