Joensuu

ma–to 7.30–20.30
pe 7.30–19
la 9–16
su 14–19

Tutustu LadyLinen personal trainereihin

LadyLine personal trainer on liikunnan moniosaaja (Europe Active, EQF Level 4), joka on perehtynyt useisiin liikuntalajeihin, liikunnan ja elimistön fysiologisiin yhteyksiin sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseen.

Martikainen Heini

Martikainen Heini

Koulutus

Kuntosalivalmentaja (Trainer4You 2017)
Personal trainer (Trainer4You 2018)
Ravintovalmentaja (Trainer4You 2018)

Erityisosaaminen

Elämäntapamuutokset, painonhallinta sekä ravintovalmennus

Kielitaito
  • Suomi Suomi

Asun Hammaslahdessa mieheni ja 3 lapseni kanssa. Alunperin olen opiskellut lähihoitajaksi, josta kuitenkin hyppäsin yritysmaailmaan noin 5 vuotta sitten. Rakastan liikkua luonnossa, vaellukset kesäisin ovat lempijuttuja, sekä pidemmän matkan pyöräilyt. Lenkkeily ja kuntosalilla käymiset kuuluvat rutiinina jokaiseen viikkoon. Olen tehnyt itse elämäntapamuutosta valmentajan avulla ja siitä innostuneena lähdin itse opiskelemaan. Vahvuuteni valmentajana ovat kokonaisvaltainen kiinnostus hyvinvointiin sekä virkeämpään ja laadukkampaan elämään. Lisäksi luen alan kirjallisuutta jatkuvasti ja koulutan itseäni, jotta tietotaitoni pysyvät ajankohtaisina. Olen valmentajana kannustava sekä motivoiva. Tykkään tehdä asiakkaille monipuolisia treenejä hyödyntäen kuntosalia, lenkkipolkuja, urheilukenttiä sekä portaita.

Taija Piirainen

Taija Piirainen

Koulutus

Liikunnanohjaaja (Virpiniemen liikuntaopisto 2016)
Kuntosalivalmentaja (Trainer4You 2016)
Personal trainer (Trainer4You 2017)
Ravintovalmentaja (Trainer4You 2018)
Useita liikunta-alan lyhytkoulutuksia (mm. kahvakuula)

Erityisosaaminen

Aloittelijat, kehonmuokkaus, tuki-ja liikuntaelinten ongelmat, voimaharjoittelu sekä ravintovalmennus.

Kielitaito
  • Suomi Suomi
  • Englanti Englanti

Olen Oulusta Joensuuhun muuttanut personal trainer, liikunnanohjaaja sekä Ravintovalmentaja. Pohjakoulutukseltani olen toimintaterapeutti, liikunta-alalle vaihdoin vuonna 2017. Korkeakoulupohja yhdistettynä useisiin liikunta-alan koulutuksiin sekä monipuolinen työkokemus antaa luotettavan ja monipuolisen tietopohjan toimia personal trainerina. Tänä päivänä on todella tärkeää ottaa huomioon liikunnan positiivinen vaikutus mielenterveyteemme sekä yleiseen arjen toimintakykyyn. Olen kehopositiivisuuden kannattaja. Kiinnostuksen kohteitani ovat kaikenikäiset työikäiset (nuorista aikuisista ikääntyviin saakka), myös aivan aloittelijat ovat lähellä sydäntäni. Ajatukseni liikunnasta on tasa-arvoinen: ”Liikunta kuuluu kaikille”. Haluan kannustaa kaikkia liikkumaan, myös niitä, jotka eivät vielä liiku. Olit sitten aloittelija, terveysliikkuja tai tavoitteenasi on kiinteytyä tai kasvattaa lihasmassaa, olen Sinulle juuri sopiva PT! Ruokavalio on tärkeä osa näissä asioissa ja sen koostamisesta minulla on omakohtaista kokemusta. Valmennuksissani mennään juuri Sinun toiveidesi mukaan! Laitetaan saliohjelmissa suoritustekniikat kuntoon, kokeillaan treeneissä erilaisia tapoja treenata ja uusia liikkeitä. Valmennuksissani voidaan jutella myös arjen asioista, terveellisestä sekä sallivasta syömisestä ja myös itsensä hyväksymisestä. Nämä kaikki kuuluvat hyvinvointiimme. Toimin Ladylinella myös ryhmäliikunnanohjaajana, mm. tanssilliset ja kehonhuollolliset tunnit ovat mieleeni. Nähdään salilla ja tunneilla!

VARAA VELOITUKSETON LIIKUNTANEUVONTA

LadyLine personal trainer osaa suositella sinulle parhaiten soveltuvan yksilövalmennuspaketin yksilöllisten tarpeidesi pohjalta. Varaa aika veloituksettomaan liikuntaneuvontaan ja aloita matkasi kohti tavoitteistasi.

Hae mukaan valmennukseen!