Kotka

ma–su 5–22, asiakaspalvelu avoinna: ma ja to 16–18
Muina aikoina sopimuksen mukaan
Yhteydenotot kotka@ladyline.fi

RYHTI

Valmennuksen aikana tutustutaan lähemmin kehoon ja kartoitetaan ryhtiä. Innostavat valmennustapaamiset tuovat mukanaan ryhtiharjoitteita monipuolisesti koko keholle ja liikkuvuusharjoitteita. Pienryhmävalmennuksen keskiössä on hyvän ryhdin löytämiseen ja ylläpitämiseen liittyvien tietojen ja taitojen opettaminen, kehon eri ongelmakohtiin pureutuminen sekä motivaatiota ruokkivat onnistumisen kokemukset.

  • sunnuntaisin 9.2.2020 alkaen klo 11.30-12.30
  • kesto 3 kk
  • 12 tapaamista
  • hinta 79 €/kk/hlö
  • valmentaja Elina Marttila
  • lisätiedot elina.marttila@ladyline.fi

Valmennus on tarkoitettu, Sinulle:

  • jolla on ollut ongelmia ryhdin kanssa ja haluat parantaa asentotottumuksiasi
  • joka haluat oppia simppeleitä täsmäharjoitteita parantaaksesi keskivartalon hallintaa sekä ylävartalon ja alaraajojen voimaa
  • joka haluat lisätä liikkuvuuttasi innostavilla ja tehokkailla liikkuvuusharjoitteilla

Personal training on henkilökohtaista valmennusta, joka pohjautuu asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Yhdessä personal trainerin kanssa tehdyn ammattitaitoisen ja motivoivan harjoitusohjelman avulla harjoittelustasi tulee tavoitteellista ja päämäärätietoista.

Terveys, hyvinvointi ja tyytyväisyys itseen ovat uskomaton voimavara. Niiden saavuttamisessa ja ylläpitämisessä personal trainer voi parhaimmillaan olla korvaamaton apu. Haluamme, että ihmiset voivat hyvin, saavuttavat tavoitteensa ja jaksavat hymyillä arjessa vahvoina ja tyytyväisinä.

Tilaa etävalmennus

LadyLine personal trainerit tarjoavat monipuolisia etävalmennuspalveluita. Etävalmennus soveltuu henkilöille, jotka haluavat edistää terveyttään ja kuntoaan omatoimisesti, mutta kaipaavat valmennustukea harjoitteluun ja/tai ruokailuun.

Tilaa etävalmennus


Saavuta tuloksia personal trainingin avulla

Me emme halua laittaa ihmisiä yhteen muottiin, vaan me haluamme palvella Sinua ja sinun tavoitteitasi. Tämän johdosta tarjoamme sinulle veloituksettoman liikuntaneuvonnan LadyLine personal trainerin kanssa. Tapaamisessa käydään läpi lähtötilanteesi, tarpeesi ja tavoitteesi jotta personal trainerimme voi räätälöidä Sinulle yksilöllisen liikuntasuunnitelman ja samalla pääset tutustumaan kasvotusten personal traineriisi ennen varsinaisen yhteistyönne aloittamista.

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme veloituksettoman liikuntaneuvonnan.

Varaa liikuntaneuvonta


Tutustu LadyLinen personal trainereihin

Löydä juuri sinun tarpeitasi parhaiten vastaava valmentaja.

Lue lisää


Palvelut ja hinnasto

Kiinnostaako sinua yksilö- vai pienryhmävalmennus?

Lue lisää


Pienryhmävalmennukset

Harjoittelu pienryhmässä on hauskaa, inspiroivaa ja siinä korostuu yhdessä tekemisen parhaat puolet.

Ilmoittaudu mukaan