KORONAVIRUS // LadyLine-keskukset pysyvät toistaiseksi auki. Lue lisää.

Järvenpää

Avainkortilla päivittäin 4–23 (24)
asiakaspalvelu ma 12–20, ti 10–19, ke 10–17, to 10–18, pe 10–15, la–su suljettu

OHJATUT RYHMÄLIIKUNTATUNNIT PERUTTU 15.3. ALKAEN!

14.3.2020 13:32

Ohjatut ryhmäliikuntatunnit peruttu kahden viikon ajaksi 15.3.- 13.4.

Rakkaat Ladyt!

Koronavirus leviää voimakkaasti koko maailmassa ja
THL suositteleekin sulkemaan urheilutoiminnan, jossa useat ihmiset ovat läheisessä kontaktissa.

Tästä syystä katsommekin velvollisuudeksemme lopettaa toistaiseksi kaiken ryhmäliikunnan, luennot, pienryhmävalmennukset, lastenhoidon sekä kaiken muun toiminnan, jossa useampi ihminen on lähekkäin pienessä alkaen 15.3.2020 ja näillä näkymin päättyen 13.4.2020.

Kuntosali ja virtuaalitunnit ovat toistaiseksi käytössänne normaalisti samoin kuin vastaanotto palvelee normaalien aikataulujen mukaisesti. Seuraamme kuitenkin tarkasti tilannetta ja tiedotamme mahdollisista muutoksista.

14.3. lauantain klo 15:00 Viivin Movement-tunti on myös peruttu, mutta muista että asiakkaana saat hyödyntää isoa jumppasalia omatoimiseen harjoitteluusi.

Tehostamme keskuksemme desinfioimista, mutta toivomme, että jokainen asiakas muistaa pyyhkiä käyttämänsä laitteet sekä välineet käyttönsä jälkeen.

Desinfiointiainepulloja sekä kertakäyttöisiä papreita löydät niin kuntosalilta, jumppasaleista, lämmittelyaulasta kuin muista yleisistä tiloistamme.

Asiakkaidemme terveys on meille ykkösprioriteetti,

Toivottavasti jokainen ymmärtää, että yritämme toimia vastuullisesti teitä kaikkia ajatellen, emmekä kiusallamme lopeta ohjattuja jumppia!

Olette meille tärkeitä!