Järvenpää

Avainkortilla päivittäin 4–23 (24)
asiakaspalvelu ma 12–20, ti 10–19, ke 10–17, to 10–18, pe 10–15, la–su suljettu

STARTTI 2020- PIENRYHMÄ

11.2.2020 14:44

Sinulle joka kaipaat lisää motivaatiota treeneihisi tai sinulle joka olet juuri aloittanut kuntoilusi! Ryhmä sopii kaikille ikää tai kuntoa katsomatta.

STARTTI 2020

Personal trainer Toni Nybergin STARTTI 2020 -pienryhmä on tarkoitettu sinulle, joka olet juuri aloittanut kuntoilusi TAI kaipaat uutta motivaatiota treeneihisi. Pienryhmässä käydään ensiaskeleet itsenäiseen ja turvalliseen kuntosaliharjoitteluun sekä haetaan motivaatiota erilaisiin ryhmäliikuntamuotoihin.

Ryhmän tavoitteena on vetää tehokas ja monipuolinen kolmen viikon - kuuden treenin - setti, josta saat virtaa sekä rytmiä koko loppuvuodeksi omiin treeneihisi.

Voit siis osallistua valmennukseen ikää tai kuntoa katsomatta ja riippumatta siitä olitko jo Ladyn asiakas vai et. Ladyn päiväasiakkaana olet myös tervetullut mukaan!

Ole nopea, sillä vain kahdeksan ensimmäistä mahtuu mukaan!

TAPAAMISTEN SISÄLTÖ:

Ma 2.3. klo 19-20Salitreeni

La 7.3.. klo 15-16Kiertoharjoittelu yläkerran salissa

Ma 9.3. klo 19-20Salitreeni erikoistekniikoilla

La 14.3. klo 15-16 Kehonhuoltotreeni yläkerran salissa

Ma 16.3. klo 19-20Salitreeni sykkeennostoilla

La 21.3. klo 15-16Tiukka toiminnallinen treeni yläkerran salissa

PIENRYHMÄN SISÄLTÖ:

Maanantain salitreenit vedetään kuntosalipuolella ja lauantain treenit yläkerran jumppasalissa. Kaikki kuusi treeniä ovat erilaisia ja tavoitteena on oppia monipuolisia sekä tehokkaita tapoja treenata - kehonhuoltoa unohtamatta. Saat yhteistreenien jälkeen myös yksijakoisen saliohjelman itsellesi omatoimisia jatkotreenejä varten. Ammattilainen huomioi rajoitteesi, joten jokainen saa ohjelman jota varmasti pystyy tekemään.

Treenien tarkoitus on opettaa kuinka treenata tehokkaasti. Oppia kuinka tehdä treeni tehokkaasti lyhyemmässä ajassa. Salilla on turha viettää montaa tuntia, kun kehitykseen vaadittava ärsyke saadaan paljon nopeammin. Lisäksi henkinen irtiottokyky tulee kehittymään.

Tapaamiset ovat myös samanaikaisesti kyselyfoorumeita. Voit kysyä ammattilaiselta mieltä askarruttavia kysymyksiä.

HINTA:

3 viikon valmennuksen hinta vain 129€ Ladyn asiakkaille ja 159€ muille. Maksun voi suorittaa yhdessä asiakkuuden kanssa e-laskutuksessa tai suoraan kassaan vastaanoton aukioloaikoina. Alaikäiseltä tarvitsemme huoltajan tiedot sekä hyväksynnän valmennukseen.

Aikaisen varaajan etuna saat -30€ ryhmän hinnasta ilmoittautuessasi mukaan viimeistään pe 21.2., eli aikaisena Ladyn asiakkaana saat kaikki treenit ja saliohjelman hintaan 99€!

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ!

PERSONAL TRAINER TONI NYBERG

Koulutus

Trainerlab kuntosaliohjaaja ja personal trainer

Erityisosaaminen

Kiinteytyminen, voiman ja lihaksen kasvatus sekä yleisen hyvinvoinnin parantaminen

Kielitaito
  • Suomi
  • Englanti

Olen vuodesta 2012 lähtien opiskellut liikunta-, ravinto- ja hyvinvointiasioita omatoimisesti tieteelliseltä pohjalta, mutta myös käytännössä. 2018 alkuvuodesta valmistuin auktorisoiduksi Personal Traineriksi sekä kuntosaliohjaajaksi. Valmentamisessa oma osaamiseni painottuu kehonmuokkaamiseen, voimatasojen kasvatukseen sekä yleisen hyvinvoinnin parantamiseen. Erityisen kiinnostunut olen ravitsemuksesta sekä tavoitteellisesta treenaamisesta yksilön omat tarpeet ja rajoitteet huomioiden. Persoonana olen leppoisa ja helposti lähestyttävä - älä anna ulkonäön hämätä, olet aina tervetullut kysymään neuvoa tai sopimaan treeneistä. Jos tavoitteenasi on kasvattaa lihasta, polttaa rasvaa, olla vahvempi tai yleisesti jaksaa paremmin arjessa, I'm your man!

Kysy lisää ryhmästä rohkeasti soittamalla, sähköpostitse tai ilmoittautumislomakkeen viestikenttässä.

Personal Trainer Toni Nyberg
0449735456
toni.nyberg@ladyline.fi

Lue lisää!