Kajaani

ma 9.30–11.30 ja 16–18
ti 16–18
ke 9.30–11.30 ja 16–18
to 16–18
pe 9.30–11.30
Kulkuavaimella päivittäin klo 5–23

VOIMA – Alkeisryhmä

VOIMA -valmennuksessa voimatasosi nousevat kohisten. Tämä valmennus sopii Sinulle, joka olet kiinnostunut voimatasoja kehittävästä harjoittelusta, mutta kaipaat valmentajan apua tekniikoiden oppimisessa ja nousujohteisen ohjelman suunnittelussa. Valmennuksen aikana opetellaan voima- ja painonnostosta tuttuja levytankotekniikoita sekä erilaisia harjoitusmenetelmiä maksimi- ja nopeusvoiman kehittämiseksi. Jokainen osallistuja saa tavoitetta tukevan ruokavalion.

 • tiistaisin 23.8.2022 alkaen klo 17:15–18:15
 • kesto 3 kk
 • 12 tapaamista
 • enimmäisosallistujamäärä 6 henkilöä
 • hinta 79 €/kk/hlö
 • valmentaja Niiki Alakärppä
 • lisätiedot niiki.alakarppa@ladyline.fi / 040 539 5878

Personal training on henkilökohtaista valmennusta, joka pohjautuu asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Yhdessä personal trainerin kanssa tehdyn ammattitaitoisen ja motivoivan harjoitusohjelman avulla harjoittelustasi tulee tavoitteellista ja päämäärätietoista.

Terveys, hyvinvointi ja tyytyväisyys itseen ovat uskomaton voimavara. Niiden saavuttamisessa ja ylläpitämisessä personal trainer voi parhaimmillaan olla korvaamaton apu. Haluamme, että ihmiset voivat hyvin, saavuttavat tavoitteensa ja jaksavat hymyillä arjessa vahvoina ja tyytyväisinä.


Saavuta tuloksia personal trainingin avulla

Me emme halua laittaa ihmisiä yhteen muottiin, vaan me haluamme palvella Sinua ja sinun tavoitteitasi. Tämän johdosta tarjoamme sinulle veloituksettoman liikuntaneuvonnan LadyLine personal trainerin kanssa. Tapaamisessa käydään läpi lähtötilanteesi, tarpeesi ja tavoitteesi jotta personal trainerimme voi räätälöidä Sinulle yksilöllisen liikuntasuunnitelman ja samalla pääset tutustumaan kasvotusten personal traineriisi ennen varsinaisen yhteistyönne aloittamista.

Varaa liikuntaneuvonta


Tutustu LadyLinen personal trainereihin

Löydä juuri sinun tarpeitasi parhaiten vastaava valmentaja.

Lue lisää


Palvelut ja hinnasto

Kiinnostaako sinua yksilö- vai pienryhmävalmennus?

Lue lisää


Pienryhmävalmennukset

Harjoittelu pienryhmässä on hauskaa, inspiroivaa ja siinä korostuu yhdessä tekemisen parhaat puolet.

Ilmoittaudu mukaan

 • parantaa hermostollista maksimivoimaasi ja nopeuttasi
 • oppia uusia ja monipuolisia harjoitusliikkeitä
 • uusia ärsykkeitä harjoitteluusi haluat treenata kovaa
 • harjoitella osana Personal trainerimme ohjaamaa innostavaa valmennusryhmää

Viikko 1 Startti, tietoisku ja Perusvoimaharjoitus

Starttitapaamisella esitellään valmennuksen sisältö ja tutustutaan ryhmään. Valmennus aloitetaan tietoiskulla, mikä kertoo voimaharjoittelun perusperiaatteista. Tietoiskun jälkeen aloitetaam perusvoimaharjoitukseen tutustuminen

Viikko 2 Perusvoimaharjoituksen läpikäynti

Tuleviin maksimivoimaharjoituksiin valmistaudutaan tarkistamalla perusvoimatasot. Tapaamisella jatketaan perusvoimaharjoituksen läpikäymistä.

Viikko 3 Maksimivoimaa kehittäviä harjoitusliikkeitä ylävartalolle

Kolmannella tapaamisella opitaan erilaisia nostotekniikoita alavartalolle. Opettelemme etenkin kyykyn ja maastavedon tekniikoita.

Viikko 4 Maksimivoimaa kehittäviä harjoitusliikkeitä ylävartalolle

Neljännellä valmennustapaamisella käydään vielä läpi maksimivoimaharjoituksia ylävartalolle ja tämän jälkeen maksimivoimaharjoitus on kokonaisuudessaan käyty läpi ja harjoittelu maksimivoimatasojen parantamiseksi voi alkaa!

Viikko 5 Ravintotapaaminen, ruokavaliot ja kehonhuoltoharjoitus

Ravitsemus on tärkeä osa tuloksia tuottavaa harjoittelua. Valmennustapaamisella jokaisen lähtötilanne ja tavoite tarkistetaan ja tapaamisen jälkeen saat valmentajalta ruokavalion sähköpostiisi. Tapaamisella opettelemme myös kehonhuoltoharjoituksen, mikä tulee jatkossa pitämään huolta liikuntakoneistomme kunnosta.

Viikko 6 Painonnostotekniikat: tempaus

Painonnostoharjoittelun avulla parannetaan nopeusvoimaa. Haastavien painonnostotekniikoiden läpikäymisen aloitamme tempauksesta. Tempaus on eritäin monipuolinen liike, joka kehittää nopeusvoiman lisäksi liikkuttuvuutta. Rinnalleveto tulee sisältymään myös tulevaan nopeusvoimaharjoitukseemme.

Viikko 7 Painonnostotekniikat: rinnalleveto ja työntö

Tällä viikolla jatkamme tutustumista painnonnoston liikkeisiin. Luvassa on rinnalleveto ja työntö.

Viikko 8 Nopeusharjoitus
Maksimivoiman lisäksi voimantuottoamme kehittää erinomaisesti myös kyky tuottaa mahdollisimman nopeasti voimaa. Kahdeksannen valmennustapaamisen jälkeen viikkosuunnitelmaamme sisältyy myös nopeusharjoittelua.

Viikko 9 Painnonnoston tekniikat: tempaus

Tällä viikolla jatkamme tempauksen harjoittelua.

Viikko 10 Yhteinen kestovoimaharjoitus

Maksimivoimaharjoittelun lomassa ei kestävyysharjoitteluakaan tule täysin unohtaa. Valmennustapaamisella teemme sykettä nostattavan patteriharjoituksen, mikä kehittää voimakestävyyttämme sekä hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa.

Viikko 11 Ohjelman päivittäminen: alavartalon liikkeet

Toiseksi viimeisellä tapaamisella alamme päivittämään maksimivoimaharjoitustamme omatoimista harjoitusjaksoa varten. Ensin haemme alavartalolle uudet ärsykkeet ja viimeisellä tapaamisella ylävartalolle.

Viikko 12 Ohjelman päivittäminen: ylävartalon liikkeet

Viimeisellä tapaamisella päivitämme harjoitusohjelmamme ylävartaloliikkeet. Ärsykkeen muuntelu ja jatkuva itsensä haastaminen on tärkeää kehityksen kannalta. Päivityksien jälkeen on mukava jatkaa omatoimista harjoittelua!