Järvenpää

Avainkortilla päivittäin 4–23 (24)
asiakaspalvelu ma 12–20, ti 10–19, ke 10–17, to 10–18, pe 10–15, la–su suljettu

NUORTEN PIENRYHMÄVALMENNUS

9.1.2020 14:15

15-20 vuotiaille, jotka haluavat treenata salilla tehokkaasti sekä turvallisesti!

NUORTEN PIENRYHMÄVALMENNUS KUNTOSALILLA!

Nuorten pienryhmävalmennus personal trainer Toni Nybergin johdolla perjantaisin klo 17:30-18:45 Ladyn kuntosalilla 7.2. alkaen. Ryhmä kokoontuu kymmenen kertaa kymmenen viikon ajan, eli tapaamiset viikoittain. Voit osallistua valmennukseen, vaikka et olekkaan Ladyn asiakas.

Nuorten pienryhmä on tarkoitettu 15-20 vuotiaille nuorille, jotka haluavat oppia treenaamaan kuntosalilla oikein, oikeilla tekniikoilla sekä tuloksellisesti. Ammattilaisen johdolla opitaan erikoistekniikoiden lisäksi kuntosalin perusteet, joiden avulla nuori saa haluamiaan tuloksia aikaan turvallisesti ammattilaisen valvovan silmän alla.

TAPAAMISTEN SISÄLTÖ:

1. Treeni A läpikäynti
2. Treeni B läpikäynti
3. Supersarjat & triplasarjat
4. Tempo & sen manipulointi
5. Pudotukset, pudotukset & pudotukset
6. Mekaaniset pudotukset
7. Restpause (rip yolo) + kehonhuoltoon & palautumiseen timanttiset vinkit
8. Treeni A maksimi intesiteetillä
9. Treeni B maksimi intesiteetillä
10. Mysteeritekniikka

PIENRYHMÄN SISÄLTÖ:

Nuori saa itselleen kaksi erilaista treeniä (A ja B), joita hän tekee omatoimisesti vuorottaisina treenipäivinä. Viikko viikolta, kun valmennuksessa käydään uusia asioita läpi, nuori pystyy lisäämään uuden tehokeinon treeniinsä.

Esimerkiksi:
Viikon 3 jälkeen sekä A ja B treenin toiset liikkeet päivittyvät super- ja triplasarjoiksi. Yhteistreenin jälkeen nuori tekee ohjelmia normaalisti, paitsi liike nro 2 tehostuu.

Viikon 4 jälkeen kolmannet liikkeet päivittyvät ja nuori tekee ohjelmia normaalisti, paitsi liikkeet nro 2 ja 3 ovat tehostettuja.

Treenien tarkoitus on opettaa kuinka treenata tehokkaasti. Oppia kuinka tehdä treeni tehokkaasti lyhyemmässä ajassa. Salilla on turha viettää montaa tuntia, kun kehitykseen vaadittava ärsyke saadaan paljon nopeammin. Lisäksi henkinen irtiottokyky tulee kehittymään.

Tapaamiset ovat myös samanaikaisesti kyselyfoorumeita. Voit kysyä ammattilaiselta mieltä askarruttavia kysymyksiä.

HINTA:

10 viikon valmennuksen hinta vain 179€ tai kahdessa erässä maksettuna 89,50€/ erä. Maksun /maksut voi suorittaa yhdessä asiakkuuden kanssa e-laskutuksessa tai suoraan kassaan vastaanoton aukioloaikoina. Alaikäiseltä tarvitsemme huoltajan tiedot sekä hyväksynnän valmennukseen.

PERSONAL TRAINER TONI NYBERG

Koulutus

Trainerlab kuntosaliohjaaja ja personal trainer

Erityisosaaminen

Kiinteytyminen, voiman ja lihaksen kasvatus sekä yleisen hyvinvoinnin parantaminen

Kielitaito
  • Suomi
  • Englanti

Olen vuodesta 2012 lähtien opiskellut liikunta-, ravinto- ja hyvinvointiasioita omatoimisesti tieteelliseltä pohjalta, mutta myös käytännössä. 2018 alkuvuodesta valmistuin auktorisoiduksi Personal Traineriksi sekä kuntosaliohjaajaksi. Valmentamisessa oma osaamiseni painottuu kehonmuokkaamiseen, voimatasojen kasvatukseen sekä yleisen hyvinvoinnin parantamiseen. Erityisen kiinnostunut olen ravitsemuksesta sekä tavoitteellisesta treenaamisesta yksilön omat tarpeet ja rajoitteet huomioiden. Persoonana olen leppoisa ja helposti lähestyttävä - älä anna ulkonäön hämätä, olet aina tervetullut kysymään neuvoa tai sopimaan treeneistä. Jos tavoitteenasi on kasvattaa lihasta, polttaa rasvaa, olla vahvempi tai yleisesti jaksaa paremmin arjessa, I'm your man!

Kysy lisää ryhmästä rohkeasti soittamalla, sähköpostitse tai ilmoittautumislomakkeen viestikenttässä.

Personal Trainer Toni Nyberg
0449735456
toni.nyberg@ladyline.fi

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