Iisalmi

ma 12–19
ti 9–18
ke 12–18
to 12–17
pe 9–11
Kulkuavaimella päivittäin klo 4–24

PAINONHALLINTA – Isojen Ladyjen ryhmä

Suosittu painonhallinta-pienryhmävalmennus alkaa jälleen syyskuussa. Tällä kertaa valmennus on tarkoitettu niille ihanille naisille, joiden painoindeksi on 30 tai yli. Esimerkiksi 160 cm pituisella henkilöllä 77 kg tai enemmän ja 170 cm mittaisella henkilöllä 87 kg. Tässä valmennuksessa tarkoituksena on omaksua terveellisemmät elämäntavat ja täten saada lisää energiaa arkeen. Olet tervetullut mukaan, vaikka edellisestä liikuntakerrasta olisi kulunut tovi jos toinenkin. Tapaamisten teemat liikkuvat ravitsemuksen, kestävyysliikunnan ja lihaskuntoharjoittelun ympärillä. Yhdessä valmentajan ja ryhmän tuella omaksut liikunnallisemman elämäntyylin ja terveellisemmät ruokailutottumukset. Lisäksi porukassa treenaaminen on hauskaa ja innostavaa. Inbodymittaukset tehdään ryhmän alussa ja lopussa. Pienryhmävalmennus on yksilövalmennusta edullisempi versio personal training- valmennuksesta. Jos sinulla on jotain pientä kremppaa tai kolotusta kehossa valmentaja osaa antaa sinulle vaihtoehtoiset liikkeet.

 • torstaisin 16.9.2021 alkaen klo 18–19
 • kesto 3 kk
 • 12 tapaamista
 • enimmäisosallistujamäärä 8 henkilöä
 • hinta 79 €/kk/hlö
 • valmentaja Jenni Pehkonen
 • lisätiedot jenni.pehkonen@ladyline.fi / 0400 491 035
 • ilmoittaudu mukaan 13.9.2021 mennessä

Tapaamisten teemat ovat seuraavat:

 1. Starttitapaaminen, painonpudotuksessa onnistuminen

 2. Tietoisku ravitsemuksesta ja ruokavaliomallit

 3. Kestävyysliikuntaharjoitus

 4. Tutustuminen lihaskuntoharjoitteluun

 5. Yhteiset treenit

 6. Motivaatioluento ja henkilökohtaiset tapaamiset

 7. Liikkuvuusharjoitus

 8. Yhteiset treenit, patteriharjoitus

 9. Kestävyysliikuntaharjoitus

 10. Kestävyysliikuntaharjoitus

 11. Yhdistelmäharjoitus

 12. Motivaatioluento ja lihakuntotreeni

Personal training on henkilökohtaista valmennusta, joka pohjautuu asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Yhdessä personal trainerin kanssa tehdyn ammattitaitoisen ja motivoivan harjoitusohjelman avulla harjoittelustasi tulee tavoitteellista ja päämäärätietoista.

Terveys, hyvinvointi ja tyytyväisyys itseen ovat uskomaton voimavara. Niiden saavuttamisessa ja ylläpitämisessä personal trainer voi parhaimmillaan olla korvaamaton apu. Haluamme, että ihmiset voivat hyvin, saavuttavat tavoitteensa ja jaksavat hymyillä arjessa vahvoina ja tyytyväisinä.


Saavuta tuloksia personal trainingin avulla

Me emme halua laittaa ihmisiä yhteen muottiin, vaan me haluamme palvella Sinua ja sinun tavoitteitasi. Tämän johdosta tarjoamme sinulle veloituksettoman liikuntaneuvonnan LadyLine personal trainerin kanssa. Tapaamisessa käydään läpi lähtötilanteesi, tarpeesi ja tavoitteesi jotta personal trainerimme voi räätälöidä Sinulle yksilöllisen liikuntasuunnitelman ja samalla pääset tutustumaan kasvotusten personal traineriisi ennen varsinaisen yhteistyönne aloittamista.

Varaa liikuntaneuvonta


Tutustu LadyLinen personal trainereihin

Löydä juuri sinun tarpeitasi parhaiten vastaava valmentaja.

Lue lisää


Palvelut ja hinnasto

Kiinnostaako sinua yksilö- vai pienryhmävalmennus?

Lue lisää


Pienryhmävalmennukset

Harjoittelu pienryhmässä on hauskaa, inspiroivaa ja siinä korostuu yhdessä tekemisen parhaat puolet.

Ilmoittaudu mukaan