Järvenpää

Avainkortilla päivittäin 4–23 (24)
asiakaspalvelu ma 12–20, ti 10–19, ke 10–17, to 10–18, pe 10–15, la–su suljettu

YSTÄVÄNPÄIVÄTARJOUS: KAKSI YHDEN HINNALLA!

13.2.2020 10:34

Tarjous voimassa 14.2.-17.2. Ladylla ja Ladyn verkkokaupassa kampanjakoodilla YST20P

KAKSI KUUKAUTTA YHDEN HINNALLA!

Kyllä vain, aloittamalla kuntoilun Järvenpään Ladylla 14.2.-17.2. välillä, saat kaksi ensimmäistä kuukautta valitsemaasi asiakkuuteen yhden hinnalla.
Kurvaa verkkokauppaamme ja kirjoita kampanjakoodi kenttään YST20P ja paina päivitä!
Näin aloitusmaksu muuttuu korttimaksun hinnaksi (10€) ja voit valita haluamasi jäsenyyden siirtelemällä pinkkejä pallukoita. Tämän jälkeen kirjaa henkilötietosi ja lopuksi valitse MAKSAN KESKUKSESSA.
Tullessasi noutamaan henkilökohtaista avainkorttiasi sekä asiakkuuspapereitasi, saat valita onko tämä veloitukseton kuukausi ensimmäinen vai toinen kuntoilukuukautesi.
Jos sinulla on joskus ollut jäsenyys Järvenpään Ladylle ja verkkokauppa herjaa "Samalla henkilötunnuksella oleva henkilö löytyy jo järjestelmästämme. Kirjaudu sisään tai ota yhteyttä keskuksen asiakaspalveluun." -> Siirry kohtaan KIRJAUDU (oikea yläkulma) ja tilaa uusi salasana ja näin pääset shoppailemaan juuri sinulle sopivan kokonaisuuden. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi.
Nyt jos koskaan on aika napata kaveri mukaan kuntoilemaan kanssasi Järvenpään naisten omaan hyvinvointikeskukseen Wärtsilänkadulle.
ps. jos sinulla treenaa jo ystävä Ladylla ja aloitat kuntoilun nyt kampanja-aikana, saa ystäväsi myös ilmaisen kuntoilukuukauden!
Lue lisää!