Kouvola

Asiakaskortilla ma–su 6–23, asiakaspalvelu avoinna ma–to 15–19, pe 15–17

Asiakasomistajapäivät 11.-12.10. klo 15-19

11.10.2016 00:05

ASIAKASOMISTAJAPÄIVÄT LadyLinella 11.-12.10. klo 15-19 #nainensinäpäätät #ladylinekouvola Olet tervetullut kokeilemaan kuntoilua ja viihtymään ti-ke klo 15-19. Esittämällä S-Etukorttisi asiakaspalvelussa olet tervetullut kokeilemaan LadyLinen liikuntapalveluja maksutta. LadyLinen ryhmäliikuntavalikoima on huikea. Valitse sinulle mieluisa tunti tai kokeile jotakin aivan uutta. Ryhmäliikunnan aikataulun löydät tätä uutista klikkaamalla.

Ti 11.10.
16:35 LAVIS-lavatanssijumppa (45 min)
Hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, jota tanssitaan ilman paria. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, valssi, polkka, foxi, salsa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. LAVIS-lavatanssijumpan periaatteisiin kuuluu, että tanssiaskeleet ja koreografiat ovat niin helppoja, että mukaan pääsee tottumattomampikin tanssija.

17:30 BODYVIVE® 3.1 (45 min)
Helppo mutta tehokas rasvanpolttotunti, joka yhdistää sykettä nostattavat askelsarjat sekä toiminnallisen koko kehon lihaskunto- ja liikkuvuusharjoittelun. Tunnilla liikutaan oman kunnon mukaan, joten BODYVIVE® sopii erinomaisesti sekä aloittelijalle että hyväkuntoiselle konkarille. Parantaa peruskuntoa, kiinteyttää ja antaa energiaa.

17:45 LadyIISEE® (30 min)
Ensiluokkainen, tarkasti suunniteltu ja turvallinen sisäpyöräilytunti. Täydellinen yhdistelmä lyhyestä ja tehokkaasta treenistä. Puolen tunnin harjoitus tarjoaa kuntoasi kehittävän vaikutuksen ja sopii kätevästi kiireiseen päivärytmiisi. Tunneilla vuorottelevat lyhyet rasitus- ja palautusjaksot.

18:25 Pilates (60 min)
Pilates-tekniikkaan perustuva ryhmäliikuntamuoto. Oikean suoritustekniikan ja hengitystekniikan avulla vapautat kehosi kireyksistä ja vahvistat ryhtiä ylläpitäviä lihaksia. Lihashuoltoa ja syvien lihasten harjoittelua, rauhallista ja rentouttavaa. Tunnille voi osallistua ilman aikaisempaa kokemusta lajista.

18:30 Ilmajooga (45 min)
Lempeää joogaa kankaan avustamana. Kattoon kiinnitetyn suuren kankaan avulla kehität liikkuvuutta, vahvistat kehoa ja avaat hengitysteitä. Kangas eli hammock mahdollistaa haastavampien liikkeiden tekemisen ja venytykset ovat miellyttäviä ja pehmeitä. Harjoitukset kehittävät tehokkaasti keskivartalon lihaksia, kehonhallintaa sekä parantavat liikkuvuutta. Kehonhuoltoa ja rentouttavaa.

Ke 12.10.

16:50 BODYPUMP® express (30 min)
30 minuuttia tehokasta lihaskuntoharjoittelua! Tunnilla tehdään osa BODYPUMP®-ohjelmasta keskittyen ylävartalon lihasryhmiin. Päivän pikatreeni tai yhdistettävissä muihin tunteihin. BodyPumpissa keskitytään useisiin toistoihin pienillä painoilla. Poltat kaloreita, kehität lihasvoimaa ja saavutat hoikan sekä lihaksikkaan vartalon nopeasti.

17:25 Korsetti (30 min)
Korsetti on jokaisen liikunnanharrastajan perustunti, jossa harjoitetaan ryhtiä ylläpitäviä lihaksia. Vatsa- ja selkälihasten harjoittaminen kehittää kehosi asentoa ja kehon hallinta paranee tasapaino-osiossa. Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä.

17:30 BODYSTEP® (60 min)
BODYSTEP® parantaa kuntoa, ponnistusvoimaa ja kestävyyttä. Säädettävä step-lauta takaa kunnon hikitreenin tehokasta tuntia hakeville mutta mahdollistaa kuntoilun kevyemmälläkin tasolla. Tehokas rasvanpolttotunti.

18:00 RVP™ (30 min)
R-reidet, V-vatsa, P-pakarat. Kehon suuria lihasryhmiä harjoitetaan 30 minuutin ohjelmalla tehokkaasti ilman lisäpainoja tai askellusta. Ohjelma on jokaisella RVP-tunnilla samanlainen, joten opit liikkeet ja pääset nauttimaan helposta, hauskasta ja tehokkaasta lihaskuntoharjoittelusta! Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä.

18:40 BODYBALANCE® (60 min)
Tehokas mutta lempeä yhdistelmä jooga, taiji- ja pilatesliikkeitä rauhoittaa ja tuo hyvän olon sekä kehoon että mieleen. Keskittymisen, hengityksen ja tarkoin valittujen liikeyhdistelmien kautta kehitetään voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta miellyttävän musiikin tahtiin. Yhdistelmä eri tekniikoita ja liikkeitä tarjoaa fyysisen harjoituksen sekä sisäistä tasapainoa ja harmoniaa. Lihashuoltoa ja syvien lihasten harjoittelua, rauhallista ja rentouttavaa.

18:40 BODYCOMBAT® EasyFitillä (60 min)
Energisen BODYCOMBAT®-tunnin liikkeet ovat saaneet vaikutteita karatesta, taekwondosta, capoeirasta, nyrkkeilystä ja thai-nyrkkeilystä. Vahvistava kardiotreeni, jossa laitat kehosi äärirajoille. Musiikki, liikesarjat ja muut tunnilla olijat haastavat kuntosi ja saavat sinut tuntemaan oman elämäsi toimintasankariksi. Isket, lyöt, potkit ja teet kata-liikkeitä polttaen samalla hurjan määrän kaloreita treenatessasi kohti erinomaista kuntoa. Tunti on EasyFitillä.

19:50 Ilmajooga (45 min)
Lempeää joogaa kankaan avustamana. Kattoon kiinnitetyn suuren kankaan avulla kehität liikkuvuutta, vahvistat kehoa ja avaat hengitysteitä. Kangas eli hammock mahdollistaa haastavampien liikkeiden tekemisen ja venytykset ovat miellyttäviä ja pehmeitä. Harjoitukset kehittävät tehokkaasti keskivartalon lihaksia, kehonhallintaa sekä parantavat liikkuvuutta. Kehonhuoltoa ja rentouttavaa. Varaa paikkasi Ilmajooga-tunnille etukäteen asiakaspalvelustamme. Yläovi on avoinna klo 19 asti, joten saavuthan siihen mennessä keskukseen. Omalla asiakkuudellasi pääset kulkemaan ovista normaalisti, jopa klo 06-22.