KORONAVIRUS // LadyLine-keskukset pysyvät toistaiseksi auki. Lue lisää.

Joensuu

ma–to 7.30–20
pe 7.30–18.30
la 8–14
su 14.30–19

Tutustu LadyLinen personal trainereihin

LadyLine personal trainer on liikunnan moniosaaja (Europe Active, EQF Level 4), joka on perehtynyt useisiin liikuntalajeihin, liikunnan ja elimistön fysiologisiin yhteyksiin sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseen.

Martikainen Heini

Martikainen Heini

Koulutus

Kuntosalivalmentaja (Trainer4You 2017)
Personal trainer (Trainer4You 2018)
Ravintovalmentaja (Trainer4You 2018)

Erityisosaaminen

Elämäntapamuutokset, painonhallinta sekä ravintovalmennus

Kielitaito
  • Suomi Suomi

Asun Hammaslahdessa mieheni ja 3 lapseni kanssa. Alunperin olen opiskellut lähihoitajaksi, josta kuitenkin hyppäsin yritysmaailmaan noin 5 vuotta sitten. Rakastan liikkua luonnossa, vaellukset kesäisin ovat lempijuttuja, sekä pidemmän matkan pyöräilyt. Lenkkeily ja kuntosalilla käymiset kuuluvat rutiinina jokaiseen viikkoon. Olen tehnyt itse elämäntapamuutosta valmentajan avulla ja siitä innostuneena lähdin itse opiskelemaan. Vahvuuteni valmentajana ovat kokonaisvaltainen kiinnostus hyvinvointiin sekä virkeämpään ja laadukkampaan elämään. Lisäksi luen alan kirjallisuutta jatkuvasti ja koulutan itseäni, jotta tietotaitoni pysyvät ajankohtaisina. Olen valmentajana kannustava sekä motivoiva. Tykkään tehdä asiakkaille monipuolisia treenejä hyödyntäen kuntosalia, lenkkipolkuja, urheilukenttiä sekä portaita.

Taija Piirainen

Taija Piirainen

Koulutus

Liikunnanohjaaja (Virpiniemen liikuntaopisto 2016)
Kuntosalivalmentaja (Trainer4You 2016)
Personal trainer (Trainer4You 2017)
Ravintovalmentaja (Trainer4You 2018)
Useita liikunta-alan lyhytkoulutuksia (mm. kahvakuula)

Erityisosaaminen

Aloittelijat, kehonmuokkaus, tuki-ja liikuntaelinten ongelmat, voimaharjoittelu sekä ravintovalmennus.

Kielitaito
  • Suomi Suomi
  • Englanti Englanti

Olen Taija – välittävä ja työstään innostunut Personal Trainer, ravintovalmentaja ja liikunnanohjaaja! Sydäntäni lähellä on tsempata ihmisiä kohti unelmia turvallisesti ja kestävällä tavalla niin, että tulokset ja hyvät elämäntavat jäävät pysyviksi muutoksiksi elämään. Pohjakoulutukseltani olen toimintaterapeutti. Korkeakoulupohja yhdistettynä useisiin liikunta-alan koulutuksiin sekä monipuolinen työkokemus antavat luotettavan ja monipuolisen tietopohjan toimia valmentajanasi. Olen mm. ohjannut ryhmäliikuntatunteja vuodesta 2007 ja yksilövalmentanut vuodesta 2017. Niinpä osaan varmasti auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi – olipa tavoitteenasi esim. päästä liikkumisessa alkuun, voida paremmin, kiinteytyä tai kasvattaa lihasmassaa. Olen kehopositiivisuuden kannattaja: valmennuksissani voidaan jutella myös terveellisestä ja sallivasta syömisestä sekä itsensä hyväksymisestä. Mottoni onkin: Liike on lääke ja keho ystävämme, kohdellaan kumpaakin sen mukaisesti! Elän itse oppieni mukaan, erityisesti tykkään kuntosaleilla ja liikkua luonnossa. Valmentajana olen kuunteleva, kannustava ja jämäkkä. Vaihtelua valmennuksiini tuovat monipuolinen elämänkokemus, avoimuus uusille asioille sekä ikuinen oppijuus, huumoria unohtamatta! Nähdään salilla – olen täällä Sinua varten!

VARAA VELOITUKSETON LIIKUNTANEUVONTA

LadyLine personal trainer osaa suositella sinulle parhaiten soveltuvan yksilövalmennuspaketin yksilöllisten tarpeidesi pohjalta. Varaa aika veloituksettomaan liikuntaneuvontaan ja aloita matkasi kohti tavoitteistasi.