Kajaani

ma 9.30–11.30 ja 16–18
ti 16–18
ke 9.30–11.30 ja 16–18
to 16–18
pe 9.30–11.30
Kulkuavaimella päivittäin klo 5–23

Aloittelevan liikkujan kehon ja mielen valmennus

Aloittelevan liikkujan kehon ja mielen -valmennuksessa aloitamme hyvän olon rakentamisen loppuelämäksi. Sukellamme NLP- ja hypnoosivalmennuksen keinoin mielen rajoitusten taakse. Neuro Linquistic Programming (NLP) on menetelmä, jossa puhuttua kieltä ja mielikuvia apuna käyttäen voidaan uudelleenohjelmoida tapaa ajatella itsestä. Yhdistämme tämän menetelmän rentoutustilaan, eli kevyeen hypnoosiin, jolloin mieleemme ohjelmoituneet mallit ovat helpommin saavutettavissa. Ajattelua tutkimalla ja muuttamalla jokainen pystyy poistamaan esteet liikunnan ilon tieltä ja saa syttymään kestävän liekin liikunnan pariin.

Valmentaja Katariina Parkkinen (NLP-practitioner, Master koulutuksessa) työskentelee NLP-valmentajana Inner travels yrityksessä.

Kuntosaliosiossa aloitamme kuntosaliharjoittelun turvallisesti laitteilla ja siirrymme valmennuksen edetessä myös helposti tehtäviin käsipaino- sekä tankoliikkeisiin. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta kuntosaliharjoittelusta, sillä tässä valmennuksessa opit kaiken alusta-alkaen ja näin saat myös itsevarmuutta omatoimiseen treenaamiseen. Valmennuksessa on yhteensä 12 tapaamista (6 tapaamista kuntosalilla ja 6 tapaamista mielen harjoitteita)

 • torstaisin 21.10.2021 alkaen klo 18–19
 • kesto 3 kk
 • 12 tapaamista
 • enimmäisosallistujamäärä 8 henkilöä
 • hinta 99 €/kk/hlö
 • valmentaja Laura Vittaniemi
 • lisätiedot laura.vittaniemi@ladyline.fi

Valmennus on tarkoitettu Sinulle, joka haluat:

 • parantaa lihaskuntoasi ja lisää voimaa
 • oppia syvemmin omasta mielestä sekä ajattelusta
 • parantaa kehonhallintaa ja –tuntemusta
 • oppia lisää kuntosaliharjoittelusta
 • harjoitella osana kahden erilaisen valmentajan ohjaamaa innostavaa valmennusryhmää

Personal training on henkilökohtaista valmennusta, joka pohjautuu asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Yhdessä personal trainerin kanssa tehdyn ammattitaitoisen ja motivoivan harjoitusohjelman avulla harjoittelustasi tulee tavoitteellista ja päämäärätietoista.

Terveys, hyvinvointi ja tyytyväisyys itseen ovat uskomaton voimavara. Niiden saavuttamisessa ja ylläpitämisessä personal trainer voi parhaimmillaan olla korvaamaton apu. Haluamme, että ihmiset voivat hyvin, saavuttavat tavoitteensa ja jaksavat hymyillä arjessa vahvoina ja tyytyväisinä.


Saavuta tuloksia personal trainingin avulla

Me emme halua laittaa ihmisiä yhteen muottiin, vaan me haluamme palvella Sinua ja sinun tavoitteitasi. Tämän johdosta tarjoamme sinulle veloituksettoman liikuntaneuvonnan LadyLine personal trainerin kanssa. Tapaamisessa käydään läpi lähtötilanteesi, tarpeesi ja tavoitteesi jotta personal trainerimme voi räätälöidä Sinulle yksilöllisen liikuntasuunnitelman ja samalla pääset tutustumaan kasvotusten personal traineriisi ennen varsinaisen yhteistyönne aloittamista.

Varaa liikuntaneuvonta


Tutustu LadyLinen personal trainereihin

Löydä juuri sinun tarpeitasi parhaiten vastaava valmentaja.

Lue lisää


Palvelut ja hinnasto

Kiinnostaako sinua yksilö- vai pienryhmävalmennus?

Lue lisää


Pienryhmävalmennukset

Harjoittelu pienryhmässä on hauskaa, inspiroivaa ja siinä korostuu yhdessä tekemisen parhaat puolet.

Ilmoittaudu mukaan