ma 9.30–11.30 ja 16–18
ti 14–17
ke 9.30–11.30 ja 16–18
to 16–18
pe 10.30–15
Kulkuavaimella päivittäin klo 5–23

Tuntikuvaukset

AFRO

Paljain jaloin tanssittava alkukantaisen rumpumusiikin tahdittama tanssitunti.

BARRE

Barre on maailmalla huippusuosion saavuttanut treenimuoto eikä syyttä; se on supertehokasta, mukaansatempaavaa ja tuloksia syntyy nopeasti. Jos kaipaat monipuolista ja innostavaa treeniä, joka vahvistaa etenkin pakaroita, reisiä ja keskivartaloa, barre on sinua varten. Barre kehittää kestävyysvoimaa ja sytyttää ryhtiä kohottavat syvät lihakset. Tunnilta saat mukaasi voimaantuneen ja ryhdikkään olon!

BODY

Peruslihaskuntotunti, jossa lämmittelysarjan jälkeen keskitytään ylä- ja keskivartalon lihasten vahvistamiseen.

BODYTRIMMI

Tunti soveltuu naisille, joilla on tavoitteena kiinteytyminen, lihasmassan kasvattaminen, kehonmuokkaus ja painonhallinta. Tunti koostuu helposta alkulämmittelystä, tiukista lihaskuntopattereista, joihin jokaiseen kuuluu 2-4 liikettä. Yhtä patteria tehdään 2-4 kierrosta. Liikkeet tehdään omassa tahdissa, aikaa vastaan. Pattereiden välissä pidetään tauko. Tunnilla hyödynnetään eri välineitä. Lopuksi venytellään.

CIRCUIT TRAINING

Tehokas kiertoharjoittelu, jossa käytetään kahvakuulia, painoja ja keppejä. Treeni vahvistaa koko kehoa ja saa hien pintaan hauskalla tavalla. Sopii kaikentasoisille kuntoilijoille. Tunti toteutetaan jumppasalissa kiertämällä pisteeltä toiselle aikaa vastaan. Tunti ei sisällä askelsarjoja.

DANCE

Let’s dance! Dance tunnilla laitetaan tanssityylit sekaisin. Lattarista rokkiin, hip hopista paso dobleen ja kaikkea siltä väliltä. Helppoa hikistä menoa! Tuu mukaan!

FASCIAMETHOD

FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä. FasciaMethod-tunti koostuu myofaskiaalisesta liikkuvuusharjoittelusta, dynaamisesta täsmävenyttelystä kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelusta ja turvallisesta faskiakäsittelystä pallolla. Myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu on faskialinjoja eli lihastoimintaketjuja mukailevaa dynaamista harjoittelua. Harjoittelu on rauhallista, laaja-alaista, täysiä nivelten liikeratoja hyödyntävää. Tavoitteena on saada faskiakerrosten välistä liikettä aikaan ja sitä kautta nesteyttää lihasten ja faskioiden jatkumoa eli myofaskiaa. Näkökulma on kuntouttava sisältäen harjoitteita yleisimpiin tuki- ja liikuntaelinoireisiin.

FLEXI-BAR

Flexi-Bar harjoittelu sopii kaikille, tunti ei sisällä hyppyjä. Tunnilla käytetään Flexi-Baria, tankoa, jonka heiluriliike aktivoi lihaksia tehokkaasti. Flexi-Bar harjoittelu voi helpottaa niskahartiaseudun kipuja, parantaa ryhtiäsi ja muokkaa vartaloasi. Tunti sisältää ihaskuntoa ja syvien lihasten harjoittelua, lopuksi rentoudutaan pitkien venytysten avulla.

FYSIOSTRETCH

Kehoa kokonaisvaltaisesti huoltava tunti fysioterapeutin ohjauksessa. Tunnin alussa lämmitellään, tehdään rauhallisia lihasvoimaharjoitteita huomioiden myös syvät lihakset sekä lantionpohja, tasapainoharjoitteita unohtamatta. Seuraavaksi tehdään rauhalliset, pitkäkestoiset venytykset hengityksen tahtiin. Välineiden käyttö tunnilla on mahdollista.

