KORONAVIRUS // LadyLine-keskukset pysyvät toistaiseksi auki. Lue lisää.

Järvenpää

Avainkortilla päivittäin 4–23 (24)
asiakaspalvelu ma 12–20, ti 10–19, ke 10–17, to 10–18, pe 10–15, la–su suljettu

PYSYVIÄ TUNTIMUUTOKSIA RYHMÄLIIKUNNAN AIKATAULUUN!

8.3.2020 16:21

Kurkkaa muutokset, jotta osaa tulla oikealle tunnille oikeaan aikaan! Muutokset astuvat voimaan 9.3. eteenpäin ja aikataulu on voimassa 3.5. asti.

Olemme seurailleet tuntien kävijämääriä sekä lukeneet huolella kaikki jo tähän asti tulleet palautteet koskien ryhmäliikuntatunteja-
suuri kiitos näistä jo liki kahdesta sadasta vastauksesta teille.

Tiistain TONE ja BODYSTEP on huomattu niin teidän kuin meidän osalta huonoksi yhdistelmäksi olla peräkkäisinä tunteina ja siksi muutimme TONE-tunnin sunnuntaille. Kuten tiedämme, nyt ei ole kyse ohjaajasta, vaan että nämä kaksi tuntia ovat rankka parivaljakko yhdistää ja palautteidenne pohjalta moni valitseekin BODYSTEP-tunnin näistä kahdesta vaihtoehdosta. Haluamme pitää TONE-tunnin valikoimassamme ja siksi kokeilemme kuinka se toimii eri päivänä kuin BODYSTEP.

Mikäs kumma se ilmestyi TONE-tunnin tilalle?
No Piian mieletön Evergreen-tunti! Mikä ja mitä on Evergreen: Helppo ja hauska koko kehon tunti, jossa pääset liikkumaan oman kuntotasosi mukaan. Alkulämmittelyn jälkeen siirrytään aerobisen osuuden kautta tekemään monipuolisia lihaskuntoliikkeitä ikivihreiden tahdittamana. Kyllä, eli tunnilla soivat ne parhaat ikivihreät 60-2000- luvuilta. Tämä tunti on Piian itse suunnittelema energinen piristysruiske päivääsi, tule siis mukaan!

Piian sunnuntain BODYPUMP- tunnin tilalle siis siirtyy TONE-tunti, mutta älkää pelästykö, pääsemme nauttimaan Piian BODYPUMP-tunnista jälleen kesällä! Eli tämä ihanuus ei lopu kokonaan. Palautteissa kävi myös ilmi, että 60 minuutin BODYPUMP-tuntia toivotaan kovasti takaisin ja siksi siirsimmekin sen nyt lauantaille. Eli jatkossa lauantaisin Meten johdolla Muokkaus 45min, BODYPUMP 60min. ja lempeä Jooga 60min.

Miksi siirsimme joogan lihaskuntotuntien jälkeen? Tämäkin ilmeni palautteissa, että olisi mukava yhdistää lihaskunto ja kehonhuolto, mutta koska kehonhuolto on ennen lihaskuntoa, moni valitsee mielummin lihaskunnon. Nyt tunteja on mukavampi yhdistää ja päivän treenit päättää rauhoittavaan ja lempeään joogaan.

Mitä on tämä uusi Lempeä jooga? Hathajooga on kattokäsite, jonka alle kaikki länsimainen jooga kuuluu. Lempeä hathajooga koostuu joogan perusliikkeistä eli asanoista, joita voidaan punoa yhteen flowmaiseksi sarjaksi, tai tehdä yksittäisinä liikkeinä. Tuntiin kuuluu olennaisena osana myös alku- ja loppurentoutus/meditaatio. Tämä tunti sopii aloittelijoille, mutta myös kokeneimmille joogeille esim. huoltavaksi harjoitukseksi. Tule siis kokeilemaan hieman lempeämpää joogaa Meten johdolla lauantaisin klo 11:35, ihastut varmasti!

Torstai-illan NHS+venyttely tunnin tilalle tupsahti tunnin kehonhuoltotunti Aino-Majn johdolla! Tämä ihana tunti sopii kaikille ja tunnilla on helppo pysyä mukana, vaikka et omaisikaan aiempaa kokemusta kehonhuoltotunneista. Rohkeasti siis kokeilemaan!

Kirjaa siis muutokset paperiseen aikatauluusi, jotta osaat tulla oikealle tunnille oikeaan kellon aikaan! Uusia paperisia aikatauluja saatavilla myös vastaanotosta.

Muutokset:

TIISTAI

17:25 Evergreen 45’ / Piia

18:40 Keskivartalo 30' / Anne B > 1.4. eteenpäin Minna

TORSTAI

18:20 Kehonhuolto 60' / Aino-Maj

LAUANTAI

9:30 Muokkaus 45' / Mette

10:25 BODYPUMP 60' / Mette

11:35 Lempeä Jooga 60' / Mette

SUNNUNTAI

17:35 TONE® 45' / Piia

Kaikki muut tunnit normaalisti normaalin aikataulun mukaisesti.

Yksi iso muutos vielä alkuperäiseen, nykyinen aikataulu on voimassa 3.5. asti, eli se ei lopu 30.4. Seuraavaan aikatauluun saamme jälleen kesän puistojumpat sekä paljon toivotut porrastreenit myös mukaan.