Iisalmi

Hyvinvointikeskus on avoinna avainkortilla päivittäin 4–24. Asiakaspalvelu on avoinna
ma 12–19
ti–to 12–18
pe 9–11

Tutustu LadyLinen personal trainereihin

LadyLine personal trainer on liikunnan moniosaaja (Europe Active, EQF Level 4), joka on perehtynyt useisiin liikuntalajeihin, liikunnan ja elimistön fysiologisiin yhteyksiin sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseen.

Heli Veteli

Heli Veteli

Koulutus

Personal Trainer (Trainer4You/EHFA), Voimavalmentaja (Trainer4You), Ravintovalmentaja (Trainer4You), Kuntosalivalmentaja (Trainer4You), Hyvinvointivalmentaja (Trainer4You), Ilmajooga-ohjaaja, Painonnoston ohjaaja

Erityisosaaminen

Kuntosalivalmennus, painonnoston ohjaus, voima- ja fysiikkavalmennus, kehonmuokkaus, painonhallinta

Kielitaito
  • Suomi Suomi

Tuntuuko painonhallinta vaikealta? Kaipaako vartalosi kiinteytystä? Haluaisitko kasvattaa lihasmassaa ja saada erottuvat lihakset? Treenaatko tavoitteellisesti ja tarvitset lisää voimaa? ”Step outside from Your comfort zone and Magic starts to happen” Jos vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä, olen oikea henkilö aloittamaan muutoksen kanssasi! Olen auttanut monessa elämäntapamuutoksessa. Personal trainerina työhöni kuuluu mm. liikunnan aloittamisen sekä tavoitteellisen salitreenin ohjausta ja kisavalmennusta. Voimavalmentajana pystyn suunnittelemaan tavoitteelliset treeniohjelmat moniin lajeihin yleisurheilusta maksimivoima-kisoihin. Painonnoston ohjaajana pystyn korjaamaan nostotekniikkasi kuntoon. Ohjaan myös erilaisia pienryhmiä, kysy lisää! Kiinnostukseni hyvinvointiin ja kuntoiluun olen saanut ”äidinmaidossa”. Liikuntaa olen harrastanut siitä saakka, kun opin kävelemään. Ensimmäisenä kuvioihin tuli hiihto, jossa kilpailin yläasteikäiseksi saakka. Tämän jälkeen olen mm. ennättänyt osallistua tenniksen SM-kisoihin, kiertää keppiä laskettelurinteessä, vaeltaa Alpeilla, kuitenkaan unohtamatta yli 20 vuotta mukana kulkenutta kuntosali-treenaamista. Ensimmäiset valmennukset olen tehnyt tenniksen parissa jo 80-luvulla. Tänään voi olla paremman loppuelämäsi ensimmäinen päivä, tee päätös nyt ja ota yhteyttä!

Satu Kainulainen

Satu Kainulainen

Koulutus

Personal trainer (Trainer4You/EHFA), Kuntosalivalmentaja (Trainer4You)

Kielitaito
  • Suomi Suomi

Oletko miettinyt, että haluaisit aloittaa uuden terveellisemmän elämän, saada itsesi kuntoon tai aloittaa uuden harrastuksen? Jos näin on, ota rohkeasti yhteyttä niin aloitetaan matka yhdessä. Oma liikuntataustani on hyvin monipuolinen, mutta päälajini oli kilpahiihto 17 vuotiaaksi saakka. Ryhmäliikunnan suurkuluttaja olen ollut aina. Lisäksi kuntosaliharjoittelu on kuulunut elämääni teini-ikäisestä lähtien. Tykkään haastaa itseäni ja kokeilla uusia juttuja. Koulutukseltani olen liikuntaneuvoja ja ohjauskokemusta on ennättänyt kertyä jo reilut 10 vuotta. Valmentajana olen kannustava, helposti lähestyttävä, iloinen ja tarpeen tullen myös vaativa.

VARAA VELOITUKSETON LIIKUNTANEUVONTA

LadyLine personal trainer osaa suositella sinulle parhaiten soveltuvan yksilövalmennuspaketin yksilöllisten tarpeidesi pohjalta. Varaa aika veloituksettomaan liikuntaneuvontaan ja aloita matkasi kohti tavoitteistasi.