Järvenpää

Avainkortilla päivittäin 4–23 (24)
asiakaspalvelu ma 12–20, ti 10–19, ke 10–17, to 10–18, pe 10–15, la–su suljettu

Tutustu LadyLinen personal trainereihin

LadyLine personal trainer on liikunnan moniosaaja (Europe Active, EQF Level 4), joka on perehtynyt useisiin liikuntalajeihin, liikunnan ja elimistön fysiologisiin yhteyksiin sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseen.

Anne Björksten

Anne Björksten

Koulutus

FISAF-kuntosaliohjaaja, FAF-Personal Trainer, FIHF-Ravintovalmentaja, Lukuisia ryhmäliikuntakoulutuksia.

Erityisosaaminen

Toiminnallinen harjoittelu, ravintovalmennus, kiinteytys, painonpudotus, pienryhmävalmennus

Kielitaito
  • Suomi Suomi

Olen energinen ryhmäliikuntaohjaaja sekä Personal trainer. Itse haluan treenatessa haastaa itseni ja myös ryhmäliikuntaohjattavat. Yksilövalmennuksessa olen jämäkkä ja tavotteista tinkimätön, mutta treeni koostuu aina asiakkaiden toiveiden sekä rajoitteiden mukaan. Oli toiveenasi sitten parempi arjessa jaksaminen, kivuton keho, kehon muokkaus tai lihasmassan kasvatus, räätälöin ohjelman juuri sinulle. "Älä jätä huomiseen sitä minkä voit tehdä jo tänään!"

Henna Alander

Henna Alander

Koulutus

FAF Personal trainer, FAF Gyminstructor, FAF Foundation sekä Trainer4YouRavintovalmennuskoulutus ja Psyykkinen valmentaja -koulutus (valmistuminen kevät/kesä 2019)

Erityisosaaminen

Painonpudotus ja kehonmuokkaus

Kielitaito
  • Suomi Suomi

Oletko aloittelija tai laihduttaja, ja olet jo kokeillut kaikenmaailman trendidieetit ja pikakuurit ja haluat viimeinkin pysyviä tuloksia? Unohda jojoilut, sillä valitettavasti oikotietä onneen ei ole. Mutta valmennuksessani autan sinua kuntosaliharrastuksen tai elämäntapamuutoksen aloittamisessa ja saat tukea ja tuloksia! Suunnittelemme ohjelman juuri sinun arkeesi sopivaksi ja löydät kipinän treenaamiseen sekä opit nauttimaan uudesta elämästäsi aidosti. Opit valmennuksessani turvallisten ja oikeiden suoritustekniikoiden ohella oikeanlaisesta ravinnosta, jolla on todella suuri merkitys pysyvien ja terveiden elämäntapojen saavuttamisessa. Tai kenties oletko jo kokeneempi treenaaja tai kehonmuokkaaja/kiinteytyjä ja olet jo puurtanut tarpeeksi pitkään salilla ilman tulosta? Mikäli tykkäät treenata kovaa, niin saat siihen valmentajan, joka sparraa sinua ja puskee sinua mukavuusalueesi ulkopuolelle sekä varmistaa, että tuloksia tulee ja saat treeneistäsi enemmän irti. Valmentajana olen energinen, kannustava, motivoiva ja hyvin tiukka. Pidän huolen siitä, että treenaamisesi on palkitsevaa, haastavaa ja tukevat tavoitteitasi. Oma terveys ja hyvinvointi - voiko parempaa sijoituskohdetta olla? Ota rohkeasti yhteyttä tai nappaa minua hihasta.

Toni Nyberg

Toni Nyberg

Koulutus

Trainerlab kuntosaliohjaaja ja personal trainer

Erityisosaaminen

Kiinteytyminen, voiman ja lihaksen kasvatus sekä yleisen hyvinvoinnin parantaminen

Kielitaito
  • Suomi Suomi
  • Englanti Englanti

Olen vuodesta 2012 lähtien opiskellut liikunta-, ravinto- ja hyvinvointiasioita omatoimisesti tieteelliseltä pohjalta, mutta myös käytännössä. 2018 alkuvuodesta valmistuin auktorisoiduksi Personal Traineriksi sekä kuntosaliohjaajaksi. Valmentamisessa oma osaamiseni painottuu kehonmuokkaamiseen, voimatasojen kasvatukseen sekä yleisen hyvinvoinnin parantamiseen. Erityisen kiinnostunut olen ravitsemuksesta sekä tavoitteellisesta treenaamisesta yksilön omat tarpeet ja rajoitteet huomioiden. Persoonana olen leppoisa ja helposti lähestyttävä – älä anna ulkonäön hämätä, olet aina tervetullut kysymään neuvoa tai sopimaan treeneistä. Jos tavoitteenasi on kasvattaa lihasta, polttaa rasvaa, olla vahvempi tai yleisesti jaksaa paremmin arjessa, I'm your man!

VARAA VELOITUKSETON LIIKUNTANEUVONTA

LadyLine personal trainer osaa suositella sinulle parhaiten soveltuvan yksilövalmennuspaketin yksilöllisten tarpeidesi pohjalta. Varaa aika veloituksettomaan liikuntaneuvontaan ja aloita matkasi kohti tavoitteistasi.