ma 9.30–11.30 ja 16–18
ti 14–17
ke 9.30–11.30 ja 16–18
to 16–18
pe 10.30–15
Kulkuavaimella päivittäin klo 5–23

Tutustu LadyLinen personal trainereihin

LadyLine personal trainer on liikunnan moniosaaja, joka on perehtynyt useisiin liikuntalajeihin, liikunnan ja elimistön fysiologisiin yhteyksiin sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseen.

Hanne Pitkänen

Hanne Pitkänen

Koulutus

Liikuntaneuvoja ja Personal Trainer (Vuokatin urheiluopisto)
Äitiysliikuntavalmentaja (Äitiysliikunta-akatemia)
Ryhmäliikuntaohjaaja (Suomen Voimisteluliitto)

Erityisosaaminen

Raskaanaolevat ja synnyttäneet naiset, elämäntapamuutos, liikunnan aloittaminen, kuntosalivalmennus

Kielitaito
  • Suomi Suomi
  • Englanti Englanti

Olen rempseä savolaislähtöinen liikuntaneuvoja, personal trainer ja äitiysliikuntavalmentaja. Intohimoni liikuntaan syttyi parikymppisenä, kun löysin ryhmäliikunnan maailmaan. Jumppien ohjaamisen aloitin vuonna 2018 ja nykyään ohjaankin monenlaisia tunteja laidasta laitaan. Jumppapirkkoilun lisäksi harrastan kuntosaliharjoittelua, sekä satunnaisemmin laskettelua ja maastopyöräilyä.

Valmentajana pyrin olemaan kannustava ja luomaan asiakkaaseen luottamuksellisen ja avoimen suhteen unohtamatta huumoria! Otan aina huomioon valmennettavan lähtötason ja elämäntilanteen. Kolmen lapsen äitinä pystynkin samaistumaan erityisesti ruuhkavuosien keskellä luovivan äidin arjen haasteisiin. Tervetuloa asiakkaakseni, oli sitten tavoitteenasi pudottaa painoa, löytää liikunnan ilo, tai kehittää kuntoasi tai liiketekniikoitasi. Voit tulla turvallisin mielin valmennettavakseni myös raskaanaolevana tai juuri synnyttäneenä.

Niiki Alakärppä

Niiki Alakärppä

Koulutus

Liikunnanohjaaja (YAMK), Personal Trainer (Trainer4You/EHFA), Crossfit Level 1 trainer, Precission Nutrition Level 1 coach, Painnonnosto-ohjaaja

Erityisosaaminen

Liikunnan aloittaminen, ravintovalmennus, ryhdin parantaminen, elämäntapamuutos, kuntosalivalmennus

Kielitaito
  • Suomi Suomi
  • Englanti Englanti

Asiakaspaikat täynnä

Olen toiminut personal trainerina vuodesta 2013. Olen tavallisen naisen valmentaja, jonka avulla opit niin kuntosaliharjoittelun kuin ravitsemuksen salat. Jokainen valmennettava on minulle omat ainutlaatuinen yksilönsä, joten valmennan jokaista asiakasta hänen erityistarpeet huomioiden. Valmentamisessa mielestäni tärkeitä asioita ovat asiakkaan kuunteleminen. Ryhdin ja liikkuvuuden parantaminen ovat yksi erityisosaamiseni ja on ilo huomata miten asiakkaan ryhti paranee oikean harjoittelun seurauksena, sekä miten pitkään piinanneet kivut ja kolotukset helpottavat. Voimaharjoittelu on myös lähellä sydäntäni ja koen, että jokainen hyötyy voimaharjoittelusta ja sitä myöten voimakkaammasta kehosta. Haluan auttaa jokaista asiakastani voimaan paremmin omassa kehossaan. Tervetuloa valmennuksiini, joissa harjoitellaan tosissaan, mutta muistetaan nauraa säännöllisesti.

Mette-Maria Alakangas

Mette-Maria Alakangas

Koulutus

Liikuntaneuvoja ja personal trainer (Vuokatin urheiluopisto)

Erityisosaaminen

 Elämäntapamuutos, painonhallinta, liikunnan aloittaminen, kuntosalivalmennus

Kielitaito
  • Suomi Suomi

Olen valmistunut liikuntaneuvojaksi sekä personal traineriksi Vuokatin urheiluopistolta vuonna 2022. Oma liikuntataustani on alkanut jo ihan pienestä. Monia harrastuksia on tullut kokeiltua mm. ratsastusta, tanssia, pesäpalloa sekä lumilautailua. Nykyään liikun edelleen mahdollisimman monipuolisesti, arkeeni kuuluu kuntosaliharjoittelu, kesäisin pyöräilen paljon ja talvisin lumilautailen. Tykkään kokeilla kaikkea uutta, joten uusien haasteiden ottaminen kiinnostaa minua! Liikunta ja terveys on ollut minulle aina tärkeitä asioita ja sen takia olenkin lähtenyt juuri liikunta-alalle. Tällä alalla pääsen toteuttamaan itseäni ja ideoitani sekä auttamaan muita löytämään liikunnan ilon sekä oppimaan hyvinvoinnista ja terveydestä. Valmentajana olen pirteä, kannustava ja ymmärtäväinen. Kuuntelen tarkkaan asiakasta sekä otan huomioon asiakkaan lähtötason, tavoitteet ja toiveet. Haluan luoda asiakkaan ja valmentajan välille mahdollisimman hyvän ja turvallisen suhteen, jossa pystymme keskustelemaan ja pohtimaan asioita yhdessä. Tervetuloa valmennuksiini sekä menemään yhdessä kohti juuri sinun tavoitteitasi!

Varaa ilmainen pt-konsultaatio

LadyLine personal trainer osaa suositella sinulle parhaiten soveltuvan yksilövalmennuspaketin yksilöllisten tarpeidesi pohjalta. Varaa aika ilmaiseen pt-konsultaatioon ja aloita matkasi kohti tavoitteistasi.