Kajaani

ma, ke ja pe klo 9.30–11.30
ma, ke ja to klo 16–18
ti 17.30–18
Kulkuavaimella päivittäin klo 5–23

PadelLadyt

Uutuus pienryhmävalmennus alkaa heinäkuussa PadelLadyt. Valmennuksessa opit suuren suosion saaneen Padelin perusteet ja lisäksi saat kuntosalilta voimaa ja liikkuvuutta, jotta peli sujuu helpommin ja vältät loukkaantumiset. Valmennukseen osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta mailapeleistä tai kuntosaliharjoittelusta. Me autamme sinut alkuun.

Valmennuksen kesto on 6 viikkoa ja se sisältää kaksi ohjattua Padel-tuntia ja neljä ohjattua kuntosalikertaa. Padelmailan ja pallojen vuokra sekä LadyLinen kuntosalinkäyttö treenikertoina sisältyvät kurssin hintaan. Padel-kerrat ovat 22.7. ja 26.8. ja paikkana on Kajaanihallin pihassa olevat Padel-kentät.

Valmentajina toimivat Padelson Oy:n päävalmentaja Jarkko Hyvärinen, joka on Suomen Padelliiton valmentajatutkinnon suorittanut padelvalmentaja. Personal Trainer Laura Vittaniemi LadyLinelta, jolla on kokemusta pallopeleistä sekä sen fysiikkaharjoittelusta. Padel on hauska, sosiaalinen ja helposti lähestyttävä mailapeli, jonka säännöt ja pelikenttä ovat eräänlainen yhdistelmä tennistä ja squashia. Kenttä on pienen tenniskentän kaltainen, mutta ulompien rajaviivojen sijasta kenttää rajoittavat seinät, ja pallo saa tietyin rajoituksin osua seinään kuten squashissa. Padelin suosio kasvaa nyt ennätysvauhtia niin Euroopassa kuin Kainuussakin. Tämä laji sopii junioreista senioreihin, sillä se tarjoaa liikunnan ilon ja (kunnon kohotuksen lisäksi) taktista ja teknistä haastetta jokaiselle.

  • torstaisin 22.7.2021 alkaen klo 14–15
  • kesto 6 viikkoa
  • enimmäisosallistujamäärä 8 henkilöä
  • hinta 99 €/hlö
  • valmentaja Laura Vittaniemi
  • lisätiedot laura.vittaniemi@ladyline.fi

Personal training on henkilökohtaista valmennusta, joka pohjautuu asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Yhdessä personal trainerin kanssa tehdyn ammattitaitoisen ja motivoivan harjoitusohjelman avulla harjoittelustasi tulee tavoitteellista ja päämäärätietoista.

Terveys, hyvinvointi ja tyytyväisyys itseen ovat uskomaton voimavara. Niiden saavuttamisessa ja ylläpitämisessä personal trainer voi parhaimmillaan olla korvaamaton apu. Haluamme, että ihmiset voivat hyvin, saavuttavat tavoitteensa ja jaksavat hymyillä arjessa vahvoina ja tyytyväisinä.


Saavuta tuloksia personal trainingin avulla

Me emme halua laittaa ihmisiä yhteen muottiin, vaan me haluamme palvella Sinua ja sinun tavoitteitasi. Tämän johdosta tarjoamme sinulle veloituksettoman liikuntaneuvonnan LadyLine personal trainerin kanssa. Tapaamisessa käydään läpi lähtötilanteesi, tarpeesi ja tavoitteesi jotta personal trainerimme voi räätälöidä Sinulle yksilöllisen liikuntasuunnitelman ja samalla pääset tutustumaan kasvotusten personal traineriisi ennen varsinaisen yhteistyönne aloittamista.

Varaa liikuntaneuvonta


Tutustu LadyLinen personal trainereihin

Löydä juuri sinun tarpeitasi parhaiten vastaava valmentaja.

Lue lisää


Palvelut ja hinnasto

Kiinnostaako sinua yksilö- vai pienryhmävalmennus?

Lue lisää


Pienryhmävalmennukset

Harjoittelu pienryhmässä on hauskaa, inspiroivaa ja siinä korostuu yhdessä tekemisen parhaat puolet.

Ilmoittaudu mukaan