ma 12–19
ti 12–18
ke 12–16.45
to 12–17.30
pe 9–12
Kulkuavaimella päivittäin klo 4–24

Tutustu LadyLinen personal trainereihin

LadyLine personal trainer on liikunnan moniosaaja, joka on perehtynyt useisiin liikuntalajeihin, liikunnan ja elimistön fysiologisiin yhteyksiin sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseen.

Satu Kainulainen

Satu Kainulainen

Koulutus

Personal trainer (Trainer4You/EHFA)
Kuntosalivalmentaja (Trainer4You)

Kielitaito
  • Suomi Suomi

Onko salilla treenaaminen sinulle jo tuttua, mutta tarvitset uusia ideoita tai vaihtelua treeneihisi? Jos näin on, ota rohkeasti yhteyttä. Valmentajana olen toiminut vuodesta 2019 saakka valmentaen sekä yksilöasiakkaita että pienryhmiä. Olen kannustava, mutta tarvittaessa myös vaativa. Erityisesti tykkään valmentaa salin puolella, mutta myös erilaiset kovat treenit ja asiakkaan rajojen löytäminen/ ylittäminen ovat erikoisalaani. Itse olen harrastanut liikuntaa lapsesta saakka. Päälajini oli maastohiihto noin 15 vuoden ajan. Salilla treenaamisesta kokemusta on yli 10 vuoden ajalta. Tykkään edelleen liikkua monipuolisesti ja kokeilla uusia juttuja. Tervetuloa asiakkaakseni!

Heli Veteli

Heli Veteli

Koulutus

Personal Trainer (Trainer4You/EHFA), Fitnessvalmentaja (Suomen fitnessurheilu ry), Voimavalmentaja (Trainer4You), Ravintovalmentaja (Trainer4You), Kuntosalivalmentaja (Trainer4You), Hyvinvointivalmentaja (Trainer4You), Ilmajooga-ohjaaja, FasciaMethod-ohjaaja, Painonnoston ohjaaja

Erityisosaaminen

Kuntosalivalmennus, painonnoston ohjaus, voima- ja fysiikkavalmennus, kehonmuokkaus, painonhallinta, fitness-kisavalmennus

Kielitaito
  • Suomi Suomi

Valmentajana olen ammattimainen ja haluan kehittää valmennusosaamistani jatkuvasti. Haluan valmentaa yksilöllisesti ja tasapuolisesti urheilijoita sekä harrastajia kohti tavoitteitaan. Valmennukseni on laadukasta, tutkittuun tietoon pohjaavaa, urheilijan kanssa yhdessä toimien. Olen toiminut personal trainerina vuodesta 2016 saakka. Kuntosali on kuulunut harrastuksiini aina 90-luvun alusta saakka ja viime vuosina siitä on tullut oikeastaan intohimoni. Tykkään tekniikkavalmentamisesta ja näin ollen pääset kanssani harjoittelemaan oikeita liiketekniikoita, niin perusliikkeissä kuin vaikka rinnallevedossa.

Marjut Hartikainen

Marjut Hartikainen

Koulutus

Personal trainer (Trainer4You/EHFA)
Kuntosalivalmentaja (Trainer4You)

Kielitaito
  • Suomi Suomi

Olen Marjut, vastavalmistunut kuntosalivalmentaja (2022) sekä personal trainer– opiskelija. Aikaisemmalta koulutukseltani olen sosionomi. Omiin viikottaisiin harrastuksiini kuuluvat tavoitteellinen lihaskuntoharjoittelu sekä ratsastus. Kuntosaliharjoittelu on kuulunut omaan elämääni jo lukioajoilta asti, eli noin kahdeksan vuoden ajan. Ihastuin heti alusta alkaen kyseiseen lajiin. Alkutaipale ei tässä harrastuksessa ollut kuitenkaan se ihanteellisin, sillä koin useita erilaisia kehitystä jarruttavia ”sudenkuoppia” salitreenaamisen ja ravitsemuksen suhteen. Pyrin silloin itseoppimaan kaiken, ilman alan ammattilaisen tukea ja apua. Tästä oppineena haluan muistuttaa ihmisiä siitä, ettei tarvitse pärjätä tai opetella asioita pelkästään itse. Nämä kokemukset vahvistivat myös haluani työskennellä liikunta- ja hyvinvointialalla, jotta voin itse olla tukemassa ihmisiä heidän omalla yksilöllisellä liikuntapolullaan. Ihmisenä olen savolaisittain rempseä ja huumorintaju on yksi vahvin piirteeni. Pelkkää vakavalla naamalla tekemistä ei kanssani kannata siis odottaa, mutta valmennettavan tilanteen ja tavoitteet otan aina tosissani. Haluan kohdata valmennettavan omana itsenään, ja luoda avoimen sekä luottamuksellisen ilmapiirin. Tavoitteiden asettamiseen liittyen otan huomioon myös valmennettavan kokonaisuutena: millainen elämäntilanne, voimavarat, arki, liikuntatausta ja ravitsemustottumukset? Tällöin lähdetään rakentamaan aitoa valmennussuhdetta, ja minä valmentajana olen koko matkan tukena kannustamassa ja antamassa työkaluja tavoitteiden saavuttamiseksi. Olipa se sitten elämäntapamuutokseen, kuntosaliharrastuksen aloittamiseen tai salitreenaamisen nousujohteisuuden ylläpitämiseen liittyvä.

VARAA VELOITUKSETON LIIKUNTANEUVONTA

LadyLine personal trainer osaa suositella sinulle parhaiten soveltuvan yksilövalmennuspaketin yksilöllisten tarpeidesi pohjalta. Varaa aika veloituksettomaan liikuntaneuvontaan ja aloita matkasi kohti tavoitteistasi.