Järvenpää

Avainkortilla päivittäin 4–23 (24)
asiakaspalvelu ma 12–20, ti 10–19, ke 10–17, to 10–18, pe 10–15, la–su suljettu

TIEDOTUS WÄRTSILÄNKATU 10 SUURURAKASTA SEKÄ PYSÄKÖINNISTÄ!

28.9.2018 11:57

Urakka alkaa 27.9.2018 ja saamamme tietojen mukaan urakka valmistuu 31.1.2020. Sisään ja ulosajo tapahtuu LadyLinen sisäpihalle AutoPointin ja Joken osto ja myynti oy:n välistä, eli sorronkujalta!

Hyvät LadyLinen asiakkaat!

Tyhjälle metsätontille (Wärtsilänkatu 10) aloitetaan suururakka, jossa aluellee rakennetaan erityisryhmien asumispalveluyksikkö, Wärttinä II.

Virallisten kaavoitusten mukaan hiekka-alue, johon asiakkaamme ovat voineet autonsa parkkeerata, on Wärtsilänkatu 10 tonttia. Näin ollen hiekka-alue poistuu käytöstämme ja urakan ajan tonttia ympäröi toistametriä korkea aita, jottei työmaa-alueelle pääse ulkopuolisia.

Sisään ja ulosajoautolla tapahtuu LadyLinelle AutoPointin sekä Joken osto ja myynti oy:n välistä, eli Sorronkujalta. Jotta liikenne pysyy kaksisuuntaisena, älä pysäköi AutoPointin seinän viereen autoasi, ainoastaan vinoparkki on sisään / ulosajon yhteydessä käytössäsi.

Aamupäivisin sisäpihalla riittää hyvin parkkipaikkoja ja iltaisin klo 18:00 jälkeen voit LadyLinen asiakkaana pysäköidä katsastuskonttorin, Car Servicen sekä Joken osto ja myynit Oy:n eteen Wärtsilänkadun puolelle. Ilta-aikaan myös Joken osto ja myynti Oy:n sisäpihalle saat pysäköidä autosi.

Paalutustyöt alkavat viikolla 45 ja kestävät noin viisi viikkoa. Paalutuksen aiheuttama jumputus ei kuulu LadyLinelle sisälle ja ei näin ollen häiritse treenejä.

Pahoittelemme tästä johtuvaa häiriötä!