JOOGA

Kehoa ja mieltä huoltava tunti, joka edistää kehon joustavuutta ja voima sekä tukee mielen tasapainoa ja rentoutumista. Perustuu hathajoogaan, jossa joka tunnilla on vaihtuva teema. Esimerkiksi kierrot, selän venytys ja joustavuus, lantion avaus, rinnan avaus sekä taaksepäin taivutukset.

KAHVAKUULA

Kahvakuulaharjoittelu tarjoaa yhdistetyn voima-, lihaskunto- ja aerobisen harjoituksen. Liikkeet tehdään aikaa vastaan, omassa tahdissa. Tunti soveltuu kaikille, tarjoten samalla haastetta myös kokeneemmalle kuulailijalle.

KAHVAKUULACIRCUIT

Tunnilla treenataan kahvakuulilla ja oman kehon vastusta käyttäen, välissä myös sykettä nostavia liikkeitä. Tehokas koko kehon treeni.

KEHONHUOLTO

Huoltava tunti, jossa käydään läpi kehon ongelmakohtia voimistaen ja elvyttäen. Tunnilla tehdään rauhallisia avaavia liikkeitä keholle ja venytellään.

KEHONPAINOHARJOITTELU

Toiminnallinen kehonpainoharjoittelu on nimensä mukaisesti oman kehon vastuksella suoritettavaa fyysistä harjoittelua. Treenillä voi kehittää monipuolisesti eri ominaisuuksia, kuten voimaa, kestävyyttä ja tasapainoa. Tunnilla käytetään välineenä omaa kehoa ja tehdään tehokkaita perusliikkeitä, jotka haastavat kaikki lihaksesi. Tunti sisältää alkulämmittelyn ja lyhyet venyttelyt. Tunti ei sisällä askelsarjoja. Jokainen voi tehdä liikkeet oman kuntotasonsa mukaan.

LadyBic

LadyBic tuntilla askelletaan helppojen peruaskeleiden tahdissa. Tunti koostuu alkulämmittelystä ja sykettä nostattavista osioita sekä venyttelystä. Tunnilla tehtävät askelsarjat ovat helppoja ja mukaan voit tulla, vaikka sinulla ei olisi tällaisesta tunnista kokemusta.

LADYSPIN

LadySpin -tunnilla jokainen voi harjoitella omalla kuntotasollaan säätämällä itselleen sopivan vastuksen. Siksi tunti sopii kaikenkuntoisille. LadySpin on vauhdikas, tehokas ja hauska tapa kohottaa aerobista kuntoa. Ota juomapullo ja hikipyyhe mukaan, tulet niitä tarvitsemaan. Joka tunnin alussa käydään läpi pyörän säädöt, ajoasento ja polkutekniikka.

LADYSPIN HIIT

Ladyspinning hiit on 20 min. mittainen tehotunti, jossa vuorottelevat kovatehoiset työjaksot ja matalatehoiset palautusjaksot. Tunnilla soveltuu kaikentasoisille liikkujille sillä vastusta voi säätää itselleen sopivaksi. HIIT- harjoitus kehittää kuntoa nopeasti ja lyhyen keston vuoksi soveltuu myös kiireisille treenaajille.

LADYSTEP

LadyStepissä tutustutaan stepin askeliin huolellisesti. Liikkeiden tempo ja vaikeusaste mahdollistaa ensikertalaisenkin osallistumisen. Tasainen askellus tuo hien pintaan ja hyvän olon. Kuntoa ja kestävyyttä kehittävä.

LADYTRIMMI

Ladytrimmi on monipuolinen lihaskuntotunti, jossa haastetaan koko kehon lihaksistoa erilaisia välineitä hyväksikäyttäen. Tunti koostuu alkulämmittelystä, lihaskunto-osuudesta sekä loppuverryttelyistä. Tunti soveltuu kaikille.

LAVIS®

LAVIS on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. LAVISta tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa, että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatansseja, kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella.

