Tärkeä – LadyLine-keskusten koronavirustiedote – lue lisää...

Joensuu

Kuntosali avoinna asiakkaille sovelluksella tai kulkulupalätkällä 5–21
Asiakaspalvelu avoinna
ma 13–18.30
ti 13–18.15
ke–to 13-18
pe 12–16.30

Tutustu LadyLinen personal trainereihin

LadyLine personal trainer on liikunnan moniosaaja (Europe Active, EQF Level 4), joka on perehtynyt useisiin liikuntalajeihin, liikunnan ja elimistön fysiologisiin yhteyksiin sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseen.

Martikainen Heini

Martikainen Heini

Koulutus

Kuntosalivalmentaja (Trainer4You 2017)
Personal trainer (Trainer4You 2018)
Ravintovalmentaja (Trainer4You 2018)

Erityisosaaminen

Elämäntapamuutokset, painonhallinta sekä ravintovalmennus

Kielitaito
  • Suomi Suomi

Asun Hammaslahdessa mieheni ja 3 lapseni kanssa. Alunperin olen opiskellut lähihoitajaksi, josta kuitenkin hyppäsin yritysmaailmaan noin 5 vuotta sitten. Rakastan liikkua luonnossa, vaellukset kesäisin ovat lempijuttuja, sekä pidemmän matkan pyöräilyt. Lenkkeily ja kuntosalilla käymiset kuuluvat rutiinina jokaiseen viikkoon. Olen tehnyt itse elämäntapamuutosta valmentajan avulla ja siitä innostuneena lähdin itse opiskelemaan. Vahvuuteni valmentajana ovat kokonaisvaltainen kiinnostus hyvinvointiin sekä virkeämpään ja laadukkampaan elämään. Lisäksi luen alan kirjallisuutta jatkuvasti ja koulutan itseäni, jotta tietotaitoni pysyvät ajankohtaisina. Olen valmentajana kannustava sekä motivoiva. Tykkään tehdä asiakkaille monipuolisia treenejä hyödyntäen kuntosalia, lenkkipolkuja, urheilukenttiä sekä portaita.

VARAA VELOITUKSETON LIIKUNTANEUVONTA

LadyLine personal trainer osaa suositella sinulle parhaiten soveltuvan yksilövalmennuspaketin yksilöllisten tarpeidesi pohjalta. Varaa aika veloituksettomaan liikuntaneuvontaan ja aloita matkasi kohti tavoitteistasi.