Kotka

ma–su 5–22, asiakaspalvelu avoinna:
ma–ti 15–19, ke–to 15–18, pe 9–12

Personal training -pienryhmävalmennukset

Pienryhmävalmennuksessa harjoitellaan kerran viikossa keskimäärin 6–8 hengen ryhmässä. Pienryhmäharjoittelussa saat yksilöllistä ohjausta sekä pienryhmän valmennusteeman mukaiset ravinto- ja liikuntasuositukset vapaa-ajallesi.

Harjoittelu pienryhmässä on hauskaa, inspiroivaa ja siinä korostuu yhdessä tekemisen parhaat puolet, kun kaikki osallistujat puhaltavat yhteen hiileen ja tsemppaavat toisiaan tavoitteiden saavuttamiseksi. Lisäksi harjoittelu on edullisempaa kuin yksilövalmennuksessa.

AVOIMET / ALKAVAT PIENRYHMÄVALMENNUKSET

Hyvinvointi Aktiivinen

Fyysinen hyvinvointi muodostuu levosta, liikunnasta sekä ravinnosta. Ihminen on kokonaisuus, ja siksi on tärkeää, että nämä osa-alueet ovat balanssissa. Valmennuksessa käydään läpi palautumisen ja unen merkitystä keholle, kestävyys- ja lihaskunnon harjoittamisen periaatteita sekä ravitsemuksen perusteita.

  • torstaisin 5.9.2019 alkaen klo 19–20
  • kesto 3 kk
  • 12 tapaamista
  • hinta 79 €/kk/hlö
  • valmentaja Satu Salorinne
  • lisätiedot satu.salorinne@ladyline.fi

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautuminen on sitova eikä sitä voi peruuttaa tilauksen jälkeen. Tilaajalle toimitetaan sähköinen tilausvahvistus sähköpostitse. Pienryhmävalmennuksen valmentaja on yhteydessä tilaajaan puhelimitse/sähköpostitse kahden (2) työpäivän kuluessa tilauksen tekemisestä ja antaa tarvittavat lisätiedot pienryhmävalmennuksen sisällöstä. Pienryhmän osallistumismaksu tulee maksaa LadyLine-keskukseen seitsemän (7) päivän kuluessa tilauksen tekemisestä LadyLine-keskuksen asiakaspalvelun aukioloaikana tai valmentajan ja tilaajan erikseen sopimana ajankohtana.