Kajaani

ma, ke ja pe klo 9.30–11.30
ma, ke ja to klo 16–18
ti 17.30–18
Kulkuavaimella päivittäin klo 5–23

Aloitus heinäkuussa!

6.7.2021 15:11

Uutuus pienryhmävalmennus alkaa heinäkuussa PadelLadyt

Tällä kurssilla opit suuren suosion saaneen Padelin perusteet ja lisäksi saat kuntosalilta voimaa ja liikkuvutta, jotta peli sujuu helpommin ja vältät luokaantumiset. Kurssille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta mailapeleistä tai kuntosaliharjoittelusta. Me autamme sinut alkuun. Kurssin kesto on 4 viikkoa ja se sisältää kaksi ohjattua Padel- tuntia ja neljä ohjattua kuntosalikertaa.

Kurssin hinta on 99€. Padelmailan ja pallojen vuokra sekä LadyLinen kuntosalinkäyttö treenikertoina sisältyvät kurssinhintaan.

Valmentajina kurssilla toimivat Padelson Oy:n päävalmentaja Jarkko Hyvärinen, joka on Suomen Padelliiton valmentajatutkinnon suorittanut padelvalmentaja. Personal Trainer Laura Vittaniemi LadyLinelta, jolla on kokemusta pallopeleistä sekä sen fysiikkaharjoittelusta.

Padel on hauska, sosiaalinen ja helposti lähestyttävä mailapeli, jonka säännöt ja pelikenttä ovat eräänlainen yhdistelmä tennistä ja squashia. Kenttä on pienen tenniskentän kaltainen, mutta uloimpien rajaviivojen sijasta kenttää rajoittavat seinät, ja pallo saa tietyin rajoituksin osua seinään kuten squashissa.Padelin suosio kasvaa nyt ennätysvauhtia niin Euroopassa kuin Kainuussakin. Tämä laji sopii junioreista senioreihin, sillä se tarjoaa liikunnan ilon ja (kunnon kohotuksen lisäksi) taktista ja teknistä haastetta jokaiselle.