Järvenpää

Avainkortilla päivittäin 4–23 (24)
asiakaspalvelu ma 12–20, ti 10–19, ke 10–17, to 10–18, pe 10–15, la–su suljettu

HIERONTAPALVELUT LADYLINEN TILOISSA!

3.9.2018 12:15

LadyLinen toisesta kerroksesta löydät kolmen eri toimijan ammattilliset hierontapalvelut!

HIEROJA MIIA REPONEN

Naisten Hyvinvointiklinikka Ecofemme. Ecofemmen koulutettu hieroja Miia tarjoaa kokonaisvaltaisia hyvinvointipalveluja juuri sinulle! Tarjolla on klassista hierontaa, nivelten liikkuvuutta edistäviä käsittelyjä (sisältyy hierontahoitoon), kuumakivihierontaa, vyöhyketerapiaa ja vyöhyketerapeuttista raskaus- ja vauvahierontaa.

Varaa aikasi:

www.ecofemme.fi/ajanvaraus

tai soita 040-0405526. Lue lisää www.ecofemme.fi

URHEILUHIEROJA MARKKU RAJAHARJU

Urheiluhieronta on lihaskudosten käsittelyä, joka mm. tehostaa aineenvaihduntaa ja vilkastuttaa verenkiertoa iästä riippumatta. Urheiluhieronta rentouttaa jännittynyttä lihasta, palauttaa kovasta harjoittelusta ja sillä on positiivisia vaikutuksia stressiin. On todettu, että urheiluhieronta vähentää harjoittelun jälkeen lihasten arkuutta ja turvotusta.

Vaikka sana "urheilu" esiintyykin nimessä, on urheiluhieronnalla saatu loistavia tuloksia mm. niskahartiaseudun vaivoissa.

Niska- ja hartiakipu on melko tavallinen vaiva yli 30-vuotiailla, josta kärsii silloin tällöin noin kolmasosa ihmisistä. Niska- ja hartiakivun tavallisin syy on hyvänlaatuinen niskan ja hartioiden lihasjännitys. Usein stressi ja henkiset syyt pahentavat kipuaistimusta ja lihasjännitystä. Kivun ohella niska- ja hartiaseudun ongelmina voi olla toiminta- ja työkyvyn heikkeneminen ja esim. pään liikeratojen rajoittuminen. Samanaikaisesti vaikuttavia syitä voi olla useita, ja aina kivun tarkkaa syntytapaa ei saada selville. Niskaa kuormittavat liikkeet ja työasennot lisäävät niska-hartiakivun riskiä. Niskaa rasittaa sen kiertäminen tai taivuttaminen taakse sekä työskenteleminen niin, että kädet ovat koholla. Myös työasento, jossa vartalo kiertyy altistaa niskakivulle. Jos kivut eivät ole voimakkaat, niin urheiluhierontaa ja lihasharjoittelua kannattaa jatkaa.

Varaa hieronta-aikasi esim niska-hartiaseudun täältä:

HIEROJA JUHA JOKELA

Olen koulutettu hieroja/urheiluhieroja Juha Jokela ja tarjoan urheiluhierontaa toimipisteessäni Järvenpäässä. Omaan urheilutaustaa salibandysta, jääkiekosta, pesäpallosta ja yleisurheilusta. Opiskeluni suoritin Suomen Urheiluhierojaopistolla Helsingin Pasilassa. Urheiluhierojan koulutuksen lisäksi olen opiskellut triggerpisteitä sekä dry needlingiä (eli triggerpisteiden neulausta). Dry needling on länsimaiseen lääketieteeseen perustuvaa akupunktiohoitoa. Työssäni keskityn tarkasti paikallisten lihaskireyksien helpottamiseen sekä triggerpistehoitoihin manuaalisesti sekä akupunktioneuloilla. Asiakaskuntani koostuu maajoukkuetason yleisurheilijoista aina harvakseltaan liikkuviin eläkeläisiin. Yleisimpä asiakkaitani ovat päänsärky-, niskahartia- sekä alaselkäongelmista kärsivät. Tervetuloa hierontaan!

Varaa aikasi http://hierojajuhajokela.fi/

Lue lisää!