Kotka

ma–su 5–22, asiakaspalvelu avoinna
ma 17.30–19
ti ja ke 15–16.30
Muina aikoina sopimuksen mukaan
Yhteydenotot kotka@ladyline.fi

Tutustu LadyLinen personal trainereihin

LadyLine personal trainer on liikunnan moniosaaja (Europe Active, EQF Level 4), joka on perehtynyt useisiin liikuntalajeihin, liikunnan ja elimistön fysiologisiin yhteyksiin sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseen.

Satu Salorinne

Satu Salorinne

Koulutus

Personal trainer (Trainer4You)
Kuntosalivalmentaja (Trainer4You)
FAF Running trainer (FAF)

Erityisosaaminen

Elämäntapamuutos, painonpudotus, juoksuvalmennus

Kielitaito
  • Suomi Suomi

Etkö tiedä miten aloittaa liikkumisen tai mitä tekisit kehittyäksesi? Onko olosi nuutunut ja syömisesi epäsäännöllistä? Olisiko nyt aika käynnistää kanssani elämäntapamuutos, jossa tuen ja ohjaan sinua matkalla kohti tavoitteitasi: parempaa oloa, työssäjaksamista, kohentunutta kuntoa, sutjakampaa olemusta ja säännöllistä elämänrytmiä. Miksi et siis ottaisi yhteyttä ja tekisi muutosta nyt? Oma liikuntataustani pohjautuu kestävyyslajeihin kuten juoksuun, suunnistukseen ja hiihtoon, jonka lisänä kuntosaliharjoittelu on tullut mukaan treeniohjelmaani. Näin keski-iän kynnyksellä tuttua on myös ikääntymisen tuomat haasteet niin hormonaalisesti kuin fyysisestikin, johon olen liikunnasta saanut paljon apua ja jaksamista. Näillä opeilla on hyvä jatkaa kohti tulevaisuutta!

Anne Puranen

Anne Puranen

Koulutus

Personal Trainer 1/2019 (Trainer4You)
Kuntosalivalmentaja 9/2018 (Trainer4You)

Erityisosaaminen

Painonpudotus, elämäntapamuutokset, lihasmassan kasvatus

Kielitaito
  • Suomi Suomi

Olen Anne Puranen, 42-vuotias, kannustava ja energinen ryhmäliikuntaohjaaja ja Personal Trainer! Liikunta on aina ollut osana elämääni ja olen iloinen, että olen vihdoin tehnyt intohimostani myös ammatin. Oli tavoitteenasi sitten painonpudotus, lihasmassan kasvatus tai vaikka parempi fyysinen kunto ja terveempi olo, osaan varmasti auttaa sinua pääsemään tavoitteeseesi, pysyvästi. Valmentajana olen vaativa, mutta osaan lukea ihmisistä hyvin, jos jokin on vialla. Kanssani pääset ylittämään itsesi niin treeneissä kuin tuloksissa, mutta myös oppimaan turvallisen tavan harrastaa. En todellakaan ole pikadieettien kannattaja, vaan uskon terveiden elämäntapojen tuovan tulosta hyvän fiiliksen ja pitkäjänteisyyden kautta. Valmennukseni teen aina yksilön tarpeen mukaan. Mielestäni avoimet välit asiakkaan kanssa ovat kaiken A ja O. Oma terveys ja hyvinvointi – voiko parempaa sijoituskohdetta olla? Otahan siis rohkeasti yhteyttä.

Elina Marttila

Elina Marttila

Koulutus

Personal trainer (Trainer4You 2019)
Kuntosalivalmentaja (Trainer4You 2019)
Hyvinvointianalyysin asiantuntija (Firstbeat 2018)
Liikuntaneuvoja (Suomen Urheiluopisto 2017)

Erityisosaaminen

Elämäntapamuutokset, kotitreenit

Kielitaito

    Olen Elina Marttila, pienen lapsen äiti ja liikunta-alan ammattilainen. Kaipaatko apua kiireiseen arkeen tai vinkkejä miten liikkua lapsen kanssa? Olen toiminut liikunta-alalla jo muutaman vuoden ajan ja täydentänyt osaamistani mm. Firstbeat hyvinvointianalyysin asiantuntijaksi, koska olemme ihmisinä kokonaisuuksia. Minulle on tärkeää huomioida jokainen yksilönä ja ottaa elämäntilanne kokonaisuudessaan huomioon. Valmentajana keskityn toimivaan kokonaisuuteen, mutta pyrin pieniin muutoksiin ja niiden sovittamiseen ihan tavalliseen arkeen. Ota yhteyttä niin mietitään yhdessä toimivat askelmerkit juuri Sinulle!

    VARAA VELOITUKSETON LIIKUNTANEUVONTA

    LadyLine personal trainer osaa suositella sinulle parhaiten soveltuvan yksilövalmennuspaketin yksilöllisten tarpeidesi pohjalta. Varaa aika veloituksettomaan liikuntaneuvontaan ja aloita matkasi kohti tavoitteistasi.

    Lue lisää!