Kotka

ma–su 5–22, asiakaspalvelu avoinna
ma 16–19
ti, ke ja to 15–18
Muina aikoina sopimuksen mukaan
Yhteydenotot kotka@ladyline.fi

Tutustu LadyLinen personal trainereihin

LadyLine personal trainer on liikunnan moniosaaja (Europe Active, EQF Level 4), joka on perehtynyt useisiin liikuntalajeihin, liikunnan ja elimistön fysiologisiin yhteyksiin sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseen.

Riikka Hautala

Riikka Hautala

Koulutus

PhysioTrainer (FIHF)

Ravintovalmentaja (Trainer4You)

Työfysioterapeutti (työterveyslaitos)

Fysioterapeutti (Lappeenrannan terveydenhuolto-oppilaitos)

Tules-suoravastaanotto (Lamk)

Kinesioteippaus (Auron)

Ryhmäliikuntaohjaaja (Les Mills lisenssit: advansed BodyCombat, BodyBalance, BodyPump, Tone-training ja Sh`bam sekä Fitness Pilates)

Erityisosaaminen

Elämäntapavalmennus, kehonmuokkaus, ravintovalmennus ja -neuvonta, tuki- ja liikuntaelinoireiden ennaltaehkäisy ja huomiointi harjoittelussa, ryhmäliikuntaohjaus, ergonomia ja kinesioteippaus

Kielitaito
  • Suomi Suomi

Haluatko aloittaa treenaamisen tavoitteellisesti? Vai harkitsetko vasta treenaamisen aloittamista kuntosalilla, kotona, ryhmäliikuntatunnilla tai omien harrastusten parissa, mutta tarvitset aloittamiseen opastusta ja tukea. Onko sinulla tuki- ja liikuntaelinoireita tai muita rajoitteita mitä tulee liikunnassa huomioida? Tarvitsetko lisää motivaatiota, monipuolisuutta ja vaihtelua harjoitteluun? Onko ravintopuoli kunnossa - tarvitsetko siihen tai treenaamiseen valmennusta? Jos vastasit johonkin edellä mainittuun kysymykseen KYLLÄ, voisin olla juuri Sinulle sopiva PersonalTrainer. Fysioterapeutin, PersonalTrainerin ja ravintovalmentajan koulutusyhdistelmällä uskon, että pystyn auttamaan Sinua – kaikki lähtee kuitenkin Sinun omasta motivaatiosta ja omista tavoitteistasi. Työfysioterapeuttina minulla on vankka työkokemus työterveyshuollosta ja olen kouluttautunut paljon työn ohessa. Olen harrastanut liikuntaa monipuolisesti lähes koko ikäni. Ryhmäliikuntaa olen ohjannut vuosia yksityisissä kuntokeskuksissa ja työterveyshuollossa. Ryhmäliikuntaohjaajana olen kouluttautunut jatkuvasti, jotta pysyn ajantasalla. Olen myös pitänyt paljon erilaisia luentoja liikunnasta, ravinnosta ja ergonomiasta. Personal Trainerina, ravintovalmentajana ja ryhmäliikuntaohjaajana haluan olla ihmisten elämäntapavalmentaja ja kannustaja sekä samalla hyödyntää fysioterapia osaamistani. Valmennukseni lähtee aina asiakaslähtöisesti, johon tuon mukaan oman tietämykseni ja tsempin kohti tavoitteitasi.

Satu Salorinne

Satu Salorinne

Koulutus

Personal trainer (Trainer4You)
Kuntosalivalmentaja (Trainer4You)
FAF Running trainer (FAF)

Erityisosaaminen

Elämäntapamuutos, painonpudotus, juoksuvalmennus

Kielitaito
  • Suomi Suomi

Etkö tiedä miten aloittaa liikkumisen tai mitä tekisit kehittyäksesi? Onko olosi nuutunut ja syömisesi epäsäännöllistä? Olisiko nyt aika käynnistää kanssani elämäntapamuutos, jossa tuen ja ohjaan sinua matkalla kohti tavoitteitasi: parempaa oloa, työssäjaksamista, kohentunutta kuntoa, sutjakampaa olemusta ja säännöllistä elämänrytmiä. Miksi et siis ottaisi yhteyttä ja tekisi muutosta nyt? Oma liikuntataustani pohjautuu kestävyyslajeihin kuten juoksuun, suunnistukseen ja hiihtoon, jonka lisänä kuntosaliharjoittelu on tullut mukaan treeniohjelmaani. Näin keski-iän kynnyksellä tuttua on myös ikääntymisen tuomat haasteet niin hormonaalisesti kuin fyysisestikin, johon olen liikunnasta saanut paljon apua ja jaksamista. Näillä opeilla on hyvä jatkaa kohti tulevaisuutta!

Elina Marttila

Elina Marttila

Koulutus

Personal trainer (Trainer4You 2019)
Kuntosalivalmentaja (Trainer4You 2019)
Hyvinvointianalyysin asiantuntija (Firstbeat 2018)
Liikuntaneuvoja (Suomen Urheiluopisto 2017)

Erityisosaaminen

Elämäntapamuutokset, kotitreenit

Kielitaito

    Olen Elina Marttila, pienen lapsen äiti ja liikunta-alan ammattilainen. Kaipaatko apua kiireiseen arkeen tai vinkkejä miten liikkua lapsen kanssa? Olen toiminut liikunta-alalla jo muutaman vuoden ajan ja täydentänyt osaamistani mm. Firstbeat hyvinvointianalyysin asiantuntijaksi, koska olemme ihmisinä kokonaisuuksia. Minulle on tärkeää huomioida jokainen yksilönä ja ottaa elämäntilanne kokonaisuudessaan huomioon. Valmentajana keskityn toimivaan kokonaisuuteen, mutta pyrin pieniin muutoksiin ja niiden sovittamiseen ihan tavalliseen arkeen. Ota yhteyttä niin mietitään yhdessä toimivat askelmerkit juuri Sinulle!

    VARAA VELOITUKSETON LIIKUNTANEUVONTA

    LadyLine personal trainer osaa suositella sinulle parhaiten soveltuvan yksilövalmennuspaketin yksilöllisten tarpeidesi pohjalta. Varaa aika veloituksettomaan liikuntaneuvontaan ja aloita matkasi kohti tavoitteistasi.