Kajaani

Hyvinvointikeskus on avoinna avainkortilla päivittäin 5–23. Asiakaspalvelu avoinna
ma, ke, to 9.30–11.30 ja 16–18

TWERK WORKSHOP la 22.8. klo 12.30

9.6.2020 16:40

Ensikertalaisille, aloitteleville twerkkaajille ja kahden vasemman jalan omistaville suunnattu Twerk workshop 22.8. klo 12.30 LadyLinella! 1,5h workshopin aikana opettelemme twerkin perustekniikoita ja liikekieltä sekä opettelemme helpon, lyhyen koreografian. Aiempaa kokemusta twerkistä tai tanssimisesta ylipäätään ei tarvita, etenemme rauhallisesti, opettelemme ja pidämme hauskaa!

Twerk on huimaan suosioon noussut pepputanssi. Twerkkiä voi harrastaa kuka tahansa, se on hauskaa, voimaannuttavaa ja innostavaa. Kannustaminen, lämmin ja turvallinen ympäristö ja ylpeydellä itsensä kantaminen ovat tämän workshopin teemana!

Opettajana toimii Sanna Paavola Limingasta. Sanna on tanssinut twerkkiä 1,5 vuotta. Hän hurahti lajiin välittömästi. "Ihastuin siihen, miten tunneilla sain olla sellainen kuin olen, nauttia omasta kehostani ja antaa rytmin viedä!" Sanna on iloinen ja nauravainen persoona, hän toimii Limingassa personal trainerina, hierojana ja pyörittää omaa kuntosalia. Sannaan voit tutustua instagramissa @sannapam.

AIKA JA PAIKKA: Lauantai klo 12.30 LadyLine Kajaani

HINTA JA MAKSUTAPA: LadyLinen asiakkaille 25€ lasku/kortti/käteinen, muille 30€ kortti/käteinen

VARUSTEET: Sinulle mieluisat vaatteet, missä pystyt tanssimaan. Sisäkengät ja juomapullo. Polvien suojaksi olisi hyvä olla polvisuojat tai säärystimet. Teemme vain pari polvitekniikkaa, joten jos sinulla ei ole suojia, ei hätää!

ILMOITTAUDU: kajaani@ladyline.fi