Järvenpää

Avainkortilla päivittäin 4–23 (24)
asiakaspalvelu ma 12–20, ti 10–19, ke 10–17, to 10–18, pe 10–15, la–su suljettu

HENKILÖKOHTAINEN LOMATREENI VAIN 39€

5.6.2019 11:21

Mahtava loman ajan tarjous kotitreeneihin!

HENKILÖKOHTAINEN LOMATREENI VAIN 39€

Peronal trainer Toni Nyberg tarjoaa sinulle mahtavaa ratkaisua kesäksi kotona treenaamiseen! Olet suunnitellut esimerkiksi mökkeileväsi koko kesän tai olet laittanut asiakkuutesi tauolle lämpimän kesän vuoksi, mutta haluaisit kuitenki treenata henkilökohtaisen ohjelman mukaan juuri silloin kuin sinulla on aikaa?

Silloin kannattaa tarttua Tonin mahtavaan tarjoukseen, jossa saat siis 39€:lla henkilökohtaisen kotitreenin, jossa otetaan huomioon rajoitteesi, tavoitteesi, toiveesi sekä välineet joita sinulta löytyy kotoolta tai vaikkapa mökiltä.

Kolme neljä kertaa viikossa oma kotitreeni ja näin sinun ei tarvitse aloittaa syksyllä niin sanotusti alusta, vaan olet pysynyt kunnossa koko kesän ammattilaisen johdolla.

Voit kysyä lisää lomatreenistä Tonilta sähköpostitse toni.nyberg@ladyline.fi tai soittamalla / tekstaamalla 0449735456.

Osta omasi verkkokaupastamme kohdasta KAMPANJATUOTE ja kirjaa henkilötietosi ja valitse maksutapa! Voit maksaa kesäntreenit elaskulla tai vastaanottoomme vastaanoton aukioloaikoina! Jos sinulla on ollut tai on meille jäsenyys, kirjaudu verkkokauppaamme ennen ostosten aloittamista kohdasta KIRJAUDU (oikea yläkulma). Tilaa uusi salasana käyttäjätunnuksena toimivaan sähköpostiosoitteeseesi.

Suosittelemme tätä kaikille, sillä hinta ei enää voi kesäisemmäksi mennä! Normaalin henkilökohtaisen kuntosaliohjelman hinta nimittäin on 89€ ja nyt saat treenit, jotka on suunniteltu sinulle kotiisi merkittävin alennuksin.

Voit ostaa ohjelman, vaikka et olisikaan LadyLinen asiakas.