LES MILLS BARRE® VIRTUAL

Tunnilla vahvistat kehon tukilihaksistoa ja parannat liikkuvuutta. Puolen tunnin harjoitus antaa sopivasti haasteita myös tasapainolle ja koordinaatiokyvylle. Balettiin pohjautuvat liikkeet tuovat parantavat ryhtiä ja kehon kannatusta. Balettikokemusta ei tarvita. Tunnilla ei tarvita jalkineita vaan voimistelutossut tai sukat toimivat hyvin.

LES MILLS BODYBALANCE®

Rentouttava ja harmoninen tunti, joka perustuu joogan, Tai Chi’n ja pilateksen liikkeisiin. BodyBalance parantaa liikkuvuutta, tasapainoa ja voimaa. Ota hetki itsellesi ja nauti kehon ja mielen harmoniasta. Harjoittelu tunnilla on rentouttavaa ja rauhallista, keskittyen lihashuoltoon ja syvien lihasten harjoitteluun. Tunnilla harjoitellaan paljain varpain.

LES MILLS BODYBALANCE® VIRTUAL

Tunnin liikkeissä mukana elementtejä mm. tai chi-, jooga- ja pilates-suuntauksista. Rentouttavan musiikin tahdissa tehtävät liikkeet huoltavat kehoa ja mieltä sekä parantavat lihaskuntoa, tasapainoa ja liikkuvuutta.

LES MILLS BODYCOMBAT® VIRTUAL

Les Mills-tunti. Pohjautuu kamppailulajeihin. Mukaansatempaavan musiikin tahdissa tehdyt lyönnit ja potkut parantavat sekä kuntoa että lihaskestävyyttä.

LES MILLS BODYPUMP®

LesMills-tunti. Tehokas tangolla ja levypainoilla tehtävä koko kehon lihaskuntotunti. Alkulämmittelyn jälkeen lähdetään tekemään töitä. Jokainen tunnin musiikkikappale on valittu tarkasti eri lihasryhmiä ajatellen. Hittikappaleet kestävät 4-5 minuuttia ja jokaisen kappaleen tahdissa treenataan yhtä tiettyä lihasryhmää. Rinta, selkä, olkapäät, vatsalihakset, kädet ja jalat käydään intensiivisesti läpi. Lopussa rauhoitutaan ja venytellään hitaamman kappaleen tahdissa. Sopii myös aloittelijoille koska jokainen voi harjoitella omalla tasollaan valitsemalla itselleen sopivimmat painot. Tunti ei sisällä askelsarjoja eikä hyppyjä.

LES MILLS BODYPUMP® VIRTUAL

Les Mills-tunti. Tehokas tangolla ja levypainoilla tehtävä koko kehon lihaskuntotunti. Sopii myös aloittelijoille koska jokainen voi harjoitella omalla tasollaan valitsemalla itselleen sopivimmat painot.

LES MILLS CORE® VIRTUAL

Nopea ja tehokas treeni 30 minuutissa. Haastava harjoitus lihaksille sekä keskittymiskyvylle. Parantaa funktionaalista voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta, mitkä auttavat ehkäisemään rasitusvammoja. Opettaa treenaamaan oikein keskivartalon lihaksia ja lisää ymmärrystä niiden tärkeydestä terveydelle. Motivoi ja haastaa harjoittelemaan. 30 min

LES MILLS GRIT® CARDIO VIRTUAL

Kestävyyttä kehittävä korkea sykkeinen intervalliharjoitus, jossa tehdään aerobista kuntoa parantavia liikkeitä kehon omalla painolla.

LES MILLS GRIT® PLYO VIRTUAL

Grit-tunti on korkeasykkeinen 30 minuutin intervalliharjoitus (HIIT). Plyo sisältää liikkeitä, jotka kehittävät nopeutta ja ponnistusvoimaa. Apuvälineinä ovat step-lauta ja levypaino. Sopii kokeneelle monipuolisen liikunnan harrastajalle.

LES MILLS GRIT® STRENGTH VIRTUAL

Lihasvoimaa kehittävä korkeasykkeinen 30 min intervalliharjoitus (HIIT), jossa käytetään harjoitteluvastuksina levytankoa ja -painoja. Sopii kokeneelle monipuolisen liikunnan harrastajalle.

LES MILLS SH'BAM® VIRTUAL

Vapauta sisäinen tanssijasi! Yksinkertaisia ja uusimpia tanssiaskeleita sisältävä SH’BAM™ on mitä loistavin tapa kohottaa kuntoa ja tuntea itsensä hetken ajaksi tanssilattian tähdeksi. Tunnin musiikkina soi uusimmat, ympäri maailman soivat hittibiisit, tunnetut klassikkokappaleet ja latinorytmit. SH’BAM™ on sekä hauska että sosiaalinen tapa treenata. Tunti sopii asiakkaille, jotka haluavat kohottaa kuntoa, kuluttaa energiaa, irrotella tanssilattialla ja kokea treenatessa yhteishenkeä.

M- circuit

Omalla paikalla tehtävä kiertoharjoitus, joka ei sisällä askelsarjoja eikä hyppyjä. Tunti koostuu alkulämmittelystä, pääliikkeistä ja loppuvenyttelystä. Tunti kehittää liikkuvuutta, kehonhallintaa, voimaa, kestävyyttä sekä tasapainoa. Jos koet, että jooga ei ole sinun juttusi, tule testaamaan!

NHS - NISKA-HARTIA-SELKÄ

Niska Hartia Selkä - tunti on 30 min kokonaisuus, joka vahvistaa, venyttää ja rentouttaa. Vahvistavat liikkeet pohjautuvat pilatekseen, joogaan tai kuntojumppaan. Lisäksi venytetään ja avataan kireyksiä aktiivisilla venytyksillä. Tunnin kesto 30 min.

PERSONAL TRAINERIN OHJAUSAIKA

Personal Trainerimme ohjaamassa kuntosalilla. Tunnin aikana voit kysellä liikevinkkejä, saada treenitsemppausta tai kysellä vinkkejä hyvinvointiin liittyen.

POWER

Power-tunti on lihaskestävyyttä kehittävä tunti, joka koostuu lämmittelystä, lihaskunto-osuudesta ja loppu verryttelystä. Tunnilla treenataan koko kroppa ja liikkeet tehdään musiikin tahtiin. Tunti on helppo muokata omalle kuntotasolle sopivaksi, valitsemalla itsellesi sopivat painot tankoon.

Rentoutumistunti

Rentoutumistunnilla tehdään lempeitä kehoa avaavia liikkeitä. Hengityksen ja mielikuvamatkojen avulla rentoutuu, niin keho kuin mieli. Tämä tunti hemmottelee niin kehoa, kuin mieltä. Pukeuduthan tunnille lämpimästi

RVP - REIDET-VATSAT-PAKARAT

Kehon suuret lihasryhmät treenataan 30 minuutin ohjelmalla tehokkaasti. Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä. Tunnin kesto 30 min.

TABATA- TREENI

TABATA on tehokas treeni, jossa ideana on tehdä neljän minuutin työjaksoja niin, että liikkeitä tehdään täydellä teholla 8 x 20 sekuntia. Välissä aina 10 sekunnin tauko. TABATA- treeni tunnilla työjaksoja on viisi. Liikkeet ovat helppoja ja kuormittavat koko kehoa, joten tunti sopii kaiken tasoisille liikkujille.

TIMMI

Hikinen, tehokas, selkeä, fiilistä kohottava lihaskuntotunti. Tunnin aikana tehdään helppo alkulämmittely, lihaskunto - osuus (käytetään välillä erilaisia ja eripainoisia kuntoiluvälineitä) ja lopussa verrytellään. Kaikki liikkeet voi tehdä oman tason mukaan ja ohjaaja näyttää helpomman ja haastavamman vaihtoehdon. Tule ja timmiydy!

VENYTTELY

Perusvenyttelyä rauhallisessa ja miellyttävässä tunnelmassa. Tunnilla keskitytään suurimpien lihasryhmien venyttelyyn, parannetaan lihaksien aineenvaihduntaa ja ja lisätään liikkuvuutta.

VIRTUAALITUNTI ™ KIINTEYTYS 30'

Alkulämmittelyn jälkeen muokataan vaihtelevasti koko vartalon lihaksia. Vastuksena käytetään omaa kehoa ja kevyitä lisäpainoja. Tunti päättyy venyttelyyn. Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä. Tunnin kesto 30 min. Välineet: jumppamatto, käsipainot, kuminauha

VIRTUAALITUNTI ™ RVP 30'

Reisi-Vatsa-Pakara on lihaskuntotunti jossa keskitytään reisien, pakaroiden ja vatsan trimmaukseen ja vahvistamiseen. Sopii mainiosti kaikille.

VIRTUAALITUNTI™ ÄITI-LAPSIJUMPPA-AIKA 180'

Äiti-lapsijumppa-aikana kuntoilet omavalintaisen harjoituksen Virtuaalitunti™ valikoimasta.Voit ottaa lapsesi mukaan tunnille, huolehdi lapsestasi kuntoilun aikana.

VIRTUAALITUNTI™ DANZA

Musiikin eri tyylejä, kaikille sopiva hauska ja helppo tanssitunti.

VIRTUAALITUNTI™ JOOGA

Jooga on dynaaminen länsimaiseen Astanga-joogaan perustuva tunti, jossa liikkeet sulautetaan yhteen hengityksen avulla. Tunti huoltaa kehoa ja mieltä. Voimistaa ja vahvistaa kehoa sekä parantaa keskittymiskykyä. Tunnille voit osallistua ilman aikaisempaa kokemusta joogasta. Rauhallista ja rentouttavaa. Tunnin kesto 30 min. Välineet: joogamatto tai jumppamatto

VIRTUAALITUNTI™ KAMPPAILU 30'

Nyrkkeilyä, taistelulajeja ja sykkeennostoa. Tunnilla vuorottelevat iskusarjat, potkut ja hyppy/juoksuosiot. Lihaskuntoa ja kestävyyttä kehittävä.

VIRTUAALITUNTI™ KESKIKEHO

Tunnilla kehitetään ryhtiä ylläpitäviä lihaksia. Vatsa- ja selkälihasten liikkeet muokkaavat kehosi asentoa ja kehonhallinta kehittyy tasapainoissa. Lihaskuntoa kehittävä ja kiinteyttävä. Tunnin kesto 30 min. Välineet: jumppamatto

VIRTUAALITUNTI™ NISKAHARTIATSELKÄ

Tunti on kokonaisuus, joka vahvistaa, venyttää ja rentouttaa. Vahvistavat liikkeet pohjautuvat pilatekseen, joogaan tai kuntojumppaan. Lisäksi venytetään ja avataan kireyksiä aktiivisilla avaavilla liikkeillä. Rauhallista ja rentouttavaa. Tunnin kesto 30 min. Välineet: jumppamatto ja Theraband tuubi/jumppakuminauha

VIRTUAALITUNTI™ PILATES 30'

Parhaat liikuntamuodot ovat sellaisia, joiden avulla opimme käyttämään paremmin omaa kehoamme. Pilates on ehdottomasti yksi tällaisista. Vahvista sen avulla keskivartalon lihaksiasi ja löydä tasapainoinen keho ja hyvä olo.

VIRTUAALITUNTI™ TEHO 30'

Toiminnallista harjoittelua kehonpainolla ja lisäpainoilla. Liikkeiden vaikuttavuutta voi säädellä henkilökohtaisen jaksamisen mukaan vaihtoehdoilla tai lisäpainoilla. Teho ei ole jumppaa, Teho on treeniä. Lihaskuntoa ja kestävyyttä kehittävä. Tunnin kesto 30 min. Välineet: tanko, painokiekot, step-lauta, jumppamatto

VIRTUAALITUNTI™ VENYTTELY 30'

Perusvenyttelyä rauhallisessa ja miellyttävässä tunnelmassa. Tunnilla keskitytään suurimpien lihasryhmien venyttelyyn, parannetaan lihaksien aineenvaihduntaa ja lisätään liikkuvuutta. Rauhallista ja rentouttavaa. Välineet: jumppamatto.

Test