Järvenpää

Avainkortilla päivittäin 4–23 (24)
asiakaspalvelu ma 12–20, ti 10–19, ke 10–17, to 10–18, pe 10–15, la–su suljettu

LADYLINEN DANCE NIGHT HALLOWEEN 31.10.

13.10.2017 10:24

Avoimet ovet klo16-20:00! Paras pukeutuja palkitaan! ps.mekin pukeudumme.

TIISTAINA 31.10. LadyLinella vietetään HALLOWEENIA avoimien ovien merkeissä.

Ovet ovat avoinna kaikille klo16-20:00!

Muista pukeutua teeman mukaisesti, sillä illan paras pukeutuja palkitaan mahtavalla palkinnolla!

Illan aikana pääset veloituksetta tutustumaan LadyLinen palveluihin:

 • Ohjattu ryhmäliikunta

 • Monipuolinen kuntosali

 • Kattavat virtuaalitunnit

 • Infrapunasaunat

 • Sauna

 • Hierovat 3D prodelux- tuolit

 • DERMOSIL- suihkutuotteet

Illan aikana Halloween aiheista tarjoilua sekä arvonta, josta voit voittaa mahtavan DERMOSIL-tuotepalkinnon!

ILLAN ryhmäliikunnan AIKATAULU

 • 16:40 Lady Circuit 45' / Meiju | yläkerran jumppasali |

 • 17:40 Lady Spin Basic 45' / Meiju

 • 17:15 SH'BAM® 45' / Anne B

 • 18:05 Halloween teematanssi 60' / Laura

 • 19:10 Lavis 55' / Hanna

Perinteisesti LadyLine on koristeltu teeman mukaisesti sekä illan jumpat ovat rakennettu Halloween teeman ympärille! Tule siis kokemaan yksin tai yhdessä kaverisi kanssa huikea ilta kanssamme!

HALLOWEEN TARJOUS

LOPPUVUODEN TREENIT VAIN 49€

49€ sisältää aloitusmaksun, lokakuun lopun, marraskuun ja joulukuun!

Tarjouksen jatkoksi voit itse räätälöidä oman korttisi helposti verkkokaupassamme! Valitse vain ensimmäisen kuukauden maksutavaksi MAKSAN KESKUKSESSA!

Tiesitkös, että meillä sinun ei tarvitse sitoutua lainkaan? Tarjous ei edellytä vuoden tai kahden jatkoa, voit valita esimerkiksi toistaikseksi voimassaolevan kortin, jolloin itse päätät kuinka kauan meillä treenaat, kuukauden irtisanoutumisajalla. Tarjolla on myös 3kk sekä 6kk asiakkuuksia!

Tiesithän, että LadyLinen ohjatun ryhmäliikunnan lisäksi sinulla on samalla kuukausimaksulla käytössäsi myös Järvenpään Kunto Saluksen ohjatut jumpat sekä kuntosali. Lisäksi samaan hintaan pääset myös Järvenpään Sisu Gymin salille sekä hyödyntämään kaikkia Suomen LadyLinen palveluita.

Kysy lisää tarjouksesta tai LadyLinen palveluista soittamalla vastaanottoon 045 133 9155 tai sähköpostitse jarvenpaa@ladyline.fi

LAVIS- MITÄ SE ON?

LAVIS-lavatanssijumppa on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. LAVISta tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella. Kuten lavatansseissa, LAVIKSESSA tanssitaan kaksi samaa tanssilajia peräkkäin ja tunnilla soi perinteinen suomalainen lavatanssimusiikki. Lavatanssi on niin mukavaa, että et edes huomaa kuntoilevasi, silti lähdet tunnilta hikisenä.

Tunti koostuu vaihdellen seuraavista tanssilajeista: Valssi, humppa, jenkka, polkka,
masurkka, tango, rock, jive, foxi, fusku, salsa, cha cha, rumba ja samba.

LAVIS-lavatanssijumpan periaatteisiin kuuluu, että tanssiaskeleet ja koreografiat ovat niin helppoja, että mukaan pääsee tottumattomampikin tanssija. Tunnilla käydään monipuolisesti läpi eri lavatanssilajeja ja jokainen löytää tunnilta omat tähtihetkensä. Kunnon kohotus käy huomaamatta, kun liikutaan isossa ryhmässä, jokainen omalla tyylillään ja tehollaan. LAVIS-lavatanssijumppa tempaa mukaansa hyvin erityyppisiä ihmisiä. Yhteisenä nimittäjänä LAVISta harrastavilla ihmisillä on irrottelun ja hauskanpidon halu sekä erilaisen elämysten hakeminen arkisten asioiden rinnalle.

Nähdään LadyLinella hyytävissä merkeissä.

Nainen- SinäPäätät