Asiakaspalvelu avoinna:
ma–ti 15–18
ke 14–17.30
to 13–16.45
Kulkuavaimella päivittäin klo 4–24

Tutustu LadyLinen personal trainereihin

LadyLine personal trainer on liikunnan moniosaaja, joka on perehtynyt useisiin liikuntalajeihin, liikunnan ja elimistön fysiologisiin yhteyksiin sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseen.

Satu Kainulainen

Satu Kainulainen

Koulutus

Personal trainer (Trainer4You/EHFA)
Kuntosalivalmentaja (Trainer4You)

Kielitaito
  • Suomi Suomi

Onko salilla treenaaminen sinulle jo tuttua, mutta tarvitset uusia ideoita tai vaihtelua treeneihisi? Jos näin on, ota rohkeasti yhteyttä. Valmentajana olen toiminut vuodesta 2019 saakka valmentaen sekä yksilöasiakkaita että pienryhmiä. Olen kannustava, mutta tarvittaessa myös vaativa. Erityisesti tykkään valmentaa salin puolella, mutta myös erilaiset kovat treenit ja asiakkaan rajojen löytäminen/ ylittäminen ovat erikoisalaani. Itse olen harrastanut liikuntaa lapsesta saakka. Päälajini oli maastohiihto noin 15 vuoden ajan. Salilla treenaamisesta kokemusta on yli 10 vuoden ajalta. Tykkään edelleen liikkua monipuolisesti ja kokeilla uusia juttuja. Tervetuloa asiakkaakseni!

Heli Veteli

Heli Veteli

Koulutus

Personal Trainer (Trainer4You/EHFA), Fitnessvalmentaja (Suomen fitnessurheilu ry), Voimavalmentaja (Trainer4You), Ravintovalmentaja (Trainer4You), Kuntosalivalmentaja (Trainer4You), Hyvinvointivalmentaja (Trainer4You), Ilmajooga-ohjaaja, FasciaMethod-ohjaaja, Painonnoston ohjaaja

Erityisosaaminen

Kuntosalivalmennus, painonnoston ohjaus, voima- ja fysiikkavalmennus, kehonmuokkaus, painonhallinta, pilates

Kielitaito
  • Suomi Suomi

Valmentajana olen ammattimainen ja haluan kehittää valmennusosaamistani jatkuvasti. Haluan valmentaa yksilöllisesti ja tasapuolisesti urheilijoita sekä harrastajia kohti tavoitteitaan. Valmennukseni on laadukasta, tutkittuun tietoon pohjaavaa, urheilijan kanssa yhdessä toimien. Olen toiminut personal trainerina vuodesta 2016 saakka. Kuntosali on kuulunut harrastuksiini aina 90-luvun alusta saakka ja viime vuosina siitä on tullut oikeastaan intohimoni. Tykkään tekniikkavalmentamisesta ja näin ollen pääset kanssani harjoittelemaan oikeita liiketekniikoita, niin perusliikkeissä kuin vaikka rinnallevedossa.

Marjut Hartikainen

Marjut Hartikainen

Koulutus

Personal trainer (Trainer4You/EHFA)
Kuntosalivalmentaja (Trainer4You)

Kielitaito
  • Suomi Suomi

Haluatko treenata järkevästi ja kehittävästi, sekä löytää ne juuri sinulle sopivat tavat ja työkalut oman hyvinvointisi parantamiseen? Lähtötasollasi ei ole väliä, rakennamme valmennuksen yhdessä juuri sinun lähtötilanteesi sekä tavoitteidesi mukaisesti. Olipa se sitten treenaamisen aloittaminen, lihasmassan kasvatus, painonpudotus, kiinteytyminen tai vaikkapa liiketekniikoiden hiominen. Kohtaan jokaisen asiakkaan omana itsenään ja haluan luoda valmennussuhteeseen luottamuksellisen ja avoimen ilmapiirin. Olen savolaisittain rempseä ja huumoriakin minulta löytyy, mutta asiakkaan tilanteen ja tavoitteet otan aina tosissani. Kuntosalilla treenaamista olen itse harrastanut noin kahdeksan vuoden ajan, ja lihaskuntoharjoittelu on edelleen lähellä sydäntäni. Lisäksi harrastan ratsastusta, joten kokemusta löytyy myös kahden hyvin erilaisen lajin tasapainottelemisesta. Valmennuksessani otan huomioon sinut kokonaisuutena, ja haluan auttaa sekä rohkaista sinua eteenpäin kohti tavoitteitasi!

Varaa ilmainen pt-konsultaatio

LadyLine personal trainer osaa suositella sinulle parhaiten soveltuvan yksilövalmennuspaketin yksilöllisten tarpeidesi pohjalta. Varaa aika ilmaiseen pt-konsultaatioon ja aloita matkasi kohti tavoitteistasi.