ma 12–18.30
ti ja ke 12–18
to 12–17.30
pe 15–16.45
Kulkuavaimella päivittäin klo 4–24

Tutustu LadyLinen personal trainereihin

LadyLine personal trainer on liikunnan moniosaaja (Europe Active, EQF Level 4), joka on perehtynyt useisiin liikuntalajeihin, liikunnan ja elimistön fysiologisiin yhteyksiin sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseen.

Satu Kainulainen

Satu Kainulainen

Koulutus

Personal trainer (Trainer4You/EHFA), Kuntosalivalmentaja (Trainer4You)

Kielitaito
  • Suomi Suomi

Oletko miettinyt, että haluaisit aloittaa uuden terveellisemmän elämän, saada itsesi kuntoon tai aloittaa uuden harrastuksen? Jos näin on, ota rohkeasti yhteyttä niin aloitetaan matka yhdessä. Oma liikuntataustani on hyvin monipuolinen, mutta päälajini oli kilpahiihto 17 vuotiaaksi saakka. Ryhmäliikunnan suurkuluttaja olen ollut aina. Lisäksi kuntosaliharjoittelu on kuulunut elämääni teini-ikäisestä lähtien. Tykkään haastaa itseäni ja kokeilla uusia juttuja. Koulutukseltani olen liikuntaneuvoja ja ohjauskokemusta on ennättänyt kertyä jo reilut 10 vuotta. Valmentajana olen kannustava, helposti lähestyttävä, iloinen ja tarpeen tullen myös vaativa.

Mirka Tikka

Mirka Tikka

Koulutus

Personal trainer (Trainer4You/EHFA)
Kuntosalivalmentaja (Trainer4You)

Kielitaito
  • Suomi Suomi

Olen tuore Personal Trainer ja kuntosalivalmentaja, vuosimallia 2021 sekä lähihoitajan työtä olen tehnyt 7 vuotta. Se, mikä minut sai tälle alalle lähtemään, on vilpitön halu auttaa ihmisiä saavuttamaan tasapaino terveellisen ruokavalion ja riittävän liikunnan sekä levon välillä. Olen ollut koko elämäni jojoilija liikunnan suhteen, minulla oli ennen asenne että kaikki tai ei mitään. Tällä asenteella kun lähdetään liikenteeseen, niin innostus lopahtaa aika nopsaan. Jo teininä kävin satunnaisesti kuntosalilla (tietämättä mitä siellä oikein edes tehdään..) ja ryhmäliikuntatunneilla sekä treenailin kotona lihaskuntoa. Pari vuotta sitten tein sellaisen elämäntapamuutoksen, että löysin juurikin aiemmin mainitsemani tasapainon ja saavutin omat sen hetkiset tavoitteeni eli hyvinvoivan ja terveen kehon sekä mielen! Harrastan itse kuntosalia 4 kertaa viikossa, sen ohella liikun paljon luonnossa kävellen sekä pyöräillen. Minua on helppo lähestyä, luonteeltani olen rauhallinen ja aina läsnä hetkessä. Valmentajana minusta saat empaattisen mutta sopivan jämäkän kaverin tukemaan sinun matkaasi joko elämäntaparemontin alkutaipaleella tai kuntosalilla uusien tavotteiden tukijana!

Heli Veteli

Heli Veteli

Koulutus

Personal Trainer (Trainer4You/EHFA), Fitnessvalmentaja (Suomen fitnessurheilu ry), Voimavalmentaja (Trainer4You), Ravintovalmentaja (Trainer4You), Kuntosalivalmentaja (Trainer4You), Hyvinvointivalmentaja (Trainer4You), Ilmajooga-ohjaaja, FasciaMethod-ohjaaja, Painonnoston ohjaaja

Erityisosaaminen

Kuntosalivalmennus, painonnoston ohjaus, voima- ja fysiikkavalmennus, kehonmuokkaus, painonhallinta, fitness-kisavalmennus

Kielitaito
  • Suomi Suomi

Team LadyLine vastuuvalmentaja
Suomen Fitnessurheilu ry:n 2-tason fitnessvalmentaja
Valmennettavat lajit: bikini fitness, wellness fitness ja body fitness

Valmentajana olen ammattimainen ja haluan kehittää valmennusosaamistani jatkuvasti. Haluan valmentaa yksilöllisesti ja tasapuolisesti urheilijoita sekä harrastajia kohti tavoitteitaan. Valmennukseni on laadukasta, tutkittuun tietoon pohjaavaa, urheilijan kanssa yhdessä toimien. Olen toiminut personal trainerina vuodesta 2016 saakka. Kuntosali on kuulunut harrastuksiini aina 90-luvun alusta saakka ja viime vuosina siitä on tullut oikeastaan intohimoni. Tykkään tekniikkavalmentamisesta ja näin ollen pääset kanssani harjoittelemaan oikeita liiketekniikoita, niin perusliikkeissä kuin vaikka rinnallevedossa.

VARAA VELOITUKSETON LIIKUNTANEUVONTA

LadyLine personal trainer osaa suositella sinulle parhaiten soveltuvan yksilövalmennuspaketin yksilöllisten tarpeidesi pohjalta. Varaa aika veloituksettomaan liikuntaneuvontaan ja aloita matkasi kohti tavoitteistasi.