Järvenpää

Avainkortilla päivittäin 4–23 (24)
asiakaspalvelu ma 12–20, ti 10–19, ke 10–17, to 10–18, pe 10–15, la–su suljettu

KERTAKORTIT & LAHJAKORTIT

23.3.2020 13:41

Kertakortteja edulliseen hintaan!

Nyt vois ostaa Ladylle lahjakortin haluamallasi summalla sekä ladata lisää kertoja tai ostaa kertakortin alennettuun hintaan!
  • Voit ostaa nyt kertakortin edullisen hintaan vain 7€/ kerta (norm. 10,90€/ krt) ja aloittaa kertojen käyttämisen viimeistään 30.6.
Kertakortti on automaattisesti kokopäivä yhdistelmäkortti (kuntosali+ ryhmäliikunta joka päivä klo 4-24:00).
Yksi kerta on ohjattu ryhmäliikunta, jonka jälkeen saat jäädä kuntosalille, virtuaalijumppiin, saunomaan sekä hieroviin tuoleihin. Kortti toimii Järvenpään Ladyn hyvinvointikeskuksessa, ei vierailuoikeutta muihin keskuksiin.
Itse valitset kerrat 1-50 välistä ja kortin voimassaoloaika määräytyy kertojen määrän mukaan. Yksi kerta on voimassa viikon, eli jos ostat 20 kertaa on kortti voimassa 20 viikkoa. Kerrat saat käyttää omassa tahdissasi! Kertakortti maksetaan kertamaksuna Ladyn kassaan tai verkkokauppaan.
  • Voit myös ostaa lahjakortin itsellesi tai läheisellesi haluamallasi summalla. Lahjan saajan tai sinun tulee hyödyntää lahjakortti 30.6.20 mennessä.
Siirry verkkokauppaamme tai tule Ladylle vastaanoton aukioloaikoina ja osta omasi!

VERKKOKAUPPA > KAMPANJATUOTE

Verkkokaupassa on tarjolla muutamia valmiita vaihtoehtoja kertakortteihin sekä lahjakortteihin. Jos haluat ostaa kertoja enemmän / vähemmän tai lahjakortin jollain muulla summalla, laita sähköpostia osoitteeseen jarvenpaa@ladyline.fi ja räätälöimme juuri sinulle sopivan kokonaisuuden.
Lahjakortin pystyt ostamaan itsellesi tai läheisellesi ja lahjakorttia pystyy/ pystyt hyödyntämään esimerkiksi personal trainer palveluihin, tuotteisiin (juomat, patukat, fascia-pallot), erillispalveluihin kuten TANITA-kehonkoostumusmittauksiin ja solariumiin tai kuukausimaksuihin tai kertakortteihin. Eli lahjakortti on monipuolinen lahja niin itsellesi kuin läheisellesi.
Jos olet Ladyn entinen asiakas tai käynyt tutustumisjaksolla, kirjaudu sisään verkkokauppaamme painamalla oikeassa yläkulmassa KIRJAUDU, tilaa uusi salasana kohdasta TILAA UUSI SALASANA ja näin pääset ostoksille. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi.
Kiitos sinulle tuestasi ja ihania treenihetkiä kaikille